Puiuti de Randunici 2008!! (299)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nicoleto
Naty si Simo-Mimo,bine ca a scazut febra la copilasi.sa dea DD sa fie din ce in ce mai bine
Ramo,ti-am dat un Pm

Mie imi curge un lichid,cred ca e puroi din deget...si ma doare mai rau...mama lui

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, cand il mai papa albina, Doamne fereste, scoate acul cu grija, sa nu se scurga veninul ala din saculet
apoi freaca bine locul cu zeama proaspata de patrunjel

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Avem din nou 38,6...Nicoleta, la noi maine se face o saptamana de febra. Am vorbit din nou cu amica infectionista, dupa salturile astea nasoale si e de parere sa ma duc de azi la Babes la garda sa o vada un infectionist, ca daca se agraveaza si ma duc noaptea si zic ca are febra de o saptamana, ma va injura ala pe buna dreptate. asa ca sa sun soata care e nitel plecat si sa vedem ce facem...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salut!

Luny, eu folosesc de mai bine de 2 luni numai pampersi-chilotzi (let's go) si sunt f multumita de ei. La inceput, erau uni-sex. Acum sunt separat, pt fetitze, roz, pt baietzi- verzi. Nu este numai o diferenta de culoare, ci si o diferenta de forma, partea mai absorbanta din scutec fiind pozitionata diferit, in functie de modul in care fac bebeii pipilica. Eu am fost fortata de imprejurari sa trec la pampersii astia, pt ca Thea nu mai sta de luni bune sa prind ariciul la pampersul clasic. Plus ca la cata energie are, aia clasici stateau mereu shui pe ea...Ca pret, diferenta este mica, sa stii. E o diferenta de 2 lei/bax si 10 pampersi, adica 12-15 lei, eu zic ca nu-i mare branza (diferenta pampesrs chilot/pampers clasic). Daca vrei numai sa probezi, de ce nu cumperi un bax mic, de 20 de pampersi? Costa maxim 28 lei.

Olgutz, am esplicat mai sus! Si nici eu n-am glumit, cafeaua asteapta cuminte sa apareti la orizont!

Mihutz, sunt total si definitiv ramasa fara cuvinte in fata dansurilor Andrei!

Tuchi, esti o sepsoasa si-o frumoasa, imi place de tine! Sa stapanesti lactupu' sanatoasa, si eu visez de muuuulta vreme la unul. O sa vina si timpul meu...Ti-am vazut zapacitii la bunici si m-am amuzat copios pe seama lor!

Bubule, ai fost f frumoasa la ziua ta! Si nu numai!

Revin pe seara, poate bea cineva o bericica cu mine..., la ceas de taina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ne-am intors de la Babes, am fost la camera de garda, a vazut-o...cam fix aceleasi concluzii ca la Dudutz...cica a vazut vara asta viroze manifestate doar cu febra care a tinut si 2 saptamani in ciuda antitermicelor Urmeaza sa revenim maine pt analize (ca n-au lab de urgenta) si pt consult ORL si pana atunci lichide multe, antitermice si dusuri...
Despre cresa mi-a zis ca daca rezist psihic la imbolnaviri, organismul ei treptat se va imuniza mai bine si mai repede decat la alti copii, ca lupta corp lacorp cu virsurile si infectiile pana la un punct e benefica si de aceea, cu exceptia schemei obligatorii care e pt boli grave, nu recomanda absolut nicio vaccinare suplimentara ci...sa fac bine sa duc fata la un homeopat bun pt cresterea imunitatii. Parere de infectionist
Asadar, ne mai distram si in noaptea asta.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty imi pare tare rau ca Iulia trage atat de mult cu pacatoasa asta de febra. Muuuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Inca nu mi-a cazut netul (iar am virus in calc, mama lui!!!), deci pot continua mesajul:

Kya, ce tare Sanzi cu saritura ei, cred ca v-ati distrat copios!!! Abia astept poze de la voi, ca n-am mai vazut-o de muuuult timp pe Zanutza!

Simo, ce nasol spui tu cu degetul ala...

Mimo, eu nu stiu cum rezisti, dar iti doresc sa ai multa putere. Eu sunt panicoasa rau cu febra, n-am avut niciodata 40, dar cred ca as fi lesinat sa vad cam urca termometrul in asa hal. Cu rusine, marturisesc ca eu is client de urgente, ca in casa cu copilul cu febra asa mare nu stau, ca mor...

Naty, tinem pumnii, sa fie bine azi la dr. Am senzatia ca ma eviti, dar nu-i momentul sa pun problema asta acum.

Nico, iesi afara din butoi!!!! Pleci la Viena, fataaaa!!!!

Adriutza, cum mai e Adrian? Ati scapat de eruptia dentara? E mai bine cu somnul?

Ariel, deci mancatul la ore tarzii nu dauneaza grav greutatii...

Am fugit, ca imi vin copiii de afara si incepem programul de seara

Asta am scris imediat ce am trimis mesajul celalat, intre timp, netul cazuse de fapt... Nu mai modific, ca nu am rabdare...

Naty, vad ca ati fost intre timp la dr. Noapte usoara va doresc, fara febra mare! E de retinut si de notat sfatul dr cu privire la cresterea imunitatii copilului.

Vad ca e liniste pe la voi, ma parchez alaturi de sotz.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, pe cuvant ca aia cu homeopatia m-a dat pe spatee!! Seriooooosss?? Bine ca te-ai linistit!

Alice, ai o fata, sa-ti traiasca! Ma, nu cred ca ne vedem curand, tare mi-ar placea! Si, da, plec la Viena, dar pana atunci am o stare de nasparleala... Ma intreb cum imi va fi cand ma intorc...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!
Bai ce m-ati intristat cu copilasii bolnaviori!! Doamne-ajuta sa-si revina repede si sa nu mai capete niciodata virusei urati

La multi ani Marii si Marini-la multi ani Oana!!

La noi-treaba sta cam asa: Mihai la apa-toata ziua,joaca in nisip,nisip in cur..si peste tot,somn,shopping,maine-intalnire cu Butucica,sper sa dau si de Kya sa o iau si pe ea,plaja facem la Navodari-e superb Partea nasoala-azi Mihai mi-a facut o alergie urata la crema de protectie-elmiplant I s-au umflat ochisorii,fata toata,burta,picioarele,s-a inrosit si s-a patat,curgeau mucii si stranuta intr-una..Am zis ca mor-nu stiam cum sa-l spal mai repede I-am dat peritol si am mers cu el la un medic pediatru,recomandat de cineva de aici;a fost uimit de ce reactie severa a facut,i-a facut 1 ml. de dexa si in 2 ore si-a revenit complet puiul Uff..

Sunt fericita ca-i place marea,nisipul,totul!E fericit si..parca mai cuminte! A invatat sa ma strige pe nume-Iaia sau Eiaa(Ela) si..repeta ca o maimutica-aproape toate cuvintele scurte. Cred ca vrea sa depaseasca recordul de 100 de cuvinte
Ei..hai ca v-as mai povesti dar am servit un long gin cu lamaie si ma resimt..deja..Mi-e sa nu incep sa spun din casa

copilasii dragalasi-dar si pe mamicile lor

Incerc sa incarc cateva pozici..sa vedem daca-mi iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Zoze, hai ma, cum alergie?? Ma simt asa de nasol ca eu am recomandat Elmiplantul (copiii mei nu au avut nicio reactie)... Tu nu incercasesi crema asta inainte? Oooof...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput