Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Confirm oficial!