Licurici de ianuarie-februarie 2009 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Intru tarziu dar copilu' adoarme greu si se tot trezeste.
LA MULTI ANI OCHILA si RAZVANICA, sa cresteti mari si sanatosi!
Dark am vazut pozele cu Mister si sunt bestiale! Un adevarat fotomodel, ce mai.
Ada am vazut pozele din concediu, frumoase papusile tale cum se jucau amandoua in nisip. A mai fost cineva cu voi? Cum v-ati descurcat cu amandoua asa mici?
La multi ani Dariei pentru implinirea celor doi anisori.
miere ai un mare inotator acolo, important este ca-i place apa.
Ira desi nu ne-am "cunoscut" pe forum, eu venind mai tarziu, iti urez Bine ai revenit! Chiar intreba cineva de tine pe aici zilele trecute.
Of, bietii de voi prin ce a trebuit sa treceti. Imi dau seama ce greu v-a fost si probabil inca va mai este fiecaruia dintre voi.
Mai dar ce frumusete de fata ai tu! Sa va traiasca si sa fiti sanatosi si tu si tatal ei, sa puteti s-o cresteti mare

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata fetelor!

La multi ani tuturor sarbatoritilor din zilele astea si celor care si-au serbat ziua numelui de sfant.

Multumim fetelor pt aprecieri Singuri am fost in concediu Dar ne-am descurcat, ne-am facut un program destul de organizat si am reusit sa ne simtim si bine

Ira Sa-ti dea Doamne Doamne sanataate si putere multa. Aveti o fetita ffff frumoasa Multa sanatate lui tati, sa treaca cu bine peste hopul acesta.

Am vazut poze cu o gramada de copii frumosi, toti unul si unul.

Dark superb Mister Mister in postura de model, e un dulce, nu-mi venea sa cred ce mare s-a facut.

Miere vino inapoi. Mai spune-ne despre voi. Am vazut pozele si te-am vazut cu roba, felicitari Aidan e un delicioas si un scump A crescut sa nu fie de deochi.

Bebelusi sa-ti fie de bine nasitul. Sa ne spui cum a fost si sa pui si pozici

Eu sunt singura cu fetele si va inchipuiti ce e la noi....

Va pup si va urez o zi frumoasa!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ooof Ira,sanatate multa sotului

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralux_tri spune:

servus fetelor! Am revenit din minivacanta la tara. A fost odihnitor aerul de acolo si m-a relaxat faptul ca am schimbat decorul. In rest...sunt extrem de obosita ca nu am prea dormit. Bebe mi-a facut surpriza placuta, in noaptea dinaintea plecarii, sa se trezeasca doar de 2 ori. La tara insa, poate din cauza ca nu era in mediul lui, in prima noapte, dupa scandal mare, s-a trezit din ora in ora, apoi in urmatoare din 2 in 2, pentru ca in ultima noapte petrecuta acolo sa se trezesca de vreo 4-5 ori. Ziua nu a dormit decat o data o ora, in rest tot cate 15-20 minute. Dar lui i-a prins cel mai bine pentru ca l-am tinut toata ziua in aer liber, aer curat, fara poluare..sanatate curataSi a fost extrem de curios si incantat de catel si pui si gaini si vaci
Inca un lucru bun; a papat cu o pofta acolo...toate legumele
Azi noapte acasa, s-a tot trezit iar, dar sper ca in curand sa isi revina la normalul lui macar (2-3 treziri).
Nu am apucat sa va citesc din urma decat f putin. Ira-Liza, iti doresc multa forta! Sananate sotului si voua si iti tin pumnii sa fie bine! Botezul va fi f bine, vei vedea. Sora mea i-a facut botezul fiului ei la 11 luni jumate si a fost ok
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata

IraLiza multa sanatate sotului tau...esti o sotie si o mamica curajoasa...o sa treceti cu bine peste toate problemele si sunt sigura ca tati isi va reveni repede...Elizei multi

Acum ca sunt la munca am vazut si eu pozici cu licuricii nostri minunati: pisoias de Daiopri,Lachlan fotomodelul nostru, frumoasele Adei Daria si Karina, Aidan inotatorul (Miere mai vino pe la noi...stim ca ai fost ocupata dar we miss u), Mariuca scumpica, Eliza dulce...

