Ciudatenie intamplata in Elvetia
Acum cateva saptamani am petrecut 12 zile in Elvetia, in vizita la sora sotului, totul a fost frumos, plimbari, shopping,ce mai super
.
La cateva zile dupa ce ne-am intors, imi trimite cumnata mail, foarte afectata, ca am cumparat 2 cartele prepay Sunrise (Orange-ul de la noi) si ca am dat adresa ei de acasa. Am sunat-o sa ii cerem detalii pentru ca noi nici macar nu am calcat in vreun magazin de telefonie mobila - chiar nu ne-a interesat, aveam tel. noastre cu noi, cu roamingul activat. Si ne spune ca ea s-a dus sa achizitioneze o cartela noua, la oferta, si i s-a spus ca figureaza cu inca doua cartele prepay, pe numele meu si al sotului meu, la adresa ei de acasa. Mai multe detalii nu i s-au oferit datorita confidentialitatii datelor personale
.
Intrebarea mea este cum e posibil asa ceva? Si daca altcineva ar fi facut-o in locul nostru, cum ar fi putut sa dovedeasca datele / numele noastre fara acte? Ca noi am avut pasapoartele in permanenta cu noi.
Varianta SF a sotului meu e ca ni s-au scanat pasapoartele cand am ajuns in aeroport (asa a si fost), prin satelit ne-au localizat la adresa cumnatei si ca ar putea fi inregistrate numerele noastre de Romania. Credeti ca ar fi posibil asa ceva??
Cumnata ne-a pus sa trimitem o scrisoare in germana (dar habar nu am ce a scris in ea) la ei si cu copii dupa pasapoartele noastre, dar nu am primit inca niciun raspuns, si atrecut ceva timp.
Ramane o nebuloasa pentru mine, poate fetele din Elvetia ma pot lamuri
ca mi se pare deja ca o scena desprinsa dintr-un film cu urmariri prin satelit pas cu pas brrrrrrr, desi vreau sa cred ca e doar imaginatia noastra.
P.S. Mi-a venit subit o idee (sper ca nu incalc vreun regulament): haideti sa facem un joc de imaginatie: fiecare vine cu o varianta cat mai SF legat de situatia asta si la sfarsit, cea mai creativa, sa fie rasplatita cu ....o cartela prepay de la Sunrise, virtuala desigur sa nu riscam
Cris si Alexutzu
"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."
Raspunsuri
Lara spune:
Hm.. si incredere asa mare ai tu in sotul tau? Pai daca a vrut sa aiba si el ceva conversatii "private"?
He did it!
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
crisdima spune:
O sa iau raspunsul tau ca pe o gluma, sau ca o varianta demna de premiu
, dar chiar nu era cazul...cat am stat acolo am fost nedespartiti
si nu ar fi avut timpul fizic sa o faca.
Plus ca, presupunand prin absurd ca el e vinovatul, de ce ar fi dat numele meu pentru a doua cartela si nu al celei cu care vorbea?
macar asa aflam si eu numele inculpatei![]()
Cris si Alexutzu
"Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele."
CampariSoda spune:
Varianta SF2 : poate fratele sotului (sau al tau, ma rog, nu e clar din ce parte e cumnata) a avut nevoie de cartele :) sau copiii sau cine o mai fi prin casa. Sau poate chiar cumnata si acum da vina pe voi :)))
Oricum, daca e cartela pre-pay nu ii nici o problema, mai rau e daca era abonament :P.
Si in final raspuns pe bune: oamenii de la Sunrise (care btw nu e Orange) sunt foarte simpatici si in general vorbesc macar inca o limba decat germana (franceza sau engleza). De ce nu le dai un telefon (tu sau cumnata) sa afli ce s-a intamplat cu reclamatia si sa le spui ca vrei sa renunti la cartela respectiva. Nu costa chiar asa de mult...
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisdima Acum cateva saptamani am petrecut 12 zile in Elvetia, in vizita la sora sotului, totul a fost frumos, plimbari, shopping,ce mai super .La cateva zile dupa ce ne-am intors, imi trimite cumnata mail, foarte afectata, ca am cumparat 2 cartele prepay Sunrise (Orange-ul de la noi) si ca am dat adresa ei de acasa. Am sunat-o sa ii cerem detalii pentru ca noi nici macar nu am calcat in vreun magazin de telefonie mobila - chiar nu ne-a interesat, aveam tel. noastre cu noi, cu roamingul activat. Si ne spune ca ea s-a dus sa achizitioneze o cartela noua, la oferta, si i s-a spus ca figureaza cu inca doua cartele prepay, pe numele meu si al sotului meu, la adresa ei de acasa. Mai multe detalii nu i s-au oferit datorita confidentialitatii datelor personale .Intrebarea mea este cum e posibil asa ceva? Si daca altcineva ar fi facut-o in locul nostru, cum ar fi putut sa dovedeasca datele / numele noastre fara acte? Ca noi am avut pasapoartele in permanenta cu noi. Varianta SF a sotului meu e ca ni s-au scanat pasapoartele cand am ajuns in aeroport (asa a si fost), prin satelit ne-au localizat la adresa cumnatei si ca ar putea fi inregistrate numerele noastre de Romania. Credeti ca ar fi posibil asa ceva?? ![]() Cumnata ne-a pus sa trimitem o scrisoare in germana (dar habar nu am ce a scris in ea) la ei si cu copii dupa pasapoartele noastre, dar nu am primit inca niciun raspuns, si atrecut ceva timp. Ramane o nebuloasa pentru mine, poate fetele din Elvetia ma pot lamuri ca mi se pare deja ca o scena desprinsa dintr-un film cu urmariri prin satelit pas cu pas brrrrrrr, desi vreau sa cred ca e doar imaginatia noastra.P.S. Mi-a venit subit o idee (sper ca nu incalc vreun regulament): haideti sa facem un joc de imaginatie: fiecare vine cu o varianta cat mai SF legat de situatia asta si la sfarsit, cea mai creativa, sa fie rasplatita cu ....o cartela prepay de la Sunrise, virtuala desigur sa nu riscam Cris si Alexutzu "Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele." |
asta chiar e bun de un scenariu SF...din ala prost. asa ceva, nu-i posibil. daca era vb de ceva ultra-mega scump mai ziceam, dar doua amarate de cartele de cativa euro....sa-mi fie cu iertare.
vanzatorii din magazine nu se preteaza la asa ceva....crede-ma.
poate va amintiti totusi care din voi a cumparat cartelele....
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
Adela P spune:
| citat din mesajul lui crisdima Varianta SF a sotului meu e ca ni s-au scanat pasapoartele cand am ajuns in aeroport (asa a si fost), prin satelit ne-au localizat la adresa cumnatei si ca ar putea fi inregistrate numerele noastre de Romania. Credeti ca ar fi posibil asa ceva?? ![]() |
NU
adriuta spune:
ha ha...asta chiar faza. NEAPARAT sa nu ne uiti si sa ne zici cum e...sfarsitul.![]()
![]()
Eu zic asa: Suna maine la elvetieni la Sunrise si vb. cu ei in engleza si intreaba:
-datele care sunt necesare sa cumperi tipul acela de cartele.
-ce date s-au furnizat de catre cumparatori(trebuie sa aibe in baza de date)...data nasterii, serie pasaport...etc
-si cum s-a platit, cash, credit, debit...etc
Eu suspectez... cumnata
...desi daca trebuie datele voastre, acte si ...ID-uri nu cred. Nu ai spus din pacate nimic in legatura cu procedeul de obtinere a acelor cartele(cate "chestii" iti trebuie sa ai), ne faceai viata mai usoara.![]()
Ps. ESTI SIGURA CA NU E VRE-O OFERTA VENITA AUTOMAT CU ROAMINGUL VOSTRU??? Este o posibilitate sa va cadoriseasca automat dragii de la Orange(daca spui ca sunt parteneri)
papa
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adelyna spune:
In Romania ,in UK(cel putin aici unde stau eu) si nu vad de ce nu si in Elvetia atunci cand cumperi astfel de cartele nu-ti cere nici o data despre tine.Mergi, o cumperi si ai plecat.
Sigur exista o explicatie pentru ce s-a intamplat.
adelina si piticii
Noemi 2 ani
blue eyes spune:
| citat din mesajul lui adriuta Eu zic asa: Suna maine la elvetieni la Sunrise si vb. cu ei in engleza si intreaba: |
Sa sune maine la Sunrise in Elvetia o costa mai mult decat a pierdut din cauza celor 2 cartele.
blue eyes spune:
| citat din mesajul lui crisdima cat am stat acolo am fost nedespartiti si nu ar fi avut timpul fizic sa o faca. |
raspuns à la Guestus: si la toaleta?
Florentina Roman spune:
Am cumparat si noi cartela prepay in Elvetia si nu ne-a cerut nimeni nume sau adrese...
Mi se pare cusuta cu ata alba, poate cumnata vrea sa va faca vreo farsa...