Abdomen extra-plat (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Ca sa poti sa dai jos kg, trebuie sa lucrezi minim 90minute ,cu incalzire evident.

90 de minute???? pai asta e 1,5 h.....hmmm, pare mult pt o singura repriza, eu ma gandeam la 30 de minute o repriza de mers alert, sau alergat usor dimineata si tot asa si seara, asa ceva nu e eficient?

niciodata nu am alergat 90 de minute, ca doar nu-s atlet, sunt doar un om ce vrea sa-si tonifice corpul si sa mai dea jos din burtica...de ce spui ca numai activitatile sportive cu durata de 90 de minute sunt salutare pt asa ceva? nu vreau contraziceri, doar argumente, discutii constructive, ok?

noapte linistita sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

nu te stresa:)
daca nu faci nimic , vorbim de activitate fizica, si intr-o zi te apuci sa faci 20-30 min de sport corpul simte si reactioneaza!
Nu toti suntem maratonisti sau atleti de performanta:)
Daca faci 30 de min intensiv, sa simti efortul, gafaiala, transpiratia, tremurul muschilor - atunci esti in castig!
Si daca faci constant...atunci in mai anul viitor vei arata ca o zana la nunta:)

Eu arat bine, am 34 spre 35 de ani, 1.70 cm si 58 kg, grasime putina si celulita f putina, am un copil si am avut 33 de kg surplus. Am zile in care fac doar programul de 13 min de la LegMagic!Am zile in care ma pun doar pe banda si umblu cu 6 km/h cca 30-45 de minute,am zile in care merg la sala si fac 1 h exercitii pt tot corpul(sunt PT si totusi urasc sa lucrez doar o parte a corpului, ma plictisesc la culme), am zile in care nu fac nimic, am zile in care doar ma plimb cu copilul, am zile in care alaturi de cliente fac 3 ore de exercitii(:
Ce vreau sa spun, conteaza mult ce mananci, cat mananci sa faci miscare constant si ai sa vezi rezultate!

Spor la treaba!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dorsilia,

Eu am sa vorbesc doar de programul meu ca sa nu te stresezpentru ca ce mi-e bun mie poate nu iti este bebefic tie.

Deci antrenorul m-a intrebat clar, vrei sa faci sport doar de mentinere si de tonus sau vrei sa slabesti?

Evidenit am ceva kg de slabit pana in decembrie ,dupa calculele lui,mi-a propus sa ma antrenez 90min.o data la 2 zile ,grila antrenamentului o voi primi luni dimineata la ora 9am si am sa o pun aici ,poate iti foloseste.

Din cate stiu si eu ,ca sa intri in "rezervele" depuse ,trebuie sa construiesti masa musculara fiindca ea arde din surplusul ponderal.Ca sa faci masa musculara ,trebuie sa incalzesti corpul inainte de antrenament minim 20min.,raman 70min de antrenament,ca sa arzi literalmente calorii trebuie un minim de 45min.am spus minim, ca sa ai rezultatul dorit trebie sa faci cel putin 60minute cu frecvente diferite in functie de ritmul cardiac al fiecaruia.
Dupa ce s-a terminat antrenamentul ,trebuie sa relaxezi muschii prin intinderea lor macar 10 minutesi iata ca ies cele 90minute cap coada.
EU sper sa ma tin de program ,fiindca am nevoie de echlibru mintal si sincera sa fiu DOAR sportul ma poate ajuta.
Acuma sa nu credeti ca sunt dezechilibrata mintal,doar asa un pic dezorientata in spatiu.

Mergi la inceput

incalzire 20 minute? este mult! nu este nevoie, daca mergi in UK , Spania, USA, Ro la sala o sa vezi ca ajung 7-10 minute de incalzire...plus ca exista si varianta de incalzire cand lucrezi cu greutati ca primele ture sa le faci cu greutati mai light si gata incalzirea!
70 minute exercitii este foarte bine pentru cine are conditia fizica necesara, cine nu o are o castiga in timp:)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

si eu cam tot asa fac incalzire: 10 minute la inceput si 5-10 minute de stretch/ cooldown la final... 1 ora in total

I-am zis Dorsiliei juma de ora fiindca ea e incepatoare, nu are asa rezistenta cardiovasculara, banuiesc, incit sa-si dea sufletul o ora juma... si cred ca nici timp...deci ca sa nu o descurajam, cred cu convingere ca juma de ora la inceput e super bine

in definitiv se ard ceva calorii daca faci intens, devii mai puternica si pe urma avansezi...baby steps! pic cu pic se aduna fortza...daca nu faci nimic, se aduna doamna grasime

eu asa imi fac calculul in zilele negre cind nu ma abtin de a minca juma de bagheta frantuzeasca: macar stiu ca am facut sport si nu se depune...ca imi incetineste rezultatele, aia e alta problema

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Bravo Allure:)

plus ca metabolismul este activat si consuma calorii si in zilele de repaos! Deci sport si miscare in aer liber, alimentatie sanatoasa - asta este secretul unei vieti lungi si sanatoase.

Azi sport, salate, fructe si litrii de apa:) Imi place, imi place cum arat si cum ma simt. Daca as fii obeza sincer m-as impusca!

www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna,
nu am renuntat, nu prea am mai intrat pe net. super busy la munca, apoi concediu, copila a inceput scoala- gradi de fapt, la scoala.

am ajuns la 66kg(am 1.73cm), nu ma grabesc. 16 kg s-au dus. mai am de dat. as vrea sa ajung macar la 60kg. well, 57 de kg m-ar aranja mult, dar o iau din aproape in aproape, imi face bine la moral.
imi place ca mi se vad muschii frumo, imi plac mainile mele ca sunt slender. off, narcis, piei de langa mine

ma duc la dush, ca doar ce am alegat si mi-am facut si ex cu greutatile. sunt leoarca.

va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

Buna,
nu am renuntat, nu prea am mai intrat pe net. super busy la munca, apoi concediu, copila a inceput scoala- gradi de fapt, la scoala.

am ajuns la 66kg(am 1.73cm), nu ma grabesc. 16 kg s-au dus. mai am de dat. as vrea sa ajung macar la 60kg. well, 57 de kg m-ar aranja mult, dar o iau din aproape in aproape, imi face bine la moral.
imi place ca mi se vad muschii frumo, imi plac mainile mele ca sunt slender. off, narcis, piei de langa mine

ma duc la dush, ca doar ce am alegat si mi-am facut si ex cu greutatile. sunt leoarca.

va pup

wow! felicitari! suna bine "programul tau" si rezultatele...

lasa ca e bine sa-ti placa de tine!
cind nu-ti mai pasa cum arati inseamna ca te-ai delasat...sau te imbeti cu apa rece ca esti frumoasa oricum...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

plus ca metabolismul este activat si consuma calorii si in zilele de repaos! Deci sport si miscare in aer liber, alimentatie sanatoasa - asta este secretul unei vieti lungi si sanatoase

Corect! Corect! Corect!
Jos cu lenea! Jos cu suncile! Jos cu scuzele!
Sa stam sanatoase si "fit" pe cit posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

am trecut cu brio ziua de post negru numai ca eu nu prea pot bea litri de apa, mi se opreste parca in gat, macar un pic de lamaie sa-i pun sa aiba un gust acolo

am febra musculara cam groasa la abdomen

azi am mancat struguri si prune la micul dejun {stiu ca au mult zahar, dar....e sezon}, un covrig mic ca gustare, si o portie mica spre medie de paste bolognese cu carne de vita la pranz+o cafea cu lapte {stiu ca nu se admite combinarea pastelor cu carne dar am uitat sa-mi separ mie sosul fara carne, inca nu am reflexele formate}, seara habar n-am ce o sa fie, cred niste cereale din alea in stare bruta fara zahar, inmuiate vreo 2 ore in lapte ca altfel nu-s prea usor digerabile

miscare: abdomene si joaca in parc cu copiii azi, ca-s singura acasa, as alerga cu fata in carucior ca am stroller, dar baiatul e inca mic, are doar 5 ani si nu-l pot lasa nesupraveheat cat eu alerg 20 de minute, mi-e teama

deci eu am citit ca nu e bine sa alergi in asa mod incat sa ajungi sa gafai, asa nici nu slabesti si nici nu rezisti timpul necesar, ca doar nu dau proba de 50 de m viteza ci trebuie sa-ti mentii un ritm mai lent, ca indiciu, trebuie sa poti vb cu persoana de langa tine, sa nu depasesti 140 de batai pe minut, altfel cum sa rezisti sa alergi juma de ora? plesneste splina-n 2 mai ales la cineva neantrenat

Eu in studentie alergam cam 20-30 de minute zilnic, aici fiind inclus si drumul inapoi spre casa, pt ca parcam direct la dus, insa nu alergam sa-mi dau sufletul, ci asa incat aveam timp sa ma gandesc la ale mele, relaxat, sa contemplu eventual cerul, era o activitate placuta, nu fugeam incat sa arat ca un rac oparit. incalzire nu prea faceam, pt ca luam in considerare drept incalzire mersul alert pana la stadion, unde era pista cauciucata.
Aveam 160 cm si 54 kg si lumea ma considera chiar slaba, un medic mi-a spus ca as putea sa mai pun ceva carne pe mine....nu stiu ce sa zic. Atunci nu aveam nici o grija cu alimentatia, mancam la orice ora, absolut orice, fara limite.

Cand am ramas gravida iar m-a luat dr la suturi ca sunt prea slaba desi aveam 55 de kg, aveam 30 de ani, tot asa mancam orice, oricat, oricand. Degeaba, nu ma ingrasam. Mi-a facut program special de mancat si i l-a pus sotului sub nas, cu responsabilitatea de a ma ingriji ca sa ma ingras, era ingrijorat ca eram gravida in 5 luni si nu luasem kg in plus deloc. Asa mi-am inceput eu programul de mancat cu forta, sau sa-i zic mancat sportiv? Nu conta de foame, de greturi, mancam inginereste, meticulos, tot ce scria pe lista, dupa ceas.
Asa am ajuns la 9 luni cu 73 de kg. La iesirea din maternitate, dupa 4 zile aveam 63 kg. Si am mai pus unul si asa am ramas. Tot pot manca orice, oricat, nu ma ingras mai mult, dar nici nu slabesc, nu arat grasa, o sa va pun si eu niste poze, insa am pe burtica toate kilele alea in plus, se vad daca ma dezbrac. Anul trecut am slabit brusc 5 kg in 2 saptamani, cand am avut pe cel mic bolnav si am stat in spital cu el, nu am mancat mai nimic si nici n-am dormit, eram stresata maxim si mie cand sunt stresata mi se blocheaza apetitul complet, mancarea nu mi se duce efectiv pe gat, daca mananc vomit si rezist asa cam ca si camila nu stiu cat, dar rezist, alergam zilnic intre spital si casa, unde o aveam pe cea mica, si n-am clacat o secunda, fizic, desi medicii se temeau ca o sa ajunga sa ma perfuzeze si pe mine. Insa ma simteam in putere, si asa fara mancare, nu ma simteam lesinata, slabita, flamanda. Poate descoperisem secretul traiului fara mancare si nici macar nu l-am brevetat:P De prisos sa va spun, nu as fi aici, muncindu-ma, ca dupa ce micul meu baietel s-a facut bine am urcat de la 59 kg la 64 la loc.

va pup si va doresc o zi linistita

edit: Deus, Allure, ionica si celelalte fete, multumesc de suport, ca o zana n-am sa arat la nunta, e obligatia miresei sa arate ca o zana, eu ma multumesc sa pot imbraca o rochie si sa am cat de cat talie

Mergi la inceput