INSEMINARE(41)
Raspunsuri - Pagina 7
peta spune:
scuze, nu stiu ce am facut ca a iesit mesajul scris aiurea...
nu stiu ce sa zic...parca nu-mi mai vine nici sa sper. In fiecare luna sper sa vad cele doua liniute si cand vad una singura ma apuca disperarea, asa ca incerc sa nu ma gandesc.
Tu ce problema ai, de ce faci tratament?
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Buna fetele, Arianna imi place titulatura ta. Ben anne olmak istiyorum. Din cate stiu asta s-ar traduce cu eu imi doresc sa devin mama. Nu stiu ce inseamna "olmak". Inshalah! Stiu ca asa se spune in turca "Sa dea Dumnezeu". Nu cred ca am scris corect, dar intelegi tu. la toate 22+ moi si Cezarica |
.......ai perfecta dreptate.....
Pupici pt Cezarica.......mai ai putin....
_
Arianna_M spune:
Peta.....
in afara de problema cu endometrioza ......care si aia este in faza incipienta ....practic nu as avea nimik ,nici eu nici sotul.....dar totusi nu se intampla minunea.
m-am hotarat la IA pentru k m-am saturat sa tot astept si plus de asta trece timpul foarte repede....si nu mai sunt tanara.
_
peta spune:
Arianna_M - eu am ovare polichistice si fara tratament nu aveam ovulatie, de cand fac tratament am si sotul e ok. Si eu am trecut la IA doar ca sa-mi cresc sansele, fiindca de 5 luni de cand fac tratament nu se intampla nici la mine minunea. Bafta multa la monitorizare, sa ne spui ce foliculi ai.
Arianna_M spune:
Peta....
o sa iasa soarele si pe strada noastra.....ai sa vezi....
vineri am sa vad cum au crescut foliculii....
acum am executat una bucata Gonal....
_
micomic spune:
ovarele astea polichistice sau micropolichistice, mare problema ne fa. imi venea sa plang cand mi-a spus dr ca nu am avut ovulatie si ca probabil asta se intampla de foarte mult vreme, nu ca nu as fi banuit, dar confirmarea e grea, parca nu ma mai simteam femeie. insa semne erau caci am cumparat tone de teste de ovulatie si nici unul nu a fost cu 2 liniute, iar in privinta insulinei nici nu banuiam ca am o problema desi acum 3 ani mi-am facut teste,mi-a iesit colesterolul marit mult si predispuzitie la diabet. nu am bagat de seama, dar acum mi-a explicat cezara ca colesterolul marit este o cauza care duce la cresterea insulinei in sange, de altfel nici cu glicemia nu stateam prea bine, dar pana acum nici nu banuiam ca astea pot avea efect asupra fertilitatii
oricum pt ca in sept o sa fiu in vacanta in Grecia, am ales pt aceasta prima luna ova-mit ca si stimulare, ca sa nu ma car si cu injectii dupa mine. incercam asa in septembrie, si daca nu e vad daca trec pe puregon.
pup la toate fetele si asteptam noi burtici
speranta2008 spune:
buna
Ella28 si peta - multumesc tare mult pentru sfaturi! M-ati convins, voi vorbi cu dr despre stimulare.
Danutza - Bine v-ati intors din concediu! In legatura cu namolul, exista cateva marturii despre efectul benefic pe infertilitate. Eu am fost la Sovata, dar este o poveste mai lunga...cert e ca nu s-a prins. Si eu cred ca ajuta, poate nu trateaza ...dar ajuta
Arianna M - multa bafta cu Tutunaru si cu IA! Sigur va fii cu ochisori!
va pup
In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
albinutalore spune:
multumesc dankutza...ai muncit mult sa ne raspunzi la toate...
esti tare draguta
mi-am facut analizele si sunt socata ca sunt perfecte....eu care eram terminata si ma gindeam ca fsh sa fie macar mai mic de 30 si uite surpriza...
ziua3-4 fsh 7,3u/l (faza foliculara intre 3 si 8)
lh 4,04u/l (faza foliculara intre 2,4 si 6,6u/l)
prolactina 26,4 ng/ml (adult intre 5,18 si 26,53)
dupa cum vad eu is bune.....cam la limita prolactina dar poate de la stres.
stiu ca fsh mai mare decit lh nu e prea ok...
oricum o sa le mai repet ptr ca dupa atitia hormoni nu sunt chiar reale valorile....
bine-ar fi sa fie asa!
speranta2008 e musai ca atunci cind faci stimulare ovariana sa fii monitorizata ....tb mers la eco incepind din a 7a zi pina in a 13a...eu am luat clostilbegyt din a 5a pina in a 9a.la mine a mers si numai cu o jumatate de pastiluta pe zi.
sa auzim numai de bine!
pupicei!
Arianna_M spune:
Speranta.....
multumesc frumos sa dea Dumnezeu la toata lumea.
In legatura cu Sovata.....ma batea si pe mine un gand sa merg pe acolo....
_
peta spune:
Arianna_M - bafta multa, sa creasca foliculii frumos. Cum te simti cu gonalul?
micomic - ai inceput sa iei si tratament pt ovare ploichistice (siofor, etc)? Eu iau si mi s-a spus ca e posibil ca de la tratamentul asta sa incep sa ovulez singura. Intre timp m-am chinuit si am mai si slabit, ceea ce sper sa ajute. Si eu am luat ova-mit 4 luni cate jumatate de pastila si a fost ok. Puregonul trebuie tinut la rece, deciin concediu e practic imposibil sa te descurci cu el.
speranta2008 - bafta multa, sa ne spui si noua ce ti-a recomandat