Licurici de ianuarie-februarie 2009 (46)
Raspunsuri - Pagina 11
cami_antonia spune:
alina 1976 te inteleg cu uite bona nu e bona ... si la mine mai vine o saptamana mai pleaca una la mama ei care e batrana ... si uite asa ... se invata fata doar cu mine ... apare ea ... se invata cu ea ... si tot asa ... iar eu sunt geloasaaaaaaa ... ahahahah ... stiu ca ma scuteste de treburi da mi=as dori sa termin cu teza sa stau doar eu cu bebe al meu ... aaaaaaaaaa si cum a fost la mare???? dupa cazatura????
eu ma mir ca antonia mi-a adormit in seara asta acum ... ceea ce e f devreme pt ea ....
ma apuc de teza
pup gasca
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
lisa79 spune:
o serviti?
\sunt buha de nesomn, sa treaca repede perioada asta. fetelor ,incurajati-ma,spuneti-mi ca a trecut repede,ca daca stau pana apar toti dintii si maselele albesc.
din 1h in 1h s-a trezit,fara ceas. a dormit de la 5 la 8.30 intr-una,macar atat,dar uit tot cand o privesc dimineata. e cel mai frumos chip pe care l-a, vazut vreodata... ah ce mult mai pot iubi fiinta asta mica
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
ada_coman spune:
Buna dimi fetelor!
Dau o ca tare prost am dormit azi noapte, sa fie dintisorii, sa fie doar o acomodare la noul patutz, nu stiu...dar io vreau sa dorm, ca de vreo 2-3 sapt nu mai dormim cum trebuie.
Anca As vrea eu sa semene fetele cu mine, da de unde...poate cea mica mai are cate ceva, insa cea mare e leita tat-su Nu-i nik ele sa fie sanatoase si sa creasca mari
Alina te inteleg perfect, si eu is obosita crunt dupa concediu. La mare a fost fff bine, insa de cum am intrat in tara s-au schimbat lucrurile. Pitika nu mai doarme cum trebuie, nu mai papa la fel...Sper sa fie doar o faza si sa treaca. Uneori noaptea ma trezesc cu ea langa mine, o aduce tati, ca io nu mai pot sa ma ridic de oboseala. Dar trec toate si o sa ne aducem aminte cu placere de perioada asta. fetele frumoase.
Dark am sa incerc si eu cu apa, poate merge, dar tre sa-i zic si lui tati ca uneori se trezeste inaintea mea si o si ia in brate
Lisa si Karina se trage de urechi si mai nou de par cand suge si ii e somn Intr-o zi s-a tras asa tare de par ca a apucat-o un plans isteric...
Cami succes la teza. Pupam Antonia mica Multa sanatate Alinei
Va pup si va urez o zi frumoasa!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
flowerbee spune:
Buna si de la noi. Mai rarut pe forum din pacate, dar sunt singurica cu puiul si nu pot face nimic altceva.
Am vrea si noi sa felicitam mamicile si licuricii care si-au serbat zilele de nastere, onomastica sau sau au implinit lunite. Dark, sa fii sanatoasa si fericita si la fel de senina cum te-am cunoscut noi virtual! Mariile si Marinii sa fie si ei binecuvantati cu darurile Cerului! Bebelusii cu lunite sa creasca mari si frumosi si sa ne lumineze vietile cu zambetul lor gingas!
Micola, sa stii ca nici mie nu mi-a intrat indemnizatia si am depus dosarul in mai!!!!
Ira, prin ce ati trecut...Sanatate si de la noi!
Miere, asa e cu hainutele! Noi nu suntem asa de maricele ca voi si tot unele hainute de la anumite firme nu ne vin. De ex. hainutele de la Carrefour sau Miniblu pt 6-9 luni sunt fixe la lungime, insa cele de la Marks and Spencer, Debenhans si Mothercare sunt tocmai bune.
Ledi, ma bucur ca puiul si-a revenit! Acum sa pape si sa recupereze!
Veronica, si noi ne chinuim cu mancatul pt ca dra Alexia este cam mofturici si cam lenesica la papat. De multe ori disper, insa apoi ma repliez si aplic unele metode recomandate de pediatra noastra si sunt sigura atunci ca a papat tot ce trebuie si in cantitatea recomandata.
Alina, te inteleg!!!!! E greu fara ajutor!!!! Nu dormi, nu stai jos, nu iesi din bucatarie!!! Abia o astept si eu pe mama!!!!
Noi spunem AMA, nu vrem sa stam decat in fundut, pe taram si vrem sa mergem in patru labe si sa ne ridicam in picioaruse. Ne-am si lovit la capusor pt ca ne-am ridicat in fundut in patut si apoi am cazut cu capusorul de zabrele. Noroc cu aparatoarea de pat ca a mai amortizat socul.
Ne era dor de voi! Pupici.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01/2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
ralux_tri spune:
Buna ziua fetelor! Si eu va inteleg ca si eu sunt singura cu piticul in fiecare zi. Mai ies afara si merg pana la mama ca e f aproape, dar nu ma poate ajuta cu nimic decat cu o vorba buna(care prinde f bine) si o plimbare. Cred ca eu o scot pe ea decat invers.A fost operata de 2 ori la coloana cervicala asa incat nu poate cara, deci nu il poate lua pe bebe pentru mai mult decat cateva minute. Oricum e bine si asa. In casa in schimb sunt singura si cand nu doarme Alex, nu pot face nici eu nimic. Azi noapte iar s-a trezit din ceas in ceas pana la 5.30 apoi a dormit pana la 7. Nu stiu ce are ca nu mai cred ca sunt dintii. Poate e burtica, poate e rasfatul...Dar de ce? ca nu am schimbat nimic din rutina zilnica...of of...E drept ca numai la san adoarme. Am incercat macar in timpul zilei sa il dezvat si sa il fac sa adoarma singurel, dupa tot soiul de metode, dar fara rezultat ca cedez eu. Plange de zici ca se termina lumea, se trage de ureche si de par daca e f obosit si il las acolo in patut. Oare unde gresesc?
Dar, vb lisei, e cel mai frumos chip vazut vreodata si zambetul lui merita orice pe lume!
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi frumoasa. Intru mai tarziu daca mai doarme Alex
IRINA.C spune:
Si noi pe ici..mama a facut micul dejun pt purcic si papa si ea un iaurt si va scrie repede repede: eu nu am urat La multi ani Mariilor! sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii.
Anca ce dragutz.Hi hi ...mai stii om fi si rude
Nurora mea nu-si arata fata...eu si Ochila mai vrem sa vedem si noi cum a crescut Antonia mai mai...ce secretoasa e maica -sa asta.
Noi suntem obositi rau rau...vineri si samb la Focsani, dumin la padure sa sarbatorim ziua finului, numai alergatura.Ieri iar musafiri la ai mei si noi hop pe acolo.
Andrei a incheiat luna cu 8190 gr f bine pt el aproape 500 gr, sta NUMAI in picioare atarnat de zabrele de unde ieri a facut buf in spatarul patului, efectiv s-a pivotat si-a incurcat picioarele si s-a infipt in tablia patutului.A fost superb si rar.Este la fel de mofturos , o sa ma enervez intr-o zi si o sa scriu si io in ml ce haleste asta.Aseara a mancat catve a lingurite de iaurt prima data si cat de cat a deschis gura, dar maxim 20-30 ml.Eu sunt vesnic alergata intre el si treburile din casa , nu mai sta in nici un scaun legat e o teroare.Joi plecam la sibiu in vacanta , parca nu aveam net acolo ca deh nici semnal GSM nu prea era..ma duc in pampas nene.
Ma duc sa pun rufe la spalat si sa-l astept la cotitura ca iar e la noi in pat si iar a facut buf sapt trecuta a escaladat pernele si jos.Aaaa nu prea gangurim zice rar mmm mmm si atunci cand vrea sa ma injure cu piureul meu cu tot.
