Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aoleu,Zoze ce zici!Si noi am avut la mare pe langa Bioderma si Elmiplant pt copii si i-am dat dupa ce mi s-a terminat Bioderma,dar nu au facut nici o reactie...Doamne,bine ca si-a revenit!Dixtractie placuta in continuare
Naty,sa dea DD sa nu mai faca febra Iulia
Chiar ca e curioasa reactia dr...cu homeopatul

Azi am scris cat pt o saptamana

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Hop si eu, am fost cu piticii la mama si sorela, ne-am mai conversat nitel, am papat, astia mici s-au jucat f. frumos. La amiaza am dormit 4 ore impreuna cu baietii mei scumpici!

Naty, bine ca ai fost la spital si sa faceti analizele sa vedeti ce-o fi...Mimo, la fel! sanatate multa copilasilor, parca mi se rupe sufletul cand aud ca se chinuie cu febra din asta...putere la mamici!

Alice

Nico, hai ma, ca o sa fie bine!

Simo, ce rau imi pare ca te chinui cu degetul...of...meriti o bataita!! pune niste baneocin acolo, pudra si dezinfecteaza si usuca locul...

Zozelici, saracutul Mihai...si eu am folosit elmiplant la Vlad si nu a avut nimic...bine ca i-a trecut si ca ii place la mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

De cand l-am parat aici n-a mai facut febra.Adica o avea, dar nu 40 . E pe picioare, se cam balangane, dar umbla. Adormise dar ca o idioata ce sunt m-am dus sa-l invelesc eu cu o paturica Si l-am trezit In fine!
Am cumparat diclogesic si algocalmin, am chemat si salvarea puls ca m-am gandit ca ar fi bine sa primeasca si o consultatie live nu numai la telefon. Rezultatele:
Rosu in gat, dar nu atat de rosu cat sa fie infectie
Ganglioni mariti dar poate ca sunt urmarea unei foste boli (rujeola?) neidentificate
Antitermice si poate doar sumetrolim , asa...sa fie
Din ciclul tara arde si baba se piaptana: cica ar avea coastele evazate si e semn de rahitism si m-a intrebat daca i-am dat fe Hausmann si cum nu i-am dat a tras concluzia ca e si anemic. Ne-a recomandat analize...hemograma, calciu, urina, de toate dar asta asaaa...nu pentru febra asta, in general. Vigantoletten ovcors si fier si calciu! Bine ca nu i-a vazut si platfusul
I-am zis ca i-am pus un supozitor intreg de novocalmin si a zis ca f bine, trebuia sa-i dau si nurofen in acelasi timp
I-am zis de diclofenac si a zic ca nu-i pentru febra
Si cum era o doctorita mai in varsta, am intrebat-o si care-i treaba cu astea trei zile de febra fara antibiotic in ideea ca pe vremea mea si chiar a Teodorei, in doua secunde tac-pac superantibiotic. Stiti ce mi-a raspuns? Ca s-au inmultit virusii Nu mai comentez!
In concluzia concluziei, a ramas pe antitermice si atat. Vad ca s-au rarit episoadele, poate-poate scapam repede totusi Si bineinteles ca nu inteleg ce are si ma rog la Dumnezeu sa nu fie vreo infectioasa ca mai e putin pana la concediu!
In alta ordine de idei, adio Delta ca mama Marianei se va opera ...e grav, are 3 bypassuri de facut...adio Mari vreo luna Nici in Grecia nu merge , adica vai mama ei de vacanta mult visata
Si cu asta basta...de parca ar mai fi ceva de spus

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

ma bucur c a e mai bine...sa stii ca si mie mi s-a intamplat, dupa febra mare si supozitor, cand am ajuns la dr, i-am dat nurofen!..asta ca era tot maricica febra..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zozelici imi pare rau ...uff ale naiba de cremutze..bine ca a trecut ...ma bucur ca mihaitza e mai cuminte si spor la balacit si joaca in nisip...

naty ,mimo multa sanatate puiutzilor...

simo ti-am dat pm

bubu sa va fie de bine papica si plimbaceala...

acu' va las merg la nani.. si noapte buna si copilasi fara febra si sper ca maine sa fie o zi plina de vesti bune

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Marea 2009

Hai mai Nico-nu ai tu nicio vina-asta e sensibilos,ca mama lui Asta zicea Dan azi-ca sigur e baiatul meu

Simo,Ramo,luny

Ma bag la somnica,gata,mi-ajunge-maine e o noua zi de zbenguiala-ffw-in pat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

luny, cand il mai papa albina, Doamne fereste, scoate acul cu grija, sa nu se scurga veninul ala din saculet
apoi freaca bine locul cu zeama proaspata de patrunjel

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

asta daca ai patrunjel in geanta..eu de obicei am fenistil, dar tocmai ce-l scosesem cu o seara inainte sa-i dau pe ciupiturile de tantar...stiu ca tre scos acul, s-a ocupat iub imediat, si varianta cu frecat putin cu sare a functionat ca unsa, in 10 min se juca la loc, iar acum deja nu mai exista nimic pe talpita, s-a terminat..ah, stiam si de eruptia in interior din cauza antibioticelor, d-aia era si mai stresata, pe langa restul..s-a dus, ptiu...

Mergi la inceput

alice multam i-am cumparat un bax mare deja si imi plac!! dar si Libero imi plac la fel de mult!
zoze mi-a cazut fata la faza cu alergia blondului! ee, super la mare, la soare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

fetili

veste buna: mi-a venit rezultatul la biopsie, nu e nimic grav, se pare ca am o dereglare hormonala, exces de estrogen. am googalit un pic si acum pricep mai multe ce a si fost cu mine, ingrasatul si de la apa, oboseala cronica si vesnica, hipersensibilitatea emotionala... am fost intr-o continua perioada premenstruala... ca de fapt in mod normal atunci producem mai mult estrogen.
iaca explicatia
urmeaza un tratament si apoi iar control.
m-as duce sa-mi fac niste analize ca mi-e frica sa iau medicatie fara sa vad dozarile hormonale.
in rest ieri munca, azi munca, maine munca si etc.

cris, daca esti pe faza... cand ajungi la baia mare? eu plec in delegatie in 24. sper sa fii aici inainte de a pleca eu. tare mi-ar place sa te intalnesc!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bravo Miha!!! ma bucur enorm ca esti bine, nici nu se putea altfel!

Zozelici cu sclipici, foarte frumoase pozele cu blondanetul la malul marii! e atat de scumpa poza cand papa tzitzi Iar cand sta langa taxu, sunt haiosi tare, unul blond si unul brunet

Ma duc la butonat nitel...noapte buna si usoara, fara febreee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

bubu primeste te rog o de la o randunica rusinata . am pierduta ocazia de sarbatoare daca n-am aterizat pe craca

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput