Licurici de ianuarie-februarie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miere ce lung e Aidan!Deja hainute de 18 luni..wow..Noi suntem la alea de 9 luni de ceva vreme si inca ii vin.Dar are 70cm..ma rog,avea acum o luna.Acum nu stiu cat mai are,insa nu mi se pare lung.Mie mi se pare mic.
Ieri am vazut prin parc multi bebelusi,nou-nascuti..Doamne,am uitat cum era fii-miu cand era asa mic..mi se pareau asa mici.

Eu nu i-am dat bucati si inca ii blenduiesc ca lumea mancarea.Fii-miu nu vrea sa manance daca sunt bucatele mai mari asa.Si decat sa nu manance deloc,prefer sa-i fac mancarea cum o vrea.Chiar ma gandeam aseara ca nu stiu cum sa procedez,ca am incercat si se inneca si apoi voma si evident refuza cu desavarsire mancarea dk avea bucatele si nu era blenduita cu simt de raspundere.Si cum el abia a inceput sa manance si sa-si mai revina,dupa boala,nu stiu cum sa procedez,ca nu vreau sa refuze si s-o dau tot pe lapte.Ma gandeam s-o intreb maine pe drita,ca tare mi-e ca o sa manance numai asa.El a inceput D de la 5 luni,insa doar 2 a papat, aproape o luna practic a avut pauza din cauza gatului/bronsiolitei..etc etc..Si evident ca atunci cand am inceput sa-i dau iar mancare am luat-o usor..intai cu o masa dim..apoi i-am bagat si la pranz..si tot asa..si doar cat a vrut.Nu mai voia,nu-i mai dadeam..de frica sa nu capete aversiune fata de lingurita.Ca si asa era speriat ca poate-i dau medicamente si numai cand vedea lingurita..orice lingurita,facea urat!
Plus ca nu are nici dinti..sunt doi jos..ii vad de la 6 luni,dar nu-i ies odata!Si mai nou ii vad si pe aia de sus..Sper ca nu-i dau toti odata,ca sigur va fi nenorocire.

Oricum,l-am vazut in poze si arata cam de 1 an asa dupa parerea mea.Si e tare dulce si frumos.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi, mai bine continua sa ii dai maruntit, macar pana cand isi revine baiatul cu apetitul.

Da, hainutele difera sa stii la marimi, adica sunt unele de la gap de 12-18 luni care ii sunt numai bune, pe cand din cele de la old navy ii vin si pt varsta de 6-12 luni. In general la pantaloni are probleme, ii trebuie unii lungi si mai larguti ca are funduletul mare:)) Si am inceput sa ii dau diapers no 5 ca se ajusteaza mai bine chiar dc sunt un pic mari.

Pozici aici de la pisicina:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/

Voiam sa va mai spun ca Michelle a pus cateva pozici cu minunea ei pe site-ul de la baby cafe, dc vreti sa intrati sa il vedeti pe Lukas. e un scump.

Si legat de branza, am inceput sa fac branza din lapte de capra despre care am auzit ca ar fi mai putin bogat in sodium, deci mai bun pt bb-ei.

Si fi-miu mi-a aruncat ceasul primit de sot de ziua mea in WC:))) l-a urmarit cu o moaca f multumita cum a facut pleosc! Dar inca mai merge, desi a trebuit sa-l limpezesc, pt ca tocmai aruncasem continutul diaper-ului la toaleta:))))

Edit: L-am cantarit si are 10.6 kg, la controlul de 6 luni avea 9.8 kg.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si antonia s-a trezit azi noapte din ora in ora ... si a supt mereu ... cred ca gingiutele sunt de vinaaaaaaaaaaa

si eu vreau sa dormmmmmmmmmmmmm

offfffffffff

ca e greu sa scriu la teza somnoroasa

abia imi tin ochii deschisi la ora asta

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dragelor

LA MULTI ANI la sarbatoritii de azi: Paul de Pyc si Maya de Stellutza

Multumim frumos pentru toate comentariile si aprecierile la pozici, intr-adevar Mister e un dulce, mama e taaare mandra de el Lui bebe ii place sa pozeze (cum vede aparatul foto zambeste maaare)... dar si fotografa (Riel) e buna. Deja doua dintre pozici au intrat in portofoliul ei "de reclama", sper sa mai primesc poze zilele astea.

Azi noapte jupan s-a trezit la 12... dupa ce-l culcasem la 10 jumate... in loc sa-i dau laptic i-am dat apa din canita... a plans cateva secunde dar mi-a adormit in brate...l-am pus frumos in patut si pana la 5 dimineata nu s-a trezit O sa vad daca reusesc aceeasi miscare si azi, poate-poate reusesc sa-i scot masa de noapte.

Arriel, multi .

Raluca, ma bucur ca bebe papa bine legumele, incet-incet o sa se stabilizeze si somnicul

Irina, ce mai face papacelul?

Ledi, sa stii ca si jupan papa mancarea tot "blenduita"... adica borcanele stage 1 si piureuri de fructe. Am incercat sa-i dau "stage 2" si nu i-a placut...mai asteptam un pic. Important e sa pape...si sa fie sanatosi!

Miere, pai tu ai chiar baiat mare...Aidan pare baietel de un an O sa incepem si noi cu finger food... ma gandeam si eu la bucatele de banana si eventual de toast, sau rice cakes (i-amd at una dar se joaca cu ea, nu are chef s ao bage in gurita). Dar noua inca nu ne-au iesit dintisorii...

