INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 6
peta spune:
llary, si eu incerc sa rezist sa nu-mi fac niciun test. Tu de cat timp incerci sa ramai?
La mine e a 5 a luna de tratament si vreau sa fac o pauza de vreo 2 luni, sa mi se mai curete un pic organismul, si in acelasi timp sa ma mai relaxez si psihic fiindca sunt in fiecare luna foarte stresata. O sa plec in septembrie si cateva zile in concediu si poate ma mai relaxez, cine stie...
Arianna_M - multa bafta si sa ne tii la curent.
sensibila spune:
Buna fetele !
Am intrat sa vad daca sunteti deja cu burtici sau inca inasteptari !
In primul rand bun venit fetelor noi.
In al doilea rand va rog nu mai faceti teste de sarcina in z10-12 de la IA.
Testele se fac incepand cu z14. In z10 daca s-a produs fecundarea deabia ajunge in uter sise implaneaza, deci un test nu are cum sa se pozitiveze in z10-12. Asteptati z14 decat sa faceti teste si sa va iasa negative si defapt sa fie sarcina.
Si inca o chestie ! Nu maifaceti tot felul de teste. CXel mai bun este Sure Check si este si ok ca bani, adica in clasa medie si usor de folosit.
Eu am facut test in z16 a iesit a doua liniuta slaba si apoi am zburat direct la Babes si mi-am facut beta, care mi-a confirmat testul.
Va urez multa bafta si sa aveti rabdare. SI GANDITI POZITIV !
Pupici din superba si fascinanta Bucovina
e in burtica +11
Dr Anca Moisa
IAD reusita 16.06.2009
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Arianna_M spune:
Multumesc frumos Ella.
Pai eu am facut si laparo cu el ....aici mi-a descoperit cateva punctulete de endometrioza pe fundul de sac douglas.....apoi trebuia sa fac tratament cu diphereline ,dar nu am vrut sa fac....am incercat natural.
la o luna de la laparo am si ramas.....dar din pacate a fost avort menstrual.
inseminare asta este prima, acum nu pot spune decat k mie mi-a recomandat Gonal F de 75 ui -5 zile.
Vineri voi incepe monitorizarile.
_
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui peta Arianna_M- cum ai aflat ca ai fost insarcinata si a fost avort menstrual? |
Am avut test slab pozitiv ,am mers la doctor si am avut si o valoare beta de 46 si ceva,sangerare abundenta + k incepusem sa elimin ceva maro k o pielita asa(scuze pt descriere)
_
ella28 spune:
Sensibila ce bine ca ne tragi de urechi
Dar probabil stii ca te ia valul si te duci cu capul in timpul cat astepti.
Eu stiu ca implantarea se poate face si mai devreme, ca doar m-am uitat la filmutele In the Womb
Acolo zic ca la 1 sapt de la ovulatie, deci ar fi Z8 de la inseminare, nu?
Ai dreptate oricum dar noi suntem duse rau e de la hormoni, in rest suntem ok.
peta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna_M
Am avut test slab pozitiv ,am mers la doctor si am avut si o valoare beta de 46 si ceva,sangerare abundenta + k incepusem sa elimin ceva maro k o pielita asa(scuze pt descriere) _ |
pai si menstruatia ai avut-o normal sau mai tarziu decat deobicei?
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui peta pai si menstruatia ai avut-o normal sau mai tarziu decat deobicei? |
Nu a fost la data normala ,mi-a intarziat cateva zile.
crezi k e cu ochisori la tine ?
_
dankutza spune:
Buna fetele,
M-am intors aseara. Binenteles ca am intrat si am citit tot, dar nu mai aveam puterea sa mai scriu ceva. Am fost cataeva zile la EForie Sud si am facut si un pic de namol (dar nu pe burtica). Briceag mi-a zis ca e Ok. Pot face namol linistita, dar nu am facut exces. Tot bananaid ca o nebuna pe la umbra, am citit ca virgula cura de namol este indicata in sterilitate. Asa mi-am adus aminte ca in urma cu cativa ani (acum vreo, ca dupa aia am renuntat la marea romaneasca) de fiecare data cand ma dadeam cu namol ma intepau ovarele. Sora-mea, desi un om fara probleme ginecologice ca mine, terminase cu alaptatul si totusi, ciclul nu venea. A venit, pana la urma dupa cura de namol. Deci, ma gandeam, ca pote vreti sa luati si in calcul, baile de namol reci de la Eforie Sud/Techirghiol (mai ales ca ami aveti si marea aproape).
Fetitei mele i-a placut tare mult la apa, ca de altfel si mie. Stateam amandoua in imponderabilitate. CAt era in apa, nu misca deloc, semn ca era in elementul ei. Apoi, seara, dadea adevarate reprezentatii. In sfarsit, a simtit-o si sotul. AM stat amadoi la panda si a simtit si el cateva bobarnace. A fost in culmea fericirii. Am observaty ca mai nou misca si burtica. Daca sunt intinsa, vad cum se misca, foarte usor, burtica.
AM intrat in luna a sasea. Nici nu-mi vine sa cred cum a zburat timpul. Doamne, ce bine e!
Joi am morfofetala. Mi-e cam frica. Daca trec si de ziua de joi cu bine, singura preocupare, mai este nasterea (livrarea) propriu-zisa.
As dori sa le urez, bun venit la fetele noi. Sedere cat mai scurta in calitate de aspirante, dar cat mai lunga in calitate de prietene.
Arianna imi place titulatura ta. Ben anne olmak istiyorum. Din cate stiu asta s-ar traduce cu eu imi doresc sa devin mama. Nu stiu ce inseamna "olmak". Inshalah! Stiu ca asa se spune in turca "Sa dea Dumnezeu". Nu cred ca am scris corect, dar intelegi tu.
Speranta felicitari ca ai invatat sa faci capitol nou. Iti multumesc ca ia trecut un carucior roz la mine. Numele fetiteie este Cezara Maria (in caz ca vrei sa adaugi si asta). M-ALexa o sa aiba un baietel si Christine o sa aiba gemeni. Nu uita sa o treci si pe Bulinanico79 la reusite (momentan e la aspirante). La ea, e reusita prin Fiv in AUstria.
SUnt convinsa ca poti face analiza respectiva si sambata. Incearca la Bebes sau Medlife. Astia sigur lucreaza si sambata. Dar da un tel inainte.
Mie mi-a recomandat dr sa fac inseminare dupa ce a vazut tot teancul de analize. Nici nu s-a pus problema sa facem pe ciclul natural sau alte alea. Inseminare direct.
Micomic ma bucr ca ti-a placut Cezara. E o super profesionista. Imi place de ea de mor. Sa ai incredere totala in ea, sigur vei reusi.
Tratamentul meu a fost:
Z 3-8 Ovamit 1cp/zi
Z 9-12 Puregon 50ui/zi
Z 13 pana la inseminare Puregon 100 ui/zi
Ultimele zile (nu mai stiu exact Cycloproginova si Oestrogel pentru endometru.
Parerea mea este sa incerci direct cu Puregon. SI eu am ovare micropolichistice si ovulatie din parti. Banuiesc ca ti-a dat Metformin (Siofor) pt ovare si insulina aia nebuna. SI mie mi-a spus acealsi lucru. Corpul se comporta ca si cum ara avea diabet desi nu are. EU sunt cu ochii cat cepele pe glicemie, vad ca am 75 la 6 luni de sarcina.
Cand am intrebat-o daca am sanse de reusita (eu cu ovare micropolichistice, ovulatie din parti, ciclul la cateva luni, suparponderala), sotul cu spermatozoizi putini si cam lenesi, mi-a raspuns ca asta face toata ziua - obtine sarcini cu putini spermatozoizi si ovare micropolichistice.
Ilary pata alba pe care ai eliminat-o poate fi un fel de "curatare a uterului", un mucus, care nu are cum sa te fecteze. Stai linistita. Nu e embrionul. Daca eliminai un embrion, era ceva ca o masa de carne, plina de sange, aveai dureri ca la balamuc si sangerai de mama-mama. Spun din experienta.
danutza te inteleg foarte bine. Si eu aveam ca un mic sentiment de invidie, gelozie, pe cele care nici nu isi propuneau si ramaneau gravide. Ma intrebam, la mine de ce nu se poate, desi respectam in totul indicatiile medicului. Dar intotdeauna, m-am bucurat din suflet pentru toate care au reusit, dupa ani de chin. Imi placea la nebunie sa ma duc la Cezara la cabinet ca sa vad gravidute. Imi inchipuiam ca intr-o buna zi voi fi si eu. Ma uitam la ele. Toate erau, asa de frumoase, fericite si stiam ca daca vin la Cezara, e clar, se chinuisera si ele ani de zile. Si ma bucuram tare mult pentru ele, desi nici nu le cunosteam.
albinutalore mai mult ca sigur ca analize iti vor fi influentate de medicamnete. Ideal ar fi sa faci o luna, analizele fara medicamente si o luna cu medicamnete. Discuta asta cu medicul tau.
Amir trimte-mi un PM cu adresa de mail ca sa iti trmit cartea Mama si copilul. Ce iti mai face bebelina?
Anna_ivan eu am cumparat Puregon de la cabinetul CEzarei dar si de la Helpnet. Trebuie sa dai comanda inainte, ca farmaciile nu isi iau pe stoc medicamente scumpe si pe care le solicita putina lume. Sa ai in vedere cateva zile avans. Puregon 100ui era la Cezara 160 sau 165 fiola. La Helpnet era 170 sau 180 lei. Cauta pe site la Helpnet ca sa vezi pretul si framaciile de unde poti cumpara. Intr-adevar o sa iesi mai bine cu un Puregon Pen.
Viss eu trag speranta ca esti insarcinata. Fa un Beta si da-le naibii de teste de urina. EU le urasc. Am consumat stocuri intregi de pe la framaciile din zona. M-au dat disparuta farmacistele. Te asteptam cu vesti bune.
cristy1977 in mod normal Pregnylul ar trebui sa fie la cabinetul lui Tutunaru. Eu nu mi-am facut griji de asta. Mi-au facut la cabinet la Dacia. Eu doar am platit. Pup
Macarie nu fi suparata ca nu ti-a facut operatia. Anul trecut, cand am avut o operatie, am vazut cazul unui nene, care a fost intrenat. La fel ca tine, nemancat, nebaut, clismat, stresat, "despaducehat" de bani si cand l-au urcat pe masa, au constat ca saturatia cu oxigen nu era buna. Anestezistul a spus ca el nu risca. Rabdarica, te rog. Nu au intrat zilele in sac. Pana la operatie, bucura-te de viata ca vine ea si sarcina, cum a venit o data, vine si a doua oara.
Sensibila vacanta placuta la amandoi/amandoua.
la toate
22+ moi si Cezarica
peta spune:
citat din mesajul lui Arianna_M [ Nu a fost la data normala ,mi-a intarziat cateva zile. crezi k e cu ochisori la tine ? _ nu stiu ce sa zic...parca nu-mi mai vine nici sa sper. In fiecare luna sper sa vad cele doua liniute si cand vad una singura ma apuca disperarea, asa ca incerc sa nu ma gandesc. Tu ce problema ai, de ce faci tratament? |