Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)
Raspunsuri - Pagina 4
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Ufff,am obosit de la cat am sa va ajung Hai Iulika!!!!! Eu am fost sa-mi iau papuci pt maine....la nunta Ma simt atat de rau, am avut mai mereu senzatia ca fac pipi pe minemi-era frica sa nu mi se rupa apa prin magazine. Cine stie,poate nu mai apuc nunta My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 37+, cu -Razvan _ The Big Day - 25 august |
tu ai innebunit?
te duci maine la nunta?
eu am sambata viitoare si nu ma duc, desi nu tre sa nasc la o saptamana dupa nunta, dar cum sa mai merg?asta e...trimiti banii, oamenii stiu in ce situatie esti si gata.
anco 35+???? si
poze
raluk16 spune:
Eu asa de rau m-am simtit la nunta din iulie (!) la care am fost, din cauza muzicii... incat am refuzat de atunci sa mai merg la cele doua nunti la care am mai fost invitata in septembrie!
Am avut impresia ca lesin, bebe era cam stresat, imi simteam uterul vibrand la fiecare bataie de bas, nu te auzeai cand povesteai, deci am fost sigura ca i-am stricat creierul si urechile bebeului... imi era rau, pulsul haotic, stateam greu in scaun, iar in picioare iarasi stateam greu... mi-a venit sa plang ca nu putem merge imediat inapoi acasa...
30+
mary_07 spune:
Tre' sa mergem.....sunt niste prieteni f apropiati de-ai sotului. Oricum,nu stam mult si nici nu o sa dansez...le-am zis demult ca eu nu vreau sa ajung de la bal la spital
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan
_
The Big Day - 25 august
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Tre' sa mergem.....sunt niste prieteni f apropiati de-ai sotului. Oricum,nu stam mult si nici nu o sa dansez...le-am zis demult ca eu nu vreau sa ajung de la bal la spital My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 37+, cu -Razvan _ The Big Day - 25 august |
Atunci distractie placuta! Eu am un botez pe 12 sept.
Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
alex25 spune:
Nu mai pot, imi cad ochii in gura de somn, ma bag la orizontala si revin mai tarziu...sa fiti cuminti!
Si cred ca pentru ultima oara de la mine IUlika
----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
andraiulia spune:
Buna ZIUA!
Se poate si ziua...
Yo plec la mare acum si am intrat sa vad care mai este treaba cu bebeloiul Bruce si cu mititelul Mariei.
Iulika,!!!!
Andrushca 35+
Sophie, my sweet baby
gogosica
uve_got_mail spune:
Ce se intampla???? Azi am fost la munca si ma gandeam ca am pierdut momentul nasterii Iulikai, dar vad ca acum se transmite in direct
Tare ii mai place lui Bruce la mami in burtica...
Mimika, la multi ani si sa te bucuri de cadoul pe care l-ai primit in avans! Ai grija cu azi sa nu ii ametesti pe bebeloi!
31+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
andraiulia spune:
Mary, distractie placuta la nunta. O sa fie foarte frumos... Noi avem niste prieteni f apropiati care au nunta pe 11 sept, dar am un dubiu ca as putea ajunge.
Andrushca 35+
Sophie, my sweet baby
gogosica
MangaGirl spune:
aici sunt raluk...dar cu mari goluri...nu prea stiu nimik din urma...am ramas pe la mesajele monicai despre travaliul Mariei. si cam atat.
daciana in ziua cand m-au internat la bacau cu col deschis, nastea o cunostinta de-ale mamei, 42 de ani, copil de 4 kile si ceva, nastere naturala. ea locuieste in canada si doctorii de acolo i-au spus sa faca avort ca bebe se va naste cu malformatii. si un preot de la manastire de undeva de prin modolva i-a spus sa vina acasa ca va fi totul ok si ca bb e bine mersi. si a venit femeia, a stat cam toata sarcina la bacau si are un baiatel sanatos tun. . doctorita care trebuia sa ma vada atunci cu colul meu deschis era in sala de nasteri cu ea...asa ca m-am bucurat tare...desi am aterizat la un doctor care mi-a bagat doua degete de am zis ca-mi rupe vaginul. dar totul a trecut acum :) xx
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com