Decretez ca avem cei mai scumpi licurici...

O zi usoara si multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi5Luni#

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
http://www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata si de la noi

irinac

lisa sa iti traiasca galusca ... ma bucur ca deja sta singurica in picioare ... ei si antonia se mai trage de urechi da cel mai tare de picioare ...

ira bine ai revenit ... ma si intrebam pe unde mai esti ...

dark spor la bagajeeeeeeeee ... ce ma bucur ca vii in romania ...

pupici
am figit la scris

aaaaaaaaaaa
alina urca scarile singurica
dar a avut iar niste dureri de cap si putina febra
iar de azi incepe niste injectii
offffffffffffffff
micuta
fratelo asteapta sa se mai intremeze sa poata face o nunta
sa se vada si ea mireasa
sa ii ajute Dumnezeuuuuuuuuu
daca ne mai poate ajuta cineva financiar sa imi scrie pm

revin

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ira multa sanatate sotului si tie putere sa rezisti; biggg bigg hug de la noi (cum zice draga de dark)

dark si restul fetelor cu pozici pe mailul comun imi ac mea culpa ca nu prea ajung pe acolo sa le vad; eu am totul organizat in google calendarul de la gmail si imie tare peste mana sa ma deloghez sa intru pe mailul comun si apoi sa intru iar pe mailul meu sa am agenda deschisa dar promit sa o fac cat de curand;

cami ma bucur mult ca ii merge mai bine cumnatei tale

irina.c de ce a fost wk greu?

miere cum merge acum aidan? cat timp a trecut de cand s-a ridicat prima data in patut si apoi a mers sustinut de mana?

billy ce ma bucur sa te mai citesc; cum e noua casa? ana maria e o dulce!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mariilor,Marinelor si tuturor ce si-au sarbatorit ziua de Sf.Maria.

La multi ani sanatosi si licuricilor ce au implinit anumite lunite in we.

Paul

Maya

Eu sunt zombiii,dar rau de tot.Nush ce-a patit fii-miu,dar se trezeste noaptea cu urlete si nu o data si dupa ce se linisteste(mancat,schimbat) incepe sa se joace si sa vorbeasca!!!De o luna nu mai stiu ce-i aia dormit o noapte intreaga.Iar ziua e show,stau si o ora sa-l adorm si nu oricum..leganat!Vreau concediu,dar concediu asa,numai eu cu sotul..in care sa dorm!pe bune,nu-mi doresc altceva decat sa stau cu barbata-miu sa port o conversatie cap-coada si sa dorm!!!Macar vreo 3 zile asa sa dorm.

Dark,sper sa va simtiti bine in Ro.

Cami,ma bucur ca Alina e mai bine.

Ira,e cumplit.Imi pare rau ca ati trecut prin asa nenorocire.(si al meu a avut un accident de curand.A intrat un bou cu tirul in el.Noroc ca era la stop si doar a busit masina,care nici nu-i a noastra.Nush ce ma faceam daca patea ceva.Doamne fereste! de asa nenorociri.)Stai linistita cu botezul,o sa fie bine.Va pupam si va dorim multa sanatate.

Mara sa va fie de bine concediul.E superb acvariul din Tulcea.Ciorba de peste nu-mi place,dar acvariul e super.Astept sa creasca fii-miu sa-l duc si pe el,ca acum nush ce intelege..daca intelege ceva.

Vero,rabdare.Chiar nu am solutii la prob. asta.Pt ca nici eu nu am stiut ce sa-i fac.L-am lasat in pace si am mai incercat.Daca plangea il lasam in pace si ii dadeam laptic.Drita mi-a zis ca procedez gresit,am procedat cum m-a invatat ea si am plans doua zile ca mi-am lasat copilul sa planga si l-am infometat(mancase la 8 si la 10 n-a vrut piure,a preferat sa se culce,la 11 s-a trezit rupt de foame,n-a vrut piure..si a plans pana la 12 cand am cedat si i-am dat laptic,tare rau mi-a parut ca am procedat asa).Nah,nici mami nu-i prea tare,asa ca slava Domnului ca acum mananca ca ajungeam la nebuni.Chiar ajunsesem sa cred c-o sa se insoare cu biberonul in gura.
Si inca ceva..e superba fetita ta.Sunt indragostita iremediabil de ea.

Lisa si fii-miu da cu mana pe la urechiusa si prin par,dar cred ca-i de la oboseala.Ca l-am tot apasat pe pe urechi si nu plange,nu schiteaza nimic,deci nu cred ca-l doare.Oricum maine il duc la dr si o sa-i zic sa se uite in urechi..asa pt linistea mea.

Raluca,cum mai sunteti?Pt diaree eu i-am dat lapte fara lactoza si cereale cu roscove.(asta pt ca el in perioada aia nu voia nimic de mancare)

pupam trupa.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumim pt aprecierile la adresa broscutei.

Porumbita nu mai stiu exact, parca la 5.5 luni s-a ridicat in picioare prima data, aveam o poza pe care scrisesem si varsta...dar a durat vreo doua saptamani pana a inceput sa practice intensiv, iar acum se ridica in picioare in orice pozitie ar fi, singur, fara ajutor din partea mea, doar agatandu-se de ce este prin preajma.
Face pasi dc il tin de manuta si mai ales dc e pisica prin preajma:)), dar nu vreau sa il fortez pt ca nu pune piciorul drept cum trebuie in pamant si nu imi place.

In rest...jale cu somnul:)) a avut perioade cand i-au iesit dintii cand se trezea si de 4-5 ori pe noapte, acum parca s-a mai linistit, se culca la 8 si se trezeste pe la 3 sa bea apa apoi pe la 6-7 definitiv.

Papa: legume, fructe, cereale, galbenus de ou si branzica facuta in casa, iaurt pe care il adora (i-l amestec cu piure de fructe) si i-am dat de doua ori pana acum carne de pui dar nu prea ii place asa ca mai aman. aaa....si am inceput sa ii pun la dispozitie finger food, respectiv fructe moi gen banana, piersica pe care sa le manance singur.
Faza este ca inghite bucatelele rupte din fruct (care sunt destul de mici) dar la un moment dat datorita faptului ca textura e probabil diferita isi face sila si vomita tot ce a mancat. Asa s-a intamplat la piersica, la banana a mancat singurel jumatate de banana. La voi cum au reactionat cand le-ati dat bucati mai mari de alimente?
Cred ca o sa incep sa-i pun pe tavita si legume fierte bine, bine ca sa invete sa manance singurel. Mi-a fost un pic teama ca o sa se inece, am stat cu ochii pe el, dar nu s-a intamplat nimic.

In rest...e luuuungggg, hainutele sunt de 12-18 luni acum. Grasun nu prea, adica cred eu ca e bine pt inaltimea lui.

Nu prea am mai avut timp sa citesc dar am vazut pozele cu MisterMister, suuuuuperbe, Andra ai un fotomodel in casa, pe bune ar tb sa le trimiti la o revista de profil!

Ada sa va fie de bine concediul, ce fete mari ai si ce seamana intre ele! Sunteti o familie tare frumoasa!

Ledi sper sa fie mai bine David si sa pape din nou!

Pupici la toata trupa!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

noi am avut o noapte cu multeee treziri asa ca acum beau ness sa ma montez; a plans tare mult aseara (nu stiu de ce, pare ca nu mai vrea sa mai stea de nici o culoare in scoica) plus ca am fost in oras (nasa e mariana si a sarbatorit ieri si dupa am trecut pe la socrii unde in juma de ora a obosit cat pentru 5 ore acasa...

e ca argintul viu, merge in 4 labe, mai cade , se mai ridica , hopa mitica ii zic; nici in brate nu mai sta, vrea sa se catare, trage cum poate sa se ridice; de patut, de mine, de ce poate se ridica pe genunchi si dc mai are ceva de catarat se ridica in picioare dar cumva asa ca un echer -I si nu stiu dc e cazul sa il ajut eu sustinand-ul

kinetoterapeuta zicea ca sa il las pana se ridica complet singur in pat;

Mergi la inceput