Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha74 lucia- pai cred ca de asta nu ai dormit draguta, din cauza de sosire de sotz maine , am cu ce ma lauda |
OOOOOO cata dreptate ...si ce familie minunata ai....Te felicit sincer din tot sufletul meu.
Mi-as fi dorit si eu sa fiu putin mai departe dar se pare ca am atipit cand trebuia sa iau startul....
Nu-i bai, bine ca m-am desteptat intr-un final si acum bag mare la recuperari si iau tot ce imi ofera viata ca atare....bune si rele de-o masura. Nu am alta varianta decat aceea de a iesi invingatoare din tot si din toate.

Cea mai fericita
36 + cu 
monis5 spune:
Neatza fetelor
O zi minunata va doresc tuturor care au de sarbatorit azi! 

iar pentru toata lumea de aici, va doresc sa aveti pe fata super zambetul Iulikai din cea mai vizionata poza de ieri 

.
Am stat cu voi cu sufletul la gura, sunteti super.... ar merge si o video-nastere, ce ziceti, se baga cineva?
Iulikai - felicitari, sa se bucure de bebe mic si frumos 
Mariei - sa aiba parte numai de vesti bune in asa zi
Va pup pe toate. Tare
monis
28
acum si cu poze
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui monis5 Am stat cu voi cu sufletul la gura, sunteti super.... ar merge si o video-nastere, ce ziceti, se baga cineva? |
Asta e foarte tare....recunosc ca nici eu nu m-am gandit la asa ceva

Deja imi si imaginez sotul cu un webcam pe langa mine ca sa prinda un unghi bun si voi toate cam asa

Cea mai fericita
36 + cu 
Andrecluj spune:
Buna dimineata, hai sa va las din nou reteta minune. 15 lg zahar15 lg faina3 oua intregiun praf de copt15 lg de ulei15 lg lapteSa va traiasca Mariile, in sanatate si cu copilasi care sa va lumineze casele. Sper ca Dumnezeu sa fie langa sufletul si bebelusul Mariei, poate primim niste vesti bune azi. Va pup cu drag
23 +
Chiara Ada
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, hai sa va las din nou reteta minune. 15 lg zahar 15 lg faina 3 oua intregi un praf de copt 15 lg de ulei 15 lg lapte Sa va traiasca Mariile, in sanatate si cu copilasi care sa va lumineze casele. Sper ca Dumnezeu sa fie langa sufletul si bebelusul Mariei, poate primim niste vesti bune azi. Va pup cu drag 23 + Chiara Ada |
multumim mami de Chiara

Cea mai fericita
36 + cu 
madalina84 spune:
LA MULTI ANI,TUTUROR MARIILOR!!! SI PT CELE CARE AVETI IN FAMILIE
Am vazut si eu poza IULIKAI si desi era 3 noaptea nu m-am putut abtine sa nu bocesc si sa ma rog la D-zeu sa avem toate bebei sanatosi si sa fim fericite
Eu am incercat sa dorm ca un om normal la 11 dar la 2 am facut ochii si am recuperat pe-aici si am mai dormit la 5,sper ca diseara sa pot dormi pt ca stiu ca nu e bine nici pt mine nici pt bebe programul asta
MARIAI ma rog in continuare pt bebelusul tau,sa-i de-a D-zeu sanatate 
Fetele cu AMR asa mic,cum rezistati emotiilor?!? eu numai cand ma gandesc ma apuca tremuatul,fericire,frica si speranta![]()
Va
si va doresc o zi frumoasa,alaturi de cei dragi
33+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
Andrecluj spune:
fie-ti gura aurita sa apuc ziua aia
cu cel mai mare drag pentru voi
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
![]() ![]() Cea mai fericita 36 + cu ![]() |
23 +
Chiara Ada
adela2006 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac [quote]citat din mesajul lui adela2006 in 24.08 pot sa nasc linistita ![]() |

... si io ca nu's ce am de nu mai pun ochelari abia acum am vazut ca esti din Timisoara

de unde mai exact?

pai deocamdata mai stau la mama in calea girocului
peste o luna sper sa ma mut la casuta mea in giarmata mare

tu stai in oras sau pe langa ?

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
37+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
adela2006 spune:
LA MULTI ANI LA TOATE MARIILE , MARIANELE , MARIANII ( burtici , mamici , parinti , soti , bunici ) !!!!!
lutoniana ce-i cu tine nu ai somn ? 
bai mortala faza cu filmatul , si nasterea in direct 

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
37+ cu
calin andrei
POZELE NOASTRE
AMR ......25 august
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!

Se vede ca a fost lumea epuizata, ati fost cumintele azi noapte!
LA MULTI ANI tuturor Mariilor!!!

MariaI, un gand bun de la noi si toate rugile posibile!
PS: ca sa muriti de ras, am notat si eu ingredientele ptr prajitura, DAR, habar n-am ce sa fac cu ele....va puteti imagina?

----------------------------------------------
Alexandra
33+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

, am cu ce ma lauda