Aradence DC...! (126) Felicitari Moni!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

No ceau. Am zis sa intru sa scriu ceva, sa nu fie goala ziua asta forumista...

Gabi, cum se numeste ortopedul la care mergi tu? Musai sa mai aud o parere, ca dupa ce m-am intalnit cu voi vineri, pana la 1 noaptea piciorul era super umflat si durea ca naiba...la fel si ieri, azi is mai bine. Dar m-am cam speriat un pic...daca ma ramolesc de la 30 ani, vai de capul meu

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina , Trocan se numeste ortopedul si are cabinet la Policlinica de la Boul Rosu. Parca luni si miercuri are program. Poti sa te programezi si telefonic.
Noi am fost azi la strand toata ziua...de juma de ora am ajuns acasa. A fost si Miha cu grupa mica.
A fost cineva la Moni azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Ceau fetelor !!
O saptamana frumoasa sa aveti.
Azi incep Zilele Aradului, asa ca ne vom face drum prin oras zilele astea sa vedem si noi ce si cum se mai organizeaza.
Cine are copiasul la gradi de stat cu program scurt? Am nevoie de niste raspunsuri...

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Salut, gagici. Sunt in pauza si e prea cald sa ies (tocmai m-am intors de pe teren). Beti o cu mine?
Multumim frumos de urarile de Sf.Maria.
Am fost ieri la Moni, este bine, s-ar putea sa vina acasa azi . Pe bebe Tudor l-am vazut in poze, este un grasun scump si bucalat si papacios, noroc ca are Moni lapte. Alte amanunte o sa va dea ea cand vine acasa.
Si noi am fos ieri pe strand, iar am scos-o pe Maria cu scandal din apa, dupa vreo 2 ore.
Iar azi din nou la munca . Maria suporta destul de bine despartirea, la 17.30 cand ajung acasa ea ma asteapta cu buni pe banca la strada. Mie in continuare imi vine sa plang si sa urlu.Gabrielafericita dewww.webshots.com/user/gbociort" target="_blank"> MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, ma bucur ca e ok Moni si ca Tudor e un papacios. Uneori mi-as dori si eu sa stiu cum e un bebe care manca de parca nu ar fi mancat o saptamana ... Asa e Mark, nepotelul meu, manca tot ce primeste cu o pofta de iti vine sa-l manci si tu pe el.

Alina.a . Dau o bere cu sau fara alcool, cum vrei tu.

Asistentele dati-mi un sfat. De vre-o sapamana aproape ma chinuie o tusa seaca, de fapt parca ma gadila ceva in gat si ma apuca tusea. Uneori ma trec si junghiuri prin burta de la tuse, iar alteori imi vine parca sa vomit. Daca beau ceva apa imi trece pemoment. Seara e mai groaznic, pana adorm ma chinui. Ce sa iau?

Azi am fost la gradi sa iau hartiile cu ce trebe pt inscriere. Nu stiu daca v-am zis da vreau sa-l dau de la 1 septembrie. Pe langa hartogarii si analize mi-a zis doar de pijama, canita si eventual haine de schimb si sa ma duc cu toate n prima zi cand il duc. Tot i-am povestit ce si cum de gradi si momentan e incantat. I-am spus ca o sa si doarma acolo s m-a intrebat "ete pat a gadi mama?"

Diana - Ducky, noi vom merge la program lung asa ca nu stiu daca te pot ajuta cu ceva.

Baiii, deci mi-e un somnnnnnnnn, imi pica ochii in gura.

Unde e locul ala de joaca pe Dorobanti??? De la politie in jos spre aeroport pe dreapta sau spre stanga??? Io am fost pe acolo da nu am vazut nicio reclama.

Adaaaaa ce faci???

Clau cum sunteti?

AlinaM nu te-am vazut de un car de ani.

Ioana, trece concediul tau si noi nu am reusit sa ne vedem. Scuze, da tot imprastiata is.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Flavia si mie mi-a fost un somn azi la lucru... Locul de joaca e pe Dorobanti e pe drepta cum mergi inspre aeroport. Are reclama afara, probabil nu ai fost destul de atenta. E dupa casa lui Branc daca stii care e aiasau un pic mai in fata de biserica( biserica e pa stanga).
Am vorbit azi cu Moni, e ok si ea si grasunelul, si mi-a zis ca se externeaza azi, Tudor nu era cu ea in salon. Probabil e acasa la ora asta. Moni te asteptam cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona
Asistentele dati-mi un sfat. De vre-o sapamana aproape ma chinuie o tusa seaca, de fapt parca ma gadila ceva in gat si ma apuca tusea. Uneori ma trec si junghiuri prin burta de la tuse, iar alteori imi vine parca sa vomit. Daca beau ceva apa imi trece pemoment. Seara e mai groaznic, pana adorm ma chinui. Ce sa iau?

AlinaM nu te-am vazut de un car de ani.

Flavia, ai dreptate, nu ne-am vazut de fff mult timp.
Aseara am ajuns acasa la 1, Dragos cu Calin au fost in Retezat cu corturile si eu cu Ade la Bihor.
Tusea seaca ar putea fi din mai multe motive: poate fi alergica (tu ai antecedente), poate fi de la tiroida, de la un reflux gastroesofagian...cam astea imi vin acum... incearca ceva homeopat, Stodal granule.

Fug sa fac mancare, intru mai diseara, poate reusesc sa pun poze sa vedeti pe unde-au umblat Calin cu Dragos. Eu n-as fi mers pe-acolo nici daca-mi dadea cineva o avere (citat Calin ).
Sunt f obosita ca la lucru am avut multi pacienti azi(am fost numai eu cu d-na dr. ca-i perioada de concedii ) plus ca am si ceva probleme si n-am chef de nimic. Se pare ca ne-a ajuns si pe noi "criza" (la firma), de fapt ne asteptam, dar nu credeam ca apare asa "brusc". Nu vreau sa scriu aici, dar putem vorbi cand ne intalnim.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, din pacate criza loveste fara sa aleaga. Vorbim noi cand ne vedem ca nici eu nu vreau sa scriu unele lucruri pe net, nu din cauza voastra ci a celor care stau in umbra si citesc.

Gabi, stiu care ii casa lui Branc, mai mult ca sigur ca nu am vazut io bine, ca m-am uitat pe acolo.

Intrebare, ce idei aveti de tinut ziua pruncilor fara cheltuiala prea mare??? Nu de alta, dar cum banii is numarati si cum se aduna cativa copii daca ar fi sa ii tin la Bogdi ziua nu prea ma incumet. Acasa iara ar fi greu, ca nu e spatiu mare si ar fi cam aglomeratie, asa ca ia sariti cu idei.

Inca ceva ... o alta deplasare la Gradina Zoologica de la Timisoara ca si data trecuta nu va tenteaza. Adica tot cu trenul si apoi cu tramvaiul. Bogdi ma innebuneste ca vrea cu tenul a gadina joologica .

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Mergi la inceput

Flavia la ai tai in curte nu este loc?
Pe mine m-ar tenta o iesire la zoo, dar sa fie intr-o sambata.

Mergi la inceput

Gabi, este ceva loc, dar nu pot ca e mai dificil din anumite motive asa ca imi trebuie alta solutie.

Sa-l ajutam pe Sebi

Mergi la inceput