Va pup
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
RalucaAlexa spune:
neata si de la noi
mai aveti cafea ??? :))
La multi ani!! David de Ledi, Daria de Selene, Lucas de asparagus, Carla de Ileana, Hera Sofia de Ralumold, Mara de Deanny si Caterina de Koruccia.
Noi cu somnu am sta binisor daca mami (adica je) nu l-ar lua din pat cand se trezeste ca sa pape si apoi sa-l lase in patu mare din camera lui... - pat de o persoana in care din momentu in care-l mut dormim 2. Vina mea!
puiu meu a zis ieri tare mandru ta ta, iar in dimineata asta mea mea. cred ca urmatoru cuvant o sa fie celular ca are o pasiune :))
Miere - ce mare e Aidan - un adevarat barbatel!
Ledi - mersic de sfat. Vad ca s-a reglat cu kk. david e un mumos! Pacat ca n-am tetita (inca...)
Dark - treci si prin Iasi ?? :) Noi v-asteptam!!
Veronica - Alice e delicioasa! Pupam iesenii!! :)) Bine-ai mai facut c-ai plecat!
Bee - ce mare s-a facut Alexia! Dar ramane o delicata! (nu stiu cu cine ar trebui sa semene copilu altfel! :) )
As vrea sa va pot scrie la toate, da' nu m-ajuta neuronu acu! O dimineata grea si pt noi!
Pupam toate fetele!
mami de Micalea Picalea, alias Piculin :)))
http://family.webshots.com/album/573334973EfiPzd?start=0
Selene_Bunny spune:
Buna dimineata, fetelor!
Uram si noi, cu intarziere, mamicilor si licuricilor, La Multi Ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate, o felie de tort si-un pahar de suc! Sau inghetata?
IRA_LIZA, te cred ca ai trecut prin clipe de cosmar... Putere sa ai, si insanatosire grabnica sotului!
miere, eu nu-i pot da Dariei mai nimic sa manance singura, pentru ca musca bucati mari si i se opresc in gat, se ineaca cu ele, are o reactie de om care se sufoca... Coaja de paine ce mai rontaie, dar si pe aia, o molfaie de-o inmoaie si si-o indeasa pe toata in gura, i se lipeste de cerul gurii si apoi inghite treptat...
Si ea se trezeste mereu noaptea, ii iese al treilea dintisor, sus...
Ieri a mancat un sfert de bucata (nu mare) de file de pastrav fiert, pe-al doilea sfert l-a imprastiat pe unde a apucat...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
IRINA.C spune:
Chiar Dark cnd te trezesti mai zi-ne o data itinerariul tau in tara.Cum unde cat?
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
crisspy spune:
'Neata
Sunt zombi ...nu's ce a avut Razvi azi-noapte da' numai intr-un urlat a tinut-o...cred ca il doare burtica ca tregea niste partzuri de mama-mama...
Mi se rupea sufletul cand il vedeam asa...nici laptic nu prea a mancat...
Cu branzica o ducem bine...ii place...deocamdata sa vedem mai incolo...ii dau de vreo 5 zile...
Si piuretzul de legume cu carnita ne place...
As vrea sa-i introduc si iaurtul...e prea devreme???
Si o veste buna: din 26 de kg cate am luat in sarcina mai am 4 kg si revin la greutatea initiala ...as mai avea eu de dat inca cateva pana la greutatea ideala da' o sa fie mai greu...
licuricii si mamicile nedormite
LA MULTI ANI
DAVID CHRISTIAN bb de Leditia
DARIA bb de Selene
LUCAS bb de Asparagus
CARLA IOANA bb de Ileana Cosanzeana
HERA SOFIA bb de Ralumond
MARA bb de Deanny
CATERINA bb de Koruccia
Sa cresteti mari licuricii nostri iubiti
O zi usoara la toata lumea si multi
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009