Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Andra distractie placuta!Vezi sa nu nasti pe acolo

Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Nu stiu ce sa-ti spun noi inca ne mai gandim...cand am vb cu doctorul despre asta sincer nu mi s-a parut entuziasmat asa ca...
Sincer stii ce mi-a spus:daca te impiedici prin casa de 1000 euro e bine,daca nu sa stau in banca mea.
Bine noi ne intrebam ok il ajuta pe bb, dar ce sanse sunt sa beneficieze si Ramona de asta ca la ea nu am facut asa ca...
sansele sunt destul de mari. Este foarte greu sa iti explic de ce si cum pentru ca si eu am aprofundat in timp , dar celulele astea sunt bune pt Ramona chiar daca compatibilitatea este doar de 50% ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Offff, grele tare deciziile astea, am sunat si eu acum la CBC sa imi trimita contractele, oare or fi bani aruncati pe geam?

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Nu stiu ce sa-ti spun noi inca ne mai gandim...cand am vb cu doctorul despre asta sincer nu mi s-a parut entuziasmat asa ca...
Sincer stii ce mi-a spus:daca te impiedici prin casa de 1000 euro e bine,daca nu sa stau in banca mea.
Bine noi ne intrebam ok il ajuta pe bb, dar ce sanse sunt sa beneficieze si Ramona de asta ca la ea nu am facut asa ca...

Exact asta mi-a zis si mie dr mea...deloc entuziasmata.

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

sansele sunt destul de mari. Este foarte greu sa iti explic de ce si cum pentru ca si eu am aprofundat in timp , dar celulele astea sunt bune pt Ramona chiar daca compatibilitatea este doar de 50% ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mutumesc Aida uite asa mai adaugam un punct in pklus la lista pro. Suntem cam in dubii ca nu vrem sa aruncam banii, dar nici sa ne para rau mai tarziu DD fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Hola fetele,am reusit in sfarsit sa va prind.
Eu am intrat azi dimineata(dimineata la voi) si am trecut bebele MarieiI in lista plus scos noile mamici din lista de gravidute.Sper ca nu are nimeni nimic impotriva
Am facut o plimbare luuunga lunga pe ziua de azi si a inceput sa ma doara burti cam tare,incepusem sa-mi fac sperante,dar parca vad ca mi-o ia Moni inainte Numai maine nu-i poimane si o sa te vezi cu bebe strumf in brate,ce te invidiez

Stau si eu cu sufletul la gura pt Iulika,cred ca intr-o ora vine bb Bruce.
Iulika go go go

Mihaela 36+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Raluk, te admir ca te tii de regim. Nu cred ca ti-a fost usor mai ales la inceput...off. Iti doresc sanatate si sa ramai la fel de luptatoare1

THEA2233+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

IULIKA!!!

BRUCE!!!

Lucia eu cred ca botezul unui copilas se poate face oricand! ca e post, ca nu este! de ex, daca un bb este bolnavior si parintii vor sa -l crestineze cat mai repede, mi s-ar parea absurd sa nu poata sa o faca pt ca ar fi post sau cine stie ce sarbatoare; plus, ca eu parca asa am auzit de la un preot (greco-catolic) ca in situatii de maxima urgenta, orice om care este botezat poate la randul lui sa zica niste rugaciuni si sa boteze un prunc..bine, nu este cazul tau!!! dar ziceam asa..

si mie mi-ar place sa se organizeze o intalnire prin decembrie..asa poate reusim sa venim si noi fetele din provincie...ce zici ne inviti la Brasov?! la botezul puiutului tau?!! eu una am rude la care pot sa stau in brasov, deci nu am probleme cu cazarea! hai, ca ti-am facut program!

raluk imi place marsupiul de la chicco? ai idee cat costa?

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Doamne, era sa uit!

La multi ani, MIMIKA!!! Sa fii sanatoasa, frumoasa si fericita si sa te bucuri in fiecare clipa de ingerasii mici si frumosi!!!

Andrushca 35+
Sophie, my sweet baby

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor si de la Cluj...mai dar eu am pulsul marit si fug dupa voi de aseara....asa viteza aveti la scris!

La multi ani Mimika si sa te bucuri de mimikosi...i-am vazut in poze ..sunt superbi! Sa iti traiasca!

Am vazut ca si Monica ne-a dat emotii...eu ii tin pumnii sa fie totul ok...ce bine...mai are un pic si isi tine puiutul in brate!

Iulika ...hai ca mai e putin!

Thea...tu intrebai de glucoza in sange...eu iti recomand sa iit mai faci un sumar de urina si glicemia...daca glicemia ta e peste 126 normal ar trebui sa faci testul de toleranta la glucoza... bine ar fi cateva zile sa treci pe un regim hipoglicemic, fara dulciuri, orez, paste, cartofi, fasole, bauturi carbogazoase. Sa treci pe piine integrala sau graham...legume cat mai multe si lactate degresate.

Mai vroiam sa ii multumesc lui Oana pentru detaliile legate de lucrurile cumparate pentru bebe...sper sa ma pot mobiliza weekendul asta si sa dau si eu o tura prin magazine...mai ales ca am auzit ca sunt reduceri peste tot.

Va pup si mai revin...parca vad ca iara terminati 2-3 capitole pina atunci....

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

legat de celule stem, eu prefer sa dau banii degeaba, sunt totusi 70 de boli incurabile, sau ma rog cu sanse minime de vindecare, carepot fi tratate sau vindecate cu ac celule, plus ca nu stii niciodata ce se mai descopera, de ce sa regreti ca nu ai facut ceva, cand poti sa faci, si sa faci degeaba. Eu de exemplu imi doresc sa fie bani aruncati pe geam sa nu am niciodata nevoie de ele, dar sunt o plasa de siguranta, sau inca o speranta in caz de doamne fereste.
Nu dati cu rosii e doar parerea mea.

Ioana 30+
bebe

Mergi la inceput