Aradence DC...! (126) Felicitari Moni!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, nici eu nu stiu unde-i tin ziua Adelinei, tot din aceleasi motive.
Noi vom avea musafiri duminica (in 30 aug.) pe frate-meu cu cumnata si parintii mei, lunea in 31 e ziua ei si nu stiu cum vom sarbatori.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Io nu mai am timp nicicum. Am vb cu Miha ca stabilim intalnire maine seara in oras numai noi, fetele. Dar n-am apucat sa scriu...Deci? Cine se incumeta?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Io si Flavia
Vb mai incolo ca acum ii fac baie lu Raul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Io nu stiu...va zic maine...
Unde si la ce ora?

Edit: Am uitat sa va zic: fina mea si-a facut azi testul de sarcina si au aparut 2 liniute. Sunt foarte bucuroasa pentru ea, de 4 ani se chinuie sa ramana insarcinata.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

No ca am bagat copilul in pat...azi am fost in Parcu Copiilor si acolo ne-am intalnit cu Alina.a si Elisa si mama Alinei.a (Alina seamana izbitor de tare cu mama ei), cu pufisorii, cu Flavia si Bogdi si Ducky cu familionu....o intalnire binevenita si neprogramata. EU stiam ca Flavia merge in parc sa se intalneasca cu pufisorii si m-am gandit sa mergem si noi si surpriza a fost si mai mare cand ne-am intalnit si cu ALina.a si Diana.
Foarte fain a fost, mie chiar mi-a cazut foarte bine!

Eu maine seara vin indiferent unde si la ce ora...am mare nevoie de o iesire...ma credeti, nu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

felicitari, Monica!
sanatate maxima si numai bine x 4!pupici Dianei si puiului mic

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Saluti.
Intalneala? Unde, cand?
Primiti si o stresata?
Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Am vb si cu Miha acum. N-are acces la net deocamdata. Dar vine unde ne intalnim, o sun eu. Doar sa ne hotaram. Deci...Retro, terasa Aradul? Si la ce ora? Pe strand mai platim degeaba intrare doar sa mergem la Ratio...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

la terasa Aradu, la 8...e bine?
EU merg acum la ai mei si daca cumva se schimba oaresceva sa ma sunati

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Clau...foarte bine! Ramane stabilit atunci!

Mergi la inceput