Abdomen extra-plat (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Deus spune:
azi nu am facut sport ca nu am avut timp:)
maine o sa recuperez!
am papat foarte sanatos si gustos:)
Va pup
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
Dorsilia spune:
hello
Deus, merci de indrumare!
Multumesc si celorlalte fete de primire
Incerc sa mananc cat de cat sanatos insa eu cu o chestie ma impac greu: imi plac cartofii, painea si pastele. Azi de ex mi-am facut, de fapt am facut familiei pt pranz:
- ciorba de fasole uscata- am sarit-o
- salata de cartofi fierti cu ardei copti, dreassing mujdei, ulei de masline, sare, piper; pt copii a fost si carnita de pui, pt mine nu, ca-s in post
- galuste cu prune -desert- copiii cer desert, eu l-am sarit
Dimineata am baut o cafea si am mancat 2 felii de paine integrala cu
salata de rosii si ceapa verde
Deseara mai mananc o felie de pepene verde.
Mie mi se pare ca am sub limita normala de calorii la meniul asta si tocmai asta nu e negativ pt ca oblig cumva corpul sa-si faca rezerve din tot ce bag in gura, nu?
o seara linistita sa avem
ps; legmagic n-am dar am stepper si bicicleta mecanica, asta am facut azi
carolinah spune:
Buna dimineata,
azi am ceva mai multa energie. Aseara am facut picioare/fund la greu, asta dupa ce am mai tras 2 ore de shmotru/aranjat mobila etc.
A fost tare bine. Am mai scapat in porumbi cu dulciurile, dar numai cu cioco neagra si nu multa, asa ca ma declar multumita!
Dorsilia, ca sa slabesti trebuie sa mananci calorii mai putine decat consumi, evident. Insa nu exagerat, ca sa nu intre corpul in panica. De ex, daca ai nevoie ca sa te mentii de 2000 calorii pe zi, reduci cu 500 si slabesi incet si sigur 0.5 Kg pe saptamana. Ceea ce e f bine, iti dai seama ca in 3 luni s-au dus 6 kg!!! For ever!
Mie mi se pare putin ce ai mancat tu acolo, dar depinde si ce activitate fizica ai. Si evident, nu ai proteine!!! In post poti consuma soia si ciuperci, ca ai nevoie de proteine.
Dorsilia spune:
Caro, mie mi se pare asa de dificil sa stau sa buchisesc caloriile fiecarei mancari in parte, nu imi pot gati numai mie si nici nu pot gati ca pt mine celorlalti, adica sotului si copiilor.
Asa ca nu stiu cum o sa pot numara caloriile dintr-o farfurie de mancare de mazare cu carne d eexemplu, sau fasole verde, sos de marar cu cartofi etc.
Nu ciugulesc intre mese, decat cate o pruna, un mar, un pumn de seminte si aia nu nonstop, o data pe zi poate pe la 4 pm cand ma simt epuizata dupa alergatura cu cei mici prin parc.
Nici nu stiu cate calorii consum, pt ca nu mi-am contabilizat, dar stiu ca pe fundul meu nu stau foarte mult, ieri am facut zacusca, am pus ardei copti la congelator, am plimbat copiii in doua ture prin parcuri, azi curatenie generala....Nu ridic pietre de moara dar nici nu stau la tv decat dupa orele 23. Am inceput usor cu niste abdomene, Doamne ce grele mi se par, fara suport la picioare nici nu pot sa le fac corect. Cu picioarele indoite e exclus. Cred ca daca as avea o bancuta m-as descurca mai bine. Alergarea e in stadiu incipient si ea, adica e un fel de jogging fortat deocamdata.
Azi am zi de post negru, o sa sar peste alergare.
Asa ca aici am dilema: cat cheltui si cat ingerez?
ma duc sa dau cu aspiratorul
o zi linistita sa avem
Allure spune:
calculul e simplu: daca nu continui sa te ingrasi, inseamna ca ca ce maninci, consumi
problema este cum sa faci sa dai jos?
pai cardio e prima si cea mai rapida varianta...macar juma de ora pe zi iti va aduce rezultate sigur
abdominalele sint greu de facut, iar daca nu le faci cum trebuie (ceea ce multa lume nu stie) sint si mai grele!
de asta mi-a placut mie programul de pilates ca acolo te invata cum sa faci si arata si variante modificate pentru incepatori...usor-usor devii mai puternica si inveti cum sa incordezi mijlocul corespunzator ca sa ai rezultate si sa eviti accidentarile
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia care sunt exercitiile/activitatile fizice/miscarile cardio? merci frumos |
inotul, alergatul, dansul...orice stimuleaza ritmul cardiac/ respirator (adica gafai si respiri accelerat)...astfel se consuma calorii/ se topeste grasimea
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
ionica spune:
Salut,
Tocmai astazi am facut un control medical cardiologic si am sa va spun ce mi s-a spus de catre doctor.
Pe bicicleta frecventa cardiaca nu trebuie sa depaseasca 130B/sec pentru a pierde kg
La joging frecventa cardiaca nu trebuie sa depaseasca 135B/sec pentru a pierde kg.
La inot idem ca la bicicleta.
Bataile cardiace le poti masura cu o banda toracica polar,se gaseste peste tot .
Evident se ia in calcul pulsul de dimineata care la mine este de 64b/min.(am inima de atlet).
Se mai ia in calcul si rezistenta inimii dar si puterea ei de recuperare in repaus.
Multe din noi facem greseli fundamentale ,ne apucam de capul nostru de sport crezand ca vom arata super daca transpiram si gafaim,gresit.
Va vorbeste o fosta atleta de performanta
ionica spune:
Ca sa poti sa dai jos kg, trebuie sa lucrezi minim 90minute ,cu incalzire evident.
Citat: |
citat din mesajul lui Allure pai cardio e prima si cea mai rapida varianta...macar juma de ora pe zi iti va aduce rezultate sigur ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. |
Deus spune:
No servustok:)
azi am servit o tura de legmagic si atata ca nu am mai avut timp(:
am mancat un shake dintr-un iaurt mare cu o piersica, seminte de in si secara, 1 mar verde delicios si o salata mare din rosii, salata verde, castravete, ardei rosu, cascaval, piept de pui fript...
As mai manca ceva dar imi face stomacul ca si hopa-mitica:) avem un vecin nebun care tocmai a batut un om pe scara, a venit salvarea, politia, urlete, nervi, stres...am niste draci cat casa.
Astea fiind spuse imi pun un pahar de vin rosu si las seara sa curga:)
Va pup si va doresc o seara buna celor din RO/Europa si o dimineata senina celor din alte zone
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit