Abdomen extra-plat (5)
Raspunsuri - Pagina 14
conchita spune:
Dorsilia draga, bine ai venit la grupul motivatelor. :-)) Ionica, bun venit si tie.
Dorsilia, inteleg ca alergatul e sportul tau preferat, dar mai e o optiune. dimineata acasa cu copiii, poti inventa un "joc nou" de-a sariturile si mersul pe loc. daca ai si-un dvd cu ceva workout, exista unele si pentru copii, ii poti antrena si pe ei. eu mai presar cutii sau "obstacole" din obiecte si jucarii prin toata casa si facem circuit de sarituri peste, io cu Sonia adica.
Aldebaran spune:
Va salut dragele mele,
Va citesc mereu si va admir ca nu va lasati.
Nu am abandonat lupta cu kilele decat momentan, din motiv de gravideala, nu ca acum ma indop, nuuuu,, nici gand ca mi-e rau mai mereu, am 14 sapt. si n-am luat nimic in plus pana acum.
Din pacate nu mai pot face nici putinul sport pe care-l faceam inainte, ma simt epuizata non stop si mai mi-e si rau.
Dar nu-i nimic, va veni vremea odata cand voi incepe si eu din nou, sper ca pana atunci voi sa deveniti deja fotomodele.
va pup si va doresc succes!
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aldebaran Va salut dragele mele, Va citesc mereu si va admir ca nu va lasati. Nu am abandonat lupta cu kilele decat momentan, din motiv de gravideala, nu ca acum ma indop, nuuuu,, nici gand ca mi-e rau mai mereu, am 14 sapt. si n-am luat nimic in plus pana acum. Din pacate nu mai pot face nici putinul sport pe care-l faceam inainte, ma simt epuizata non stop si mai mi-e si rau. Dar nu-i nimic, va veni vremea odata cand voi incepe si eu din nou, sper ca pana atunci voi sa deveniti deja fotomodele. va pup si va doresc succes! |
Sarcina usoara! nu uita ca Tina Turner are 4 copii, Heidi Klum are 3 copii, Angelina Jolie are 4, Julia Roberts are 3 copii, etc...se poate orice si o sarcina este o binecuvantare ! Vei avea timp dupa sa-ti recapeti silueta:)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
Allure spune:
Dorsilia, e bine daca ai febra abdominala...inseamna ca faci treaba buna cu exercitiile
e bine sa maninci fructe dimineata ca ele iti dau energia de care ai nevoie in timpul zilei si pina seara oricum o consumi deci nu se depune
ce vad eu din meniul tau este ca nu ai suficienta proteina; seara in special se recomanda sa nu lipseasca proteina pentru ca de ea are nevoie corpul pe timpul noptii sa repare tesuturile/ sa construiasca muschii
cred ca mincarea ideala de cina este o bucatica de ceva proteina (pui slab la grill sau altceva) + ceva vegetale aburite, fierte, salata, oarever = asta inseamna calorii putine dar hranitor
cerealele seara...nu stiu, mie nu-mi suna bine...confera prea multa energie de care corpul nu are nevoie la ora aia
treaba cu alergatul iarasi cred ca este discutabila...eu daca nu simt ca fac efort ca lumea cind alerg, parca aleg degeaba...
la un incepator, e bine sa fim precauti...slow is safe...dar nu o tine danga-lagna forever ca altfel unde e progresul?
apropo, am alergat azi dimineata si am sesizat ca ritmul de respiratie acum imi e mult mai lejer decit inainte...cind am inceput, ritmul era mai sacadat, mai cu greu, acum e lejer...semn ca inima mea s-a facut mai puternica, plaminii la fel
ce ti-e si cu doctorii astia care prescriu "mincare multa" gravidelor...eu auzisem ca trebuie sa maninci normal, variat, bogat in nutrienti, nu cit pentru 2...dar ce stiu eu? poate gresesc, nu ma bag.
la 64 de kg esti ok...nici nu ai mult de dat jos. secretul sta in trio: cardio, grija la dieta si abdominale pt tonifierea muschilor abdominali.
daca faci abdomen frumos sint convinsa ca o sa arati ca o zina, orice mireasa e frumoasa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Dorsilia spune:
hello
azi am gasit o coarda de sarit care masoara caloriile consumate:P, cu numai 4 lei:P, asta ca sa incerc si topaitul pe loc, sper sa nu cada candelabrele sau tencuiala vecinilor de jos
cu proteinele e mai greu ca eu nu-s carnivora, consum carne dar nu zilnic, mai mult gratar sau rasol, in rest imi plac lactatele si ouale
o sa incerc totusi ca bucatica de gratar s-o bag la ghizdan seara cu ceva legume aburite, desi as prefera alaturi o salata de varza sau de rosii cu ceapa
ce am mancat azi?
-dimineata doar cafea cu lapte si niste prune
-la pranz un gratar cu ardei iuti si cartofi piure, vreo 3-4 linguri, combinatie fatala
-seara, imi bag piciorul, ma culc si gata ca nu-s in toane bune, dar e si maine o zi. N-o sa stau sa ma vait aici, o sa rezolv eu totul, ca doar asa am facut mereu, ce fac eu e bun facut, sunt de neinlocuit
noapte buna!
Allure spune:
salata de varza cruda e foarte buna la dieta: calorii putine, bogata in vit C, potasiu si fibra
proteina nu e musai sa fie din carne: soia, fasole, linte, quinoa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
carolinah spune:
Neata doammnelor care inca vor un abdomen extra plat! Eu vreau, asa ca ma bucur sa vad ca mai sunt adepte!
Sper ca am rezolvat in sfarsit problemele cu care ma confruntam de ceva vreme. Ar trebui sa inceapa o perioada de calm si de normalitate. Doamne ajuta!
Ca atare, incep saptamana senina si multumita, cu dor de sport si de mancare sanatoasa si variata. Am avut iar 2 zile de shmotru, aranjat, mutat etc etc in w/e, asa ca asta a fost sportul.
Azi fac 1 ora de Pilates, abia astept. Nu am gasit nicio varianta de a-mi comanda Slim in 6 sau P90X si nici de descarcat de pe undeva n-a mers. Pacat, asta este...
M-am cantarit si am aceeasi greutate din iunie, insa ce diferenta la dimensiuni! Hainele stau cu totul altfel pe mine dupa nici 2 luni de sport! Precis ca voi fi zana pana de Revelion cand ma asteapta din nou costumul de baie (cu care am si inceput subiectul) sa-l plimb cu mandrie prin Canare.
Deus spune:
Buna ziua:-)
Ieri...ce zi ciudata! nimic interesant!
Azi am facut o tura cu LegMagic, am mancat un shake din iaurt, seminte de in, secara, piersica.
La pranz imi fac ceva salata cu ou si pun toate legumele pozibile
Pe la ora 6 merg la sala si fac o ora de muschiuleti:-)
Seara nu stiu ce am sa mananc, probabil tot o salata cu de toate.
Azi m-am uitat, ca intotdeauna, in oglinda cu mare atentie...ma enerveaza ca nu rezista bronzul, pielea este mult mai frumoasa bronzata. Ma dau cu creme speciale insa niciuna nu arata la fel de bine ca si bronzul natural.
Ma duc la treaba, va pup si va doresc o zi buna plina de bucurii
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
Dorsilia spune:
hello,
azi cum sunteti?
Caro, cum adica se mentin kg dar sub alta forma mai frumoasa? Abia astept sa vad si la mine asa ceva....
azi am program de abdomene seara si alergat.
cu mancarea e mai dupa ureche:
-dimineata 2 felii de paine integrala toast frecate cu usturoi si o cafea cu lapte
-la pranz niste fasole uscata {iahnie} cu f putina carnita
poate niste prune la gustare
-seara habar n-am inca, poate un gratar
conchita spune:
Dorsilia, ce se intampla la Caro se intampla si la mine - faci muschi si astia atarna mai mult la cantar decat grasimea. deci chiar daca la cantar ramai la fel, forma e alta si masura la haine diferita. si cred ca Allure are dreptate cu cerealele seara...
Caro, ma bucur ca s-au rezolvat problemele cu bine.
Aldebaran, sarcina usoara si felicitari.
Ema, bine ai revenit.
Deus, m-am uitat si io la LegMagic ala, dar nu l-am luat. arata bine, insa io am bicicleta si piscina si nici o problema cu picioarele, sunt ok la capitolul asta. cred ca merge pentru intretinere, nu?
io ii dau inainte cu inot si tae bo pana imi ajunge P90Xul comandat.