Cami, sper sa iasa dincutii Antoniei, sa va puteti odihni mai bine. Spor la lucrare, hai ca nu mai e mult Multa sanatate Alinei

Porumbita, felitari pentru baietel super-activ

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Buna fetelor,

La noi un weekend oarecum linistit, cu 2 zile de copii la care am mers, una sambata la o fetita de 3 ani, cu multi bebelusi in zona, numai bine pt Andy si una duminica, la un baietel de 6 ani, aici copii mai marisori, prieteni de-ai lui Alex. Am fost si la piscina, Andy e innebunit, da din picioruse nevoie mare, rade numai cand vede apa, i-am luat si o chestie de plutit care ii place f mult si nu trebuie sa il mai tin eu, poate sta singur in ea, daca va intereseaza arata cam asa: http://www.toysplash.com/Product/BabySpringFloatAssorted

Cu diversificarea la noi merge bine, 3 mese de solide pe zi, de obicei mananca fara prea mult efort din partea noastra, dar mai are si momente cand o masa dureaza aproape o ora . Deocamdata doar mancare complet blenduita, nu am incercat cu bucatele. I-am dat o piersica decojita in mana si s-a facut ca un purcel, a supt-o, a mancat ceva din ea, dar mai mult era pe el. Ii dau biscuiti pt bebei, luati din magazin, roade la ei si ii plac mult, sunt astia:
http://www.babymummum.com.au/

Miere, bine ai revenit! vazut pozele cu Aidan, a crescut asa mare!! Ma bucur ca ii place la piscina! Si Andy e innebunit, doar ca e f obosit si flamand dupa ce iese din apa! Din cauza asta nu il pot duce in timpul saptamanii, ca as putea sa-l duc doar seara si atunci e cam obosit, daca mai adaugam si oboseala de la piscina iese cu scandal mare dupa. Asa ca il duc in weekend, dimineata sau pe la pranz si e numai bine, nu e chiar asa obosit.

dark, f frumoase pozele cu Mister!! E fotomodel profesionist, cred ca i-ati gasit cariera !

Ira, off, prin ce-ati trecut! Ma bucur totusi ca e totul bine acum, sotul se va recupera complet ai sa vezi! Cat depre botez, nu-ti face griji, nu e prea mare fata, o sa fie bine! Am vazut pozele, ai o fata tare frumoasa si pare f vesela!! Multa sanatate la toata familia si sa vii numai cu vesti bune de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

la multi ani licuricilor de azi. pyc,cum e in Franta? ai ajuns cu bine? Ai inceput munca?

Miere,admirat frumos de Aidan
ooof Cami,sper sa treaca repede.o am pe Antonia
dark,admirat poze,MIster e de revista
Admirat Tuodr Matei,frumusel foc
Ada,ce frumoasa e piciulina
de Maria Teodora nu am cuvinte.
Elizuca,frumoasa tare
...ce mai,sunt cea mai tare gasca de pici

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Ada, acum am vazut pozele voastre din concediu. Eu zic ca seamana amndoua fetele cu tine, ti-ai facut 2 clone !!! Se vede ca v-ati simtit bine!

Irina.C, tot vroiam sa-ti zic dar am uitat, si pe mine ma cheama Irina, al doilea nume, si cum si tu ai avut acelasi nume de familie ca si al meu... La multi ani lui Ochila, desi cu intarziere!! Sa pape mult si fara mofturi si sa doarma noaptea fara treziri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

offf, abia reusesc sa va citesc, ce sa mai zic de scris...si inca nu am inceput munca!!

nu prea papam, decat san si ceva fructe, in special pepene galben si mar
ne chinuim cu legumele, punem cand lamaie, cand branza, cand lapte , unt sa vedem ce-i place...dar nimic

o sa incercam zilele astea oul si iaurtul, sa vedem poate avem succes
ne trezim noaptea p;entru san cam de 3 ori, poate de alint, poate de foame, cine stie???

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Eu sunt in concediu dar sunt varza de oboseala
Bona a fost 5 zile libere si sunt eu cu sotul si cu fetele in vizita la soacra mea, care chiar daca este ff binevoitoare, nu se prea pricepe la bebelusi si nici nu se prea baga la schimbat, spalat, culcat fete....deci eu vioara I.
Sunt asa de obosita ca de abia vad tastele aici ...de aia nici nu am mai apucat sa intru sa va scriu despre noi si sa vad ce ati mai facut.
Azi a venit bona ....mai stau un pic si ma culc...YUPIII.

Lisa, Sabina ma trage pe mine de buze, de nas, de urechil de par...atunci cand suge

IRA, chiar ma intrebam pe unde esti.....ai fost de multe ori strigata pe aici. OFFFF, ce descrii tu acolo e groaznic!! Bine ca este OK acum si ca se va face bine. O sa treaca perioada asta. Pup printsa ta dulce.

Dark, crezi ca ma poti ajuta cu ceva....soacra mea vrea sa-si ia un caine. Si i-a pus pata pe un caine care nu se gaseste la noi, ci...LA VOI. Se numeste: Welsh Springer Spaniel. Te rog daca poti sa afli o canisa care vinde asa ceva si sa-mi dai si mie un link, nr. de tel...ceva. NUMAI daca ai timp si poti...stiu ca ai o perioada mai plina acum. Pup

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Alina, uite aici: http://www.thegundogclub.co.uk/breederswelshspringers.htm
http://www.champdogs.co.uk/guided/all_welsh-springer-spaniel_breeders_Wales.html

Mai caut... daca mai gasesc ceva te anunt

Claudia, s-ar putea sa fie alint, dar s-ar putea sa fie si dintisorii, ca de-acum a inceput vremea lor. Va urez sa va odihniti mai bine in noaptea asta

Anca, multi si tie si la flacaii tai!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput