Burtici fericite de septembrie-octombrie (151)
Raspunsuri - Pagina 6
kawaichan spune:
Mimika draga La Multi Ani Fericiti alaturi de grasii tai iubiti si de al tau sotz !
Sa aveti parte de multe clipe minunate de acum incolo!
M-ai terminat cu soacra ta...
Mihaela 36+ cu baby Joshua
anco spune:
daca tot mergi la nunta, mary, atunci ai grija de tine. nu prea se potriveste urarea distractie placuta, ca nu vad cum te-ai putea distra, dar...distractie placuta
reduceri la cj? mamaaaaaaa, ce ma tenteaza, vik...
anco 35+???? si
poze
Doro76 spune:
Abia ma tin pe picioare dar nu adorm pana nu vad cand naste IULIKA. Teoretic, la dilatatia pe care o are, n-ar mai fi mult...Dupa ced iese bb, tre sa iasa si placenta, inca vreo 15 min...Dar ea e curajoasa, draguta...
Pe mine ma lasa fara grai cat sange rece are... Recunosc ca ma sperie un pic nasterea asta luuunga... Io am fost mult mai nesimtita cu fii-mea. De la 7 la 10 dimineata am nascut...cu tot cu expulzie copil, placenta...dar nici pe departe n-am fost asa de calma...
A propos, ce gaz e ala de-l soarbe in contractii?
Doro 35+ cu Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
MangaGirl spune:
LA MULTI ANI MIMIKA!!! Sa fii iubita, fericita, cu bebei sanatosi, destepti si frumosi!!!!
MangaGirl :-) 33+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monique02 spune:
Buna fetelor,
Sper sa ma primiti asa in mijlocul evenimentelor.
Eu am DPN pe 3 septembrie. Pana acum v-am citit dar doar acum mi-am facut cont si sper sa contribui si eu la odiseea voastra.
Sarut toate fetele active, si pe ultima suta de metri mult succes IULIKA. Curaj, ami ai doar putin.
Daca puteti va rog sa ma treceti si pe mine in listuta:
DN: 17.07.1976
DUM: 21.11.2008
DPN: 03.09.2009
aidaciolac spune:
haaaaaai iulikaaaaaa
haaaaaai Bruce
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
vik-cj spune:
Anco...pai ai doar 100 km pina la cluj si drumul e ok...cica sunt si la miniblu in polus si la premaman la iulius reduceri de pina la 70% (asa mi-au spus colegele..sper sa fie chiar asa).
Cred ca e ceva anestezic usor ce inspira Iulika intre contractii...dar din pacate orice anestezic lungeste travaliul. Oricum si eu o admir pentru cit e de calma Iulika...eu deja tremur cand ma gandesc...si mai am teoretic 6-7 saptamini. Trebuie sa ma mobilizez si cu bagajul de spital ca m-ati speriat mai fetelor cu nasterile astea "neprevazute".
31+ cu
kawaichan spune:
Raluk,si noi am vrut marsupiu din acela,pe aici e plin de modele din astea si eram foarte incantati ca-i tine spatele drept lui bebe.Ce ne-a facut sa ne decidem pt wrap...citisem pe undeva(nu ma intreba,ca nu-mi mai aduc aminte unde,dar cred ca daca google-esti un pic se gasesc info) ca piciorusele lui bebe nu e bine sa atarne asa in jos daca el sta la orizontala perfect ca acolo pt ca se poate produce ceva displazie de sold,deci e mult mai bine sa le aiba usor in sus sau chiar stranse cum si le tineau ei in burtica.
In plus...nu stiu cat de tare suporta acel marsupiu spatele mamei,Sabina de ex zicea ca a avut vreo 2-3 tipuri si e mai multumita de wrap pt ca distribuie greutatea mai bine.Finally,pretul(cel putin la noi,ca la Chicco nu m-am uitat cat costa) e de vreo 3 ori mai mare,costa cam 160$ unul.Eu una cred ca o sa folosesc si wrap si sling,in functie de situatie,dar marsupiile care odata mi se pareau super cool nu ma mai atrag...na,mi-am dat si eu cu parerea,vezi tu ce si cum
Mihaela 36+ cu baby Joshua
laura78nico spune:
Cred fetele ca voi rata nasterea ... ca plec acasa si pana ajung
Dar HAI IULIKA
Laura 30+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
aidaciolac spune:
mimika m-ai terminat cu soacra ta e important sa iti notezi undeva toate astea ca se uita in timp si e pacat
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine