Si eu pe aici, intre sosete cu otet, canita de apa si supozitorul cu nurofen
Cred ca nu s-a inteles bine cu homeopatia de va mirati asa, nu am fost trimisa la homeopat sa-i vindece boala ci, pe termen lung, sa-i intareasca imunitatea organismului. Am zis jos palaria pt ca a recunoaste unde medicina allopata e slaba sau da gres si a recomanda o solutie alternativa e o chestie inteligenta.
Am vazut pozele cu Mihaita care arata splendid la mare si imi pare rau de alergie mai ales ca stiu exact ce inseamna, am patit-o si eu acum cativa ani de la o crema de protectie...Garnier! deci se poate si la case mai mari. De-aia explicam eu sfatul de a da pe copii cu dermatocosmetice, nu doar cu o simpla crema cu spf mare, pt ca au pielea mai sensibila. S-a interpretat atunci altfel dar infine, fuse si se duse si bine ca s-a rezolvat si la Mihai.
Alice, nu te evit nici pe tine nici pe nimeni dar e cam greu sa ma gandesc prea mult la altceva decat la boala Iuliei cu care ma lupt de o saptamana fara ameliorare, dimpotriva. Stiu ca-s neinteresanta si morcovita dar nu prea am ce face...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!