INSEMINARE(41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele, eu sunt noua la acest subiect. Am facut o laparoscopie la care mi s-a depistat o trompa infundata, si alta greu permeabila. Problema e ca nu ovulez prea des pe ovarul la care trompa e buna, asa ca ma gandeam sa incerc o stimular si o IA. Asta m-am gandit eu asa aiurea, ca inca n-am discutat cu medicul.
Arianaam vazut ca faci IA cu Tutunaru. Si eu tot la el merg. Poti sa imi spui, cat costa procedura? Si daca esti multumita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

ersi Dankutza,peta
mersi m-ai linistit un pic.....in primele zile dupa inseminare tu ai simtit ceva?Ce e morfofetala?dupa cate zile recomanzi test de sarcina sau de sange?
Peta eu incerc de 1 an,eu sunt k,sotul are fluctuatii de nr si motilitate.suntem la 1IA.a facuttratament pt nr si si-a cam revenit.Cum te simti?ceva special?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

llary - eu acum sunt la a doua IA. Prima oara nu am simtit chiar nimic, doar ca imediat dupa ovulatie auinceput sa ma doara sanii f tare. Luna asta am luat alt tratament si dupa IA am simtit niste intepaturi foarte asemanatoare cu cele de CM si inca nu ma dor sanii desi sunt in Z24. Sincera sa fiu am mai mari sperante de data asta fiindca am facut IA in alta parte si cu alt medic si mi s-a parut mult mai ok decat prima oara. Sotul si-a facut o spermograma anul trecut dupa 6 zile de abstinenta si i-a iesit o usoara astenoteratospermie cel mai probabil din cauza perioadei mari de abstinenta. Intre timp a luat celebra branca ursului si la IA i-a iesit sperma ok, ultima oara chiar f buna. In rest simptome nu am deloc, nu stiu ce sa cred. Test incerc sa nu-mi fac, acum dupa ce m-a certat si sensibila . Tu? Cum te simti? Ceva diferit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Peta.....
cu gonalul este ok....la prima injectie a fost mai greu k mi-a fost frica ...ceva simptome de lesin.....apoi stat pe wc ceva timp.....dar eu asa patesc la fiecare analiza de sange si injectie ,
dar acum sunt super ok...mi le fac cu ochii inchisi...
reacttii adverse de la el nu am avut niciuna

Alina....
eu sunt foarte multumita de el ,si slava Domnului am tot fost pe la medici ,care mai de care mai renumit......iar intr-un final am ales....Tutunaru...am incredere in el + k este disponibil oricand si imi raspunde la toate intrebarile .
iar despre costuri nu iti pot spune acum decat cat m-au costat injectiile....6 fiole de gonal = 530 ron ,apoi am sa platesc 200 ron monitorizarea.....si nu stiu la IA cat o sa fie.....dar aflu vineri si iti spun.
tu cand mai mergi la el ?

_

Mergi la inceput

Peta eu am facut pe ciclu natural IA.ma simt umflata,dar sanii nu au nimic,e o scurgere alba dar nu zilnic din ziua 6,besinute,care imi dau de gandit ca pana la IA nu aveam astfel de prb si in rest nimic.Azi cert nu imi fac ca de abia termin Duphastonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ariana, nu stiu nici eu cand merg. Ma gandeam ca saptamana viitoare. Sa vad daca pot sa fug de la serviciu intr-o zi cand e el la cabinet de la 12, parca lunea, miercurea si vinerea. Ma bucur ca esti multumita, imi dai incredere ca am ales bine.

Mergi la inceput

Anda ce faci, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

Peta eu am facut pe ciclu natural IA.ma simt umflata,dar sanii nu au nimic,e o scurgere alba dar nu zilnic din ziua 6,besinute,care imi dau de gandit ca pana la IA nu aveam astfel de prb si in rest nimic.Azi cert nu imi fac ca de abia termin Duphastonul.

eu dupa ambele IA-uri am fost extrem de constipata, cel putin acum, ultima oara a fost groaznic...eu am pus asta pe seama medicamentelor. Tie ti-a recomandat medicul duphaston? Mie nu mi-a zis nimic, dar chiar ma gandeam, daca nu am destul progesteron sa tin sarcina? Ma gandeam sa iau tinctura de zmeur, dar mi-a fost teama sa iau de capul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui llary

Anda ce faci, cum esti?

Buna, Ilary

Ce sa fac, va citesc si cuget la urmatoarea inseminare.
Am vorbit ieri cu doctora si i-am zis ca ma doare burta din a 4a zi de la inseminare si a zis sa merg sa-mi fac un test de sange azi, dar eu nu ma duc ca nu are rost. Are dreptate Sensibila ca nu are sens sa facem teste asa devreme.Eu am 14 zile de la inseminare vineri si numai daca nu-mi vine CM in weekend o sa ma gandesc daca sa fac un test de sarcina, dar nu stiu ce sa zic ca eu simt ca o sa vina CM curand la ce simptome prezint.
Oricum o sa fac o pauza de o luna si apoi o iau de la capat ca doar lupta e de abia la inceput.
Oricum, multumesc de intrebare si mult succes tuturor

Mergi la inceput

Anda trebuie sa gandim pozitiv!Si eu nu am sa fac teste...ca inca mai am speranta macar pana sambata
Peta ,da ,mie dr mi-a dat Dupha...2/zi -10 zile.Oare de la el sa ma simt umflata,desi nu prea mananc?

Mergi la inceput