Ciudatenie intamplata in Elvetia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Am citit povestea ta si eu cred ca este cam cusuta cu ata alba. Dar ce nu inteleg eu, oricum si eu o banuiesc pe cumnata ta, si nu am nimic cu ea, nici nu o cunosc, dar daca spui ca este ok cu ea si ca nu ar face asa ceva, tu stii mai bine. Dar ai spus ceva si de soacra, ca ai banui-o pe ea de asa ceva, dar intr-un mesaj ai spus ca soacra nu a iesit din casa si nici nu stie limba.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Recent am platit cu cardul in UK intr-un magazin de electronice si mi-au facut copie si dupa card, si dupa ID in magazinul respectiv. Mai mult, cand mi-am manifestat dezaprobarea mi-au aratat ca toate chitantele lor aveau anexate copia cardului si a ID-ului cumparatorilor - au justificat ca asa solicita banca.

Nu prea cred povestea cu actele furate si bagate la loc "pe nesimtite". Mai degraba vreun lucrator de magazin a pus mana pe copiile respective si le-a folosit.

Iar cu cartelele...poate aveau de gand sa le foloseasca in scopuri dubioase (au mai circulat pe aici tot felul de informatii ca se pot incarca cartelele de pe abonamente si astfel infractorii profitau de inocenta altora, pacalindu-i).

Mai bine lamuriti-va exact daca ati inteles bine despre ce este vorba - ce fel de cartele, cand au fost cumparate etc. e mai putin impotrant sa aflati cum, mai bine aflati exact ce , la ce va expuneti si ce ar trebui de facut in acest caz. au fost cumparate in perioada cat erati voi in Elvetia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pai e foarte simplu, cerei cumnatei tale sa-ti ofere numarul de telefon de la magazinul rescpectiv, tu suni si gata, se lamureste treaba.
hai ca nu e complicat deloc, dar asa ne place noua sa complicam lucrurile....

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

Eu sunt tare curioasa ce ai semnat. Mai ai o copie?

Mergi la inceput