Aradence DC...! (126) Felicitari Moni!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

deci la terasa la 8...
Noi mergem azi dupa-masa la Timi, la o mamica care tocmai a nascut acolo si apoi la Zoo putin. Daca ajungem inapoi la o ora rezonabila, sper sa ma vedeti la fata si pe mine azi
Intalnirea de ieri a fost una super si probabil a fost asa tocmai fiindca era neorganizata...
Puful cel mare a fost babysitter si a avut o vorba cu baietii:
http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/?action=view¤t=parc1-1.jpg

printesele s-au studiat indeaproape:
http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/?action=view¤t=Eleparc.jpg

iar noi, gagicile, am stat de povesti:

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Poze din Retezat, aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau gagici,am sosit in sfarsit doar azi acasa.
Multumesc tuturor pentru majorete si felicitari ... !
NOE mersi mult si tie !
Gabi si Miha imi pare rau ca v-am indus in eroare sa nu veniti, eram sigura ca ma externeaza ieri, numai ca n-a vrut pediatra pentru ca are Tudor bubite de la caldura.Si azi am iesit doar ca am semnat pe propria raspundere! Oricum nu era Tudor cu mine in salon ... Revin cu amanunte mai incolo - sper.Acum astept sa apara Diana acasa sa vedem ce fata face,ca nu am anuntat-o ca am sosit,am vrut sa fie surpriza !
Am pus deocamdata cateva poze cu bebe-sumo la semnatura.

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR - BEBE SUMO (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni sa iti traiasca grasunelul! E superb, iar tu o mamica fericita. Incepusem sa ma ingrijorez ca nu dai nici un semn... tot am bagat un ochi dincolo poate au fetele noutati, dar pauza. Am vrut sa te sun, dar nu am vrut sa deranjez... Bine ca ati ajuns cu bine acasa. De abia astept sa ne povestesti reactia Dianei.
Alina super faine pozele din Retezat, mi-ai facut pofta de munte...
Faine poza de grup de aseara da si cea cu Dl.Puf cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Moni bine ai venit acasa. Ai un grasunel asa de scump...sa va traiasca si sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Moni, bine ai revenit!
Ce grasunel e Tudor Iar tie iti sta mult mai bine asa rotunjoara la fata Abia astept sa ne povestesti reactia Dianei.

Alina, ce faine locuri au vazut baietii tai! Si mie mi-ai facut pofta de cort, de munte, de excursii spontane si cu bani aproape inexistenti ...ooo ce vremuri frumoase si..nebune

Ducky, multumim de poze, sunt super! M-as bucura sa te vad si pe tine la fata in seara asta

GabiB, sper ca-ti faci aparitia, nu? te vrem si stresata si nestresata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Moni, bine ati venit acasa!
Ce scump si grasunel e Tudor, sa va traiasca si sa fie sanatos!
Astept si eu sa ne spui reactia Dianei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Cine mai vine la intalneala? Invitatia e valabila pana la ora 0,00.
Pana acum s-au anuntat: Ada, Clau, Miha, eu...va asteptam pe mai multe.
Eu n-am plecat inca...n-a ajuns nici Calin acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Moni bine ai venit acasa!E un scump Tudor si are o gurita mica,siiiigur nu seamana cu DianaSi eu sunt curioasa de reactia Dianei.Ioi mi-ai facut pofta de un Bb nou-nascut ,deh Serban e mare acum .
Alina nu am apucat sa vad pozele dar urmeaza.
Flavia idee de chef fara prea multa cheltuiala?Pai la strand intr-o dupa-amiaza la bazinul mic.Dai copiilor o pizza(de la 5 colturi unde-i 1+1 gratis), un tort de inghetata(tinut in lada frigorifica),sucul poti sa-l duci de acasa.Sufla in lumanari in timp ce se balacesc.Parintii consuma din propriul portofel.Ce zici?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Cine mai vine la intalneala? Invitatia e valabila pana la ora 0,00.

Gresit...invitatia era valabila pana la ora 02:00
Eu acum 10 min am intrat pe usa...a fost tare tare bine, vinu tare bun
Serios, serios...hai sa stabilim o zi pe luna (nu pe marte ) cand sa ne vedem...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput