INSEMINARE(41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

anna_ivan- puregonul de 100 ui e cam 180-200 lei fiola. Ce doza zilnica trebuie sa faci? Cred ca ar fi mai ieftin si mai usor sa-ti iei un puregon pen cu o fiola de 300 UI (care costa cam 450 ron, deci iesi mai ieftin)...

tre sa fac 100 pe zi timp de 6 zile

Mergi la inceput

http://hcp.organon.com/start/puregonpenINT.asp?C=74429400426850231482

se gaseste la farmacii???
si-a facut careva din voi singura asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

peta eu la sibiu la d. chicea,pe ciclu natura;
Tu cum te simti?Ai ceva semne? dar scurgeri?Eu zic ca maine seara eventual sa faci 1 test.Eu intentionez sa nu fac nici un test......sa las sa vad daca vine,ca la cate teste am facut.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

ana trebuie sa le faci subcutanat sau intramuscular?
Daca le faci subcutanat e super usor, le faci in burtica (in colacel). Pentru injectii subcutanate , eu folosesc seringi de insulina, au acul fff fin si nu simti nimic.
Intramuscular e mai greu , eu n-am reusit aceasta performanta....

Mergi la inceput

trebuie sa le fac subcutanat
voi ce stiti se gasesc usor in farmacii sau tre sa caut puregonul din timp??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

anna_ivan - eu mi-am facut puregon singura, atat cu puregon pen cat si cu seringi de insulina. Nu mai facusem pana atunci niciodata injectii singura si nici nu mi-a aratat nimeni, m-am uitat in instructiuni, e f simplu, daca pana si eu am reusit :))
parerea mea ar fi sa-ti iei un puregon pen si filoa de 300 UI. Fiola e mai ieftina decat cea de 100 UI iar cu penul e f usor. De durut nu doare, sa nu te sperii, nici cu penul nici cu seringa. De gasit se gaseste destul de usor in lanturile de farmacii mai cunoscute. Vezi ca trebuie tinut la frigider, sa ai grija. Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

peta eu la sibiu la d. chicea,pe ciclu natura;
Tu cum te simti?Ai ceva semne? dar scurgeri?Eu zic ca maine seara eventual sa faci 1 test.Eu intentionez sa nu fac nici un test......sa las sa vad daca vine,ca la cate teste am facut.......

eu spre deosebire de alte dati am constatat ca acum nu ma dor sanii...deobicei ma dureau f rau, cam imediat dupa ovulatie, dar ma gandesc ca poate fi si din cauza ca am schimbat tratamentul. Semne nu am, in afara de cele din capul meu . Mai am inca ceva scurgeri cam ca cele din perioada ovulatiei, dar mai putin totusi-oricum scurgeri am cam avut de fiecare data. Si eu as vrea sa am puterea sa nu-mi fac niciun test, ca si asa farmacista de unde cumpar deobicei cred ca ma crede nebuna, la cate teste imi iau in fiecare luna
Tu cum te simti? Ceva semne?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Peta ma regasesc in meaajul tau !seamana cu simptomele mele.Scurgerea mea e cam alba ,dar nu tot timpul, a inceput din ziua a 6.Sanii nu ma dor,de marit ,nu cred ca s-au marit ,ca oricum ai mei sunt....mici.Simturile nu-mi sunt modificate.Si despre mine crede farmacista ca-s obsedata de ....ceva
Intentia mea asta este :sa nu fac test,dar,oricum maine nu...
D-NE DA SA RAMANEM INSARCINATE SI NOI CAT MAI REPEDE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna .....

ma bag si eu in seama aici la voi.........urmeaza sa fac si eu inseminare luna asta la dr.Tutunaru .....acum sunt pe tratament cu Gonal....am facut 4 injectii si mai am maine una....apoi asteptam ziua cea mare.

Doamne ajuta la toata lumea !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Arianna bafta multa la inseminare.
Cred ca esti singura de aici la Tutunaru ...asa ca ar fi bine sa ne dai detalii cu ce/cum face el Tinem pumnii, sa fie cu noroc!

Mergi la inceput