Ciudatenie intamplata in Elvetia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Cumnatul sa fi profitat? sau nepotii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Nu stiu cum e in Elvetia,dar si in aici daca vrei sa cumperi o cartela prepay(cu sim,nu de reincarcare)iti trebuie un act de identitate.Noi am luat mai nou un stick prepaid pt mobile internet si tot ne-au cerut un ID.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzunaki

Nu stiu cum e in Elvetia,dar si in aici daca vrei sa cumperi o cartela prepay(cu sim,nu de reincarcare)iti trebuie un act de identitate.Noi am luat mai nou un stick prepaid pt mobile internet si tot ne-au cerut un ID.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

www.tsg-hoffenheim.de/" target="_blank">1899
www.vfb.de/de/" target="_blank">VfB

Si aici e la fel .Mie mi-a luat al meu o cartela PrePay la 02 si i-a trebuit un id .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisdima spune:

Dragi mamici, mersi de raspunsuri, peste weekend n-am putut sa intru dar sa va raspund acum:

CampariSoda: am mentionat in mesaj ca am fost la sora sotului in vizita...si in casa ei mai sunt cei doi baieti (5 ani si 6 ani jumate - sa fi fost vreunul din ei?) si soacra mea, care sta de cateva luni acolo si care pe toata perioada cat am stat noi, nu a iesit din casa, si nici nu vorbeste limba.
Cat despre sunat la Sunrise, cum spune si blue eyes,chiar nu vreau sa cheltuim banii aiurea pe tel. in Elvetia (mi-ajunge cat mai vorbesc cu soacra )

Kariguld: si mie mi se pare de-a dreptul aberant, tocmai ca nu e vorba de cine stie ce. Si crede-ma nici eu nici sotul nu stam chiar asa de prost cu memoria cat sa "uitam" ca le-am (fi) cumparat.

Adela P: Eu una sunt total de acord ca nu e posibil, dar totusi e cel putin ciudat...

Adriuta: repet, chiar nu vreau sa sun, nu stiu ce detalii mi-ar da prin telefon (sau ce detalii imi mai cer). Am inteles de la cumnata ca de la atacul 9/11, au devenit foarte circumspecti si cer multe detalii ptr orice (ID, adresa). Si daca ar fi fost vreo oferta, n-ar fi trebuit sa fim si noi informati? Tradare, tradare dar s-o stim si noi...

Guestus 2, alias blue eyes: nu stiu cum e la toaletele de barbati ca n-am intrat, dar la cele de dama nu aveau cartele sim la oferta. In rest, la shopping cel putin, sotul nu a mers neinsotit.

Florentina: te cred pe cuvant ca asa le-ati luat voi, chiar nu am de unde sa stiu.

Eu tot nu inteleg cum e posibil sa apara 2 cartele (deci 2 numere diferite) pe numele noastre si la adresa cumnatei, vandute de ei pe ce baza? si de ce pe adresa ei daca noi locuim in Ro? Nu am primit inca niciun raspuns desi au trecut vreo 10 zile cel putin. Pana atunci nu pot decat sa-mi imaginez orice...

Si ca sa fie farsa cumnatei, mi-e greu sa cred, nu are timp de asa ceva si nu e genul...

Edit, ca am uitat: sotul cumnatei lucreaza in alt oras si venea acasa doar in weekend (deci nu a vut acces la pasapoartele noastre deloc si... iarasi, nu ar fi avut timp).

Cris si Alexutzu

"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu as lua in calcul si posibilitatea unei inscenari,cumnata(fara suparare acum)nu va agreat vizita asa ca insceneaza tot felul de situatzii!

Nu am auzit sa tzi se ceara dresa atunci cind incerci sa-tzi cumperi o prepaid card!

Iar la voi e si mai cusuta cu atza alba pentru ca pe pasapoarte nici macar nu este trecuta adresa posesorului,asa ca nu vad de unde pina unde adresa cumnatei!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu as lua in calcul si posibilitatea unei inscenari,cumnata(fara suparare acum)nu va agreat vizita asa ca insceneaza tot felul de situatzii!

Nu am auzit sa tzi se ceara dresa atunci cind incerci sa-tzi cumperi o prepaid card!

Iar la voi e si mai cusuta cu atza alba pentru ca pe pasapoarte nici macar nu este trecuta adresa posesorului,asa ca nu vad de unde pina unde adresa cumnatei!

Dana

exact la asta ma gandeam, pe pasaport nu este trecuta adresa....si la noi nu stiu sa se ceara adresa sau nemele atunci cand cumperi o cartela.
scapi de toata tarasenia, dind un simplu telefon la ei. ceva engleza o sti careva din magazin, daca stii si tu desigur.

mare pacat ca nu-i Guestus prin zona, ne lamurea el imediat!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Si eu cred ca este o rautate a cumnatei sa nu o mai vizitati.A mizat pe faptul ca nu poti verifica informatia.Si ce daca mai are 2 cartele,chiar fiind ele la oferta......exista un numar limita maxima de telefoane intr-o casa?Si ce daca e adresa ei?De cand adresa este o conditie restrictiva?
La Orange romania adresa este solicitata doar pentru abonament(daca la acea adresa locuieste un rauplatnic cu acelasi nume de familie cer 25 euro garantie)insa pentru un credit preplatit nu-i vad rostul.faptul ca cer ID-ul este pentru siguranta nationala cum am citit aici pe forum,nicidecum pentru a restrictiona vanzarea.

Mergi la inceput

Fetelor, voi aveti ceva cu a mea cumnata...pot sa spun ca ne intelegem bine, invitatia a venit din partea ei sa mergem in vizita, sa se mai vada si copiii (al meu Alexutz cu cel mare al ei sunt de-o seama) si daca nu i-ar fi convenit ceva ne-ar fi spus-o in fata, nu e genul care sa apeleze la asemenea tertipuri (poate mai degraba as banui soacra de chestii de-astea - noi am zis ca nu mai mergem in vizita acolo cand e si ea, dar asta e alta poveste).

Stiu si eu ca nu dai adresa cand arati pasaportul (si clar nu una din alta tara) de-aia ma intreb si eu de unde pana unde...

Kari - eu engleza stiu, nu-i problema, dar la ce magazin sa sun cand nici nu stiu de unde s-au cumparat? (ea s-a dus unde merge de obicei si aparea in baza de date cu cele 2 cartele pe numele nostru - nu i-au spus nimic mai mult, de unde au fost luate etc).

Cris si Alexutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Sotia tatalui meu a patit ceva dar mai trist : i s-au furat actele din geanta , copiat si au fost puse la loc in vreo jumate de ora , ea fiind prin mall.
Si dupa vreo 3 luni , timp in care evident n-a avut habar ca s-a intamplat asa ceva , s-a trezit cu politia la usa ca are datorii neplatite. Cineva ii furase identitatea si cumparase pe numele ei laptopuri, televizoare cu plasma, telefoane si altele , in valoare de mii de dolari. ea a dovedit ca nu are nici o legatura cu furtul acela si a fost ok.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Wow, Xio, chiar ca trist, s-a intamplat la noi in tara? sau cum si-a dat seama dupa 3 luni ca i se furasera actele in mall?

In cazul nostru, daca s-a-intamplat la fel, cam prosti hoti - sa cumpere doar doua amarate de prepay...sau ar trebui sa ma astept sa mai urmeze si altele??? brrrr

Cris si Alexutzu

Mergi la inceput