Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)
Raspunsuri - Pagina 21
lutoniana spune:
Adela buna dimineata, la cate kilograme estimezi ca a ajuns Calin ? 

Abia astept sa-l vad 

Cea mai fericita
36 + cu 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 PS: ca sa muriti de ras, am notat si eu ingredientele ptr prajitura, DAR, habar n-am ce sa fac cu ele....va puteti imagina? ![]() ![]() |
esti o figura....e bine ca le-ai notat, ca sa le ai la nevoie

Le mixezi si le pui intr-o tava si pui fructe pe deasupra...o coci o umpli de zahar vanilat si o bagi la ghiozdan
Cea mai fericita
36 + cu 
alex25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
esti o figura....e bine ca le-ai notat, ca sa le ai la nevoie ![]() ![]() Le mixezi si le pui intr-o tava si pui fructe pe deasupra...o coci o umpli de zahar vanilat si o bagi la ghiozdan Cea mai fericita 36 + cu ![]() |
Pai zii asa, deci toate la un loc, fructe si dupa cuptor gata de ghiozdan, la ultima parte cred ca ma pricep cel mai bine!

----------------------------------------------
Alexandra
33+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
ionika spune:
AndreCluj, multam pt reteta dar poti sa imi dai si un mod de preparare? Adica fructele cand le pun, la fundul tavii sau deasupra ?
E ca o tarta?
MariaI, ma gandesc la tine si ma rog ca toate problemele sa se rezolve...
Luto, si eu tineam minte ceva cu 15 linguri, dar atat![]()
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 33+
Andrecluj spune:
Alex25, le amesteci bine bine, pui in tava si pui niste fructe peste, de preferat acre (daca n-ai arsuri), pe care inainte le lasi la scurs bine si pui frumos la cuptor.
23 +
Chiara Ada
alex25 spune:
Ati vazut ca pana la urma ati pus si modul de preparare, nu numai ptr avansati, pai...se poate!
Sar'naaaa...pare tare simplu pana si pentru mine care sunt o mare afona in bucatarie....sapt care vine va spun cum o sa iasa!
Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui ionika Luto, si eu tineam minte ceva cu 15 linguri, dar atat |
Este de fapt esenta acestei prajituri ...numarul 15
Cea mai fericita
36 + cu 
lutoniana spune:
Stiu ca sunt impertinenta dar ar cam fi cazul sa se trezeasca Aida sa ne faca si noua un capitol nou 
Aoleuuu..am uitat ca i-a venit sotul ![]()
![]()
![]()
![]()

Cea mai fericita
36 + cu 
alex25 spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Stiu ca sunt impertinenta dar ar cam fi cazul sa se trezeasca Aida sa ne faca si noua un capitol nou ![]() Aoleuuu..am uitat ca i-a venit sotul ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 36 + cu ![]() |
La asta ma gandeam si eu, cine ne salveaza oare?
Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita