Abdomen extra-plat (5)
Raspunsuri - Pagina 10
Deus spune:
m-ai prins:) recunosc!!!!! am mai multe dar ne bucuram de ele, impreuna cu sotul
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
kryky_55 spune:
Buna,i'm back,
Nici nu stiu cu ce sa incep...zilele astea am fost tare prapadita,mi-am facut de cap prin bucatarie ,a fost ziua prietenei mele cele mai bune (cu care locuiesc) si am pregatit toata papa pentru masa festiva,a trebuit sa gust neh...ca sa vad daca a iesit buna..am papat salate cu maio,aperitiv,friptura si tort ..cate putin din fiecare insa nici una buna la dieta,mentionez ca am stat departe de paine,alcool si bauturi gazoase.
Deus, esti o draguta pentru sugestia de program si meniu insa eu lucrez in medie cam 5-4 nopti pe saptamana,deci somn nex la mine ,ce sa mai zic de program pentru cele 3 mese plus 2 gustari.
A era sa uit ,azi am fost la sala 1 ora si am papat usor
Va
kryky_55 spune:
Fetelor,tot caut aici pe net una alta si vreau sa va intreb si pe voi ceva ca eu tare nedumerita is; ce parere aveti despre pastele whole wheat? ca eu una sunt moarta dupa paste ..de tot felu cu tot felu si citeam ca whole wheat pasta sunt chiar recomandate pentru dieta.Oare asa sa fie?
Iarasi, ce parere aveti despere porumb si faina d mamaliga?
..ma cam ia cu somn..abia astept sa vina dimineata
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita alea-s cu plata. stai ca le-am gasit pe youtube: http://www.youtube.com/view_play_list?p=4521D8E0E752DCDC&search_query=p90x o sa incerc si eu negresit setul pentru abdomen. l-am privit pe nenea ala si am transpirat deja. :-)) nimic |
eu i-am aratat fetei sursa originala...acuma fiecare le ia de unde poate; parca ti-am mai zis, incercati download de pe siteurile astea cu muzica, etc.
merita sa le ai in format ca lumea ca sint BESTIALE!
Ab Ripper e super...l-am facut azi dimineata dupa ce am terminat ce-mi propusesem initial. la sfirsitul celor 15 minute simti ca iti "arde" tot mijlocul
tot azi mi-a venit si coletul cu ce-mi comandasem la Victora Secret - 2 costume de baie si o rochita de plaja, prilej sa ma mai analizez in oglinda.
am fost incintata de cum imi vine unul din ele...pe celalalt il dau inapoi ca sutienul e aiurea.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Allure spune:
astazi am avut o tentativa sa fiu lenesa ca deh, e uikend dar mi-am amintit ca ieri am mincat 3 sferturi de bluberry muffin si niste cartofi prajiti cam pe seara (chiar nu mai mincasem de mult...) asa ca m-am mobilizat si am lucrat ce ma doare cel mai tare la momentul asta: picioare si spate.
p.s. - in timpul saptaminii maninc ca la carte, sanatos si nutritiv; duminica imi permit un "treat" drept rasplata
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Deus spune:
WEEKEND-UL s-a terminat, s-a terminat si lenea:)
Maine sala si mancat sanatos/putin.
In rest ma pregatesc pt 7 zile de solo - sotul si flacaul pleaca la mare si eu raman sa ma desfat. Probabil voi demola casa si voi face o curatenie generala ca nu ma pot abtine. Eu imi gasesc forta in ordine si curatenie. Cand le stiu pe toate in ordine ma simt bine.
kryky_55 - din toate cu masura:) daca iubesti pastele este in regula, doar sa mananci portii de copii si nu f tarziu noaptea plus sa compensezi cu mult sport:)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
carolinah spune:
Vin si eu dupa w/e de mancat cam aiurea (de fapt mancare propriu-zisa a fost OK, insa am mancat, iar, dulciuri). Sport per se n-am facut, dar am prestat si sambata si duminica cate 3 ore de smotru, ca a renovat maica-mea si am bagat la greu!
Azi la fel, asa ca mai raportez poimaine, ce sa fac. Dar lasa ca scap eu si de astea...
dulcetica spune:
Carolinah,gresit total,c-a fost sarbatoare!
Eu am dat jos 0.5 kg desi nu ma asteptam.Totusi o.5kg e ceva total nesemnificativ.
conchita spune:
52 ture de bazin dimineata asta. dupa amiaza am programat juma de ora de tae bo, nu mai mult.
dar azi sarbatoresc o victorie si mai mare - am fost personal trainer extraordinaire pentru prietena mea pe care am convins-o sa inceapa cu turele de bazin mai acum vreo doua luni si mai mult de 15 nu a reusit niciodata. si astea 15, dupa ce a inceput cu 5, a ajuns la 10, iar inapoi la 5...deci inconstant. astazi am trainguit-o sa-si depaseasca limitele formidabil, a facut 41 ture de bazin!! sunt absolut in culmea fericirii.
carolinah spune:
Raportez alte 3 ore de shmotru, ultimele, hurrraaaaaaaaaa!
Dulcetica, stiu, dar asta fu situatia, ce sa-i faci!
Geniest, intrebai ceva de o centura... ca sa-ti tonifici muschii abdomenului nu ai nevoie de centura, ci de abdomene... facute in mod regulat, evident.
Azi revin la sport adevarat si cele 3 zile trecute le consider cardio, ca am ametit si transpirat sa mor de atat shmotru Asa ca azi fac Pilates accelerated body sculpting.
Trebuie sa-mi fac o dieta contra anemiei. Ma enerveaza de mor anemia asta tampita, asa ca trebuie sa fac ceva sa scap de ea. Asa ca in afara de faptul ca va trebui sa iau Fe (de data asta chiar 3 luni ca la carte, ca nu se mai poate) va trebui sa gandesc si o dieta adecvata! Ma deranjeaza vesnica senzatie de oboseala si paloare cadaverica pe care le am.