Abdomen extra-plat (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Deus spune:
RAPORTEZ: papat usurel si acuma plec la sala! sa fac de toate pt toti:)
Va pup, am sa fiu mai activa zilele urmatoare ( acuma dau si ultimul mat ) ....
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
kryky_55 spune:
Fetelor,ma prezint si eu la raport:
In weekend am papat relativ usor ,Duminica am fost la sala pentru 2 ore ,luni aici a fost sarbatoare si sala a fost inchisa insa am facut acasa Pilates wheight loss for dummies (40 min) si Core fussion(40 min) ;am rezistat eroic insa...luni spre seara am facut un gratar si m-am scapat ca vitica la castronul cu cartofi prajiti ..si ca sa pun capac am papat si un strudel..asa ca s-au dus pe rapa exercitiile mele ..da e vina mea stiu..sunt un sac fara fund...
Cu cantarul inca nu am avut curaj sa ma confrunt .. Va pup si va doresc spor!fiti perseverente ca eu nu-s..
kryky_55 spune:
si sa va spun ce am papat azi..era sa uit
MD: cereale fructe si fibre +un ceai verde
P: o salata cu ton si rye bread+ un ceai (ala cred ca era red bush)
C: ardei umpluti cu legume cu o lingurita de smantana si o felie de paine neagra; bineinteles si un ceai ..si tin sa va spun ca am refuzat inghetata (macar cu atat pot si eu sa ma laud).
Va pupu!!ma duc la ca sunt libera in seara asta
Dorsilia spune:
hello
Deus, jos palaria, nu stiam dar acum stiu, esti calare pe situatie, stii ce spui, nu amatorisme :P Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama dar mi-am dat pana la urma.
Asa ca...am citit una alta pe link-urile tale, ce am avut curiozitatea sa le deschid azinoapte dupa ce am terminat smotrul cotidian.
In esenta, am nevoie de suport, si de sfaturi. Cu motivatia m-a rezolvat Conchita:P Sper ca nu abuzez daca te rog sa-mi trasezi niste linii directoare.
Deci am 36 de ani, 1.62 inaltime, am nascut de doua ori, buburuza mica are 2 ani si 8 luni, sunt pofticioasa dar nu mananc cantitati mari din nimic, nici nu rontati toata ziua ca n-am timp, insa nu mai reusesc ca dupa prima sarcina sa ma redresez la kg. Aveam 55 inainte de nastere. Si am ajuns acolo natural, fara sport, fara regimuri de slabit, nu am tinut diete, am urmat putin stilul Montignac dar la modul lejer si n-a fost greu.
Ei bine acum dupa a doua nastere nu mai reusesc. Poate am imbatranit...Am ramas blocata la 64 kg si desi nu arat grasa, sunt destul de zdupesa:P Am avantajul de a avea membre lungi si subtiri, fund mic, insa toata grasimea s-a cantonat in zona ombilicului
Sa se fi declansat ceva probleme la tiroida? Sa fie de vina stresul cotidian, pt ca am sarcini mai multe de indeplinit? sa fie faptul ca mananc haotic si la ore mici, fara discernamant? sa fie faptul ca nu fac sport organizat? poate tate la un loc...
Inainte de nasteri si de la 18 ani de fapt am facut sport regulat, adica alergam zilnic de placere, a fost un hobby personal. Am mai facut arte martiale in studentie. Deci miscare am facut
Acum ce sa fac?
- sa-mi fac analizele sa vad cum stau cu tiroida?
- sa iau montignacul in brate iar?
- sa imi cumpar pantofi de sport si sa incerc din nou hobbyul meu din tinerete?
Suport din familie nu o sa am pt ca sotul nu e nimeni amator de gatit cruditati, am f putin timp doar pt mine, si ala-l smulg cu forta, am copiii micuti si stau acasa cu ei, singura de la 8 la 8, noaptea sunt tot ai mei, in weekend tot ai mei, sunt un fac totum pe acasa etc.
ce sanse am?
merci mult
ps targetul meu e sa ajung la 56-57 kg pana in luna mai 2010 cand se insoara frate-meu:P
Deus spune:
Buna Dorsillia :)
ai ochit bine punctele slabe:)
Daca te apuci din nou de Monti trebuie sa te gandesti ce recomnda el - sa faci din asta un stil de viata! poti? Daca poti...Eu personal nu sunt adepta Monti, dupa parerea mea da o prea mare libertate la proteine ( am eu piticii mei creati dupa n carti citite legate de excesul de proteine si hranirea celulelor canceroase, dar nu asta conteaza aici)
Dupa spusele tale ai un exces de cca 8-9 kg de care vrei sa scapi, plus vrei sa-ti modelezi corpul in special regiunea abdominala.Targhetul este ok in special ca este cu bataie lunga nu vrei rezultate peste noapte:)
1. statul acasa cu copii duce de multe ori la o plictisela psihica care duce la mancat compulsiv/haotic
2.dupa 30 de ani scade si rata metabolica deci normal slabim mai greu, nu inseamna ca ai probleme cu tiroida (transpiri altfel, esti nervoasa/colerica sau blegita, esti depresiva, etc., tiroida da semne f ciudate )
3. Da, Da, trebuie sa faci sport de acuma si pana la adanci batraneti fiindca vrei sa fii o mama frumoasa si sanatoasa pt tine, pt sot, pentru copilasi.
4. Daca vrei ai sanse de 100% sa iti indeplinesti orice dorinta:) Doamna draga ai nascut doi copilasi! ce poate sa fie mai dificil decat asta? :)
5. Dupa opinia mea pe tine te-ar prinde mai bine un regim cu mese fixe, doua gustari f mici si apa multa + sport.
Ma repet dar asta este, fetele care s-au plictisit de sfatul asta sa sara peste randuri:)
Portii mici ( farfuriile de desert sunt ideale )
3 mese pe zi ( fara "inca o portie" ca ti-e pofta sau fiindca mancarea este f buna )
2 gustari exact cat sa incapa intr-un pumn ( alune sau nuci sau migdale sau seminte sau 1 fruct - nu doua, nu o lebenita intreaga!)
intre 2 si 3 l de apa/zi inclusiv iarna cand nu simti nevoia
paine doar la micul dejun!
dulciuri gen prajituri sau altele doar in weekend si doar 1 portie mica
daca ai pofte si ti-e f foamne mananci un iaurt gol, bei un pahar de apa si faci un dus! iti trec poftele cat ai zice peste
abdomene de doua ori pe zi, orice program de pe youtube este bun - incepi cu cate poti tu sa faci si in fiecare saptamana mai adaugi 10 sau un program nou, in felul asta in mai anul viitor ai sa ajungi sa faci sute de abdomene fara sa te chinui:)
Sotul si familia ta, trebuie sa le faci sa manance sanatos! trebuie sa inteleaga in special sotul ca vrei sa traiti impreuna pana la adanci batraneti si ca este un mare pacat ca o treime din viata sa si-o petreaca plin de boli si de neputinta! Plus el trebuie sa fie un exemplu pt copii nu un pietroi de gatul lor la batranete!
pt acasa si pt program de sport scurt care tonifica binisor corpul - Legmagic - ocupa putin spatiu, programul dureaza doar 13 min daca vrei poti sa-l faci si de 2 ori pe zi!
oare am uitat ceva? sunt cu capul in nori:)
Eu raportez pe ziua de azi:
alergat pe banda doar 4 km ca s-a defectat(: astept sotul sa o repare,
exercitii cu ganterele pt brate
papat simplu si usor: vinete fara maioneza in ardei capia , rosii, doua iaurturi mari, doua bucati de pui friptura fara grasime cu o salata delicioasa fara dressing, 1 mar mare - pe ziua de azi gata!
Va pup
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
carolinah spune:
Dorsilia, bine ai venit!
Si eu cred ca daca iti organizezi mesele cum ti-a spus Deus (3 mese principale si 2 gustari) si faci sport in mod regulat, vei avea succes. probabil ca tu stand acasa gusti in continuu cate ceva, si nici nu-ti dai seama cum se aduna caloriile.
Eu, pe de alta parte, n-am mai raportat de mult pe aici
Sport fac in fiecare zi, variez pe zile, cum am mai spus. Insa nu pot sa ma tin de mancat ca lumea si nu stiu de ce am dobandit aceasta obsesie pt dulciuri. Ieri am mancat o inghetata la pranz si inghetata si piscoturi seara!!! Incredibil! Nu stiu cum sa stavilesc tampenia asta... Idei, ceva?
Deus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah Dorsilia, bine ai venit! Si eu cred ca daca iti organizezi mesele cum ti-a spus Deus (3 mese principale si 2 gustari) si faci sport in mod regulat, vei avea succes. probabil ca tu stand acasa gusti in continuu cate ceva, si nici nu-ti dai seama cum se aduna caloriile. Eu, pe de alta parte, n-am mai raportat de mult pe aici Sport fac in fiecare zi, variez pe zile, cum am mai spus. Insa nu pot sa ma tin de mancat ca lumea si nu stiu de ce am dobandit aceasta obsesie pt dulciuri. Ieri am mancat o inghetata la pranz si inghetata si piscoturi seara!!! Incredibil! Nu stiu cum sa stavilesc tampenia asta... Idei, ceva? Caro |
Ambitie multa si un control hormoni general/tiroida/diabet
Orice invat are si dezvat! Hai ca poti
www.de-azi.ro
Allure spune:
eu nu tin dulciuri in casa DELOC.
nu mai cumpar ca sa nu ma tenteze! cind ma duc la servici e mai greu ca am o fatuca priceputa care mereu face prajituri si ni le aduce noua...niste bunatati inimaginabile, foarte greu de rezistat
am observat ca in anumite perioada ale lunii sint mai predispusa la pofte din astea... inainte de ciclu, de ex., nu te intelegi cu mine.
ce sa facem! sintem oameni si noi...
gata vorba! hai sa ma apuc de sportul meu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
carolinah spune:
Noi avem dulciuri mereu in casa, iar inghetata o fac chiar eu ca sa nu le dau copiilor tampenii din comert. Si de obicei doar o gust cand o fac si atat!
Si eu sunt disperata 1 zi inainte de ciclu si mananca fara nicio apasare, tot ce am chef si apoi imi trece. Ca 1 zi pe luna nu se intampla chiar nimic.
Dar acum nu e PMS, nu stiu ce e...
Allure spune:
mda...cind ai copii e mai complicat cu dulciurile
aoleu ce-am mai tras de mine in dimineata asta sa ma apuc de sport!
era cit pe ce sa renunt...mi se facuse foame la ora la care trebuia sa incep si ma gindeam numai la mincare...dar m-am enervat si m-am mobilizat.
tocmai am terminat programul meu favorit de "kenpo" (cred ca seamana cu tae bo + alte chestii)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.