Burtici fericite de septembrie-octombrie (152)
Raspunsuri - Pagina 22
Roxxy80 spune:
LA MULTI MARIILOR, MARIANELOR, MARIOARELOR, MARIUCILOR!!!!!!!
Azi e o zi minunata pt ca e ziua si fetitei mele dragi din burtica. Mami ei ii ureaza sa se nasca la termen, sa fie sanatoasa tun, sa fie vesela ca si fratiorul ei, mancacioasa ca mami ei, inteligenta ca tati ei, sa aiba numai noroc in viata. Te pupa, mami, printesa mea 
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 35+
AMR 3-4 SAPTAMANI
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Luto, sa spunem si ca se mananca in 15 minute, nu? 23 + Chiara Ada |
Asta pot sa spun numai dupa ce vad cu ochii mei ca a iesit, dar te cred pe cuvant ca e buna.....si la cata propaganda s-a facut aici

sigur e buna.Cea mai fericita
36 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Azi e o zi minunata pt ca e ziua si fetitei mele dragi din burtica. Mami ei ii ureaza sa se nasca la termen, sa fie sanatoasa tun, sa fie vesela ca si fratiorul ei, mancacioasa ca mami ei, inteligenta ca tati ei, sa aiba numai noroc in viata. Te pupa, mami, printesa mea ![]() |
Asa sa fie si sa ti le dea Dumnezeu

Cea mai fericita
36 + cu 
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui septoct2009 pauza Lucia pun de capitol nou! |
Yuhuuuuuu ...care esti mai acolo ?
Cea mai fericita
36 + cu 
ionika spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Luto, sa spunem si ca se mananca in 15 minute, nu? 23 + Chiara Ada |
Da, da

Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 33+
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui ionika Aida, . Da-mi si mie reteta de prajitura si modul de preparare, te rog. Am niste piersici si se cam strica... |
-15 lg zahar
-3 oua
-1 praf de tort
-15 lg ulei
-15 lg lapte
-15 lg rase de faina
-se mixeaza si se pun in forma , se pun fructele deasepra si se baga in cuptorul incins timp de 30 de minute la 180 grade ... se face testul cu paiul

Pofta buna! la tarta a la andrecluj

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui adela2006 pai deocamdata mai stau la mama in calea girocului peste o luna sper sa ma mut la casuta mea in giarmata mare ![]() tu stai in oras sau pe langa ? ![]() |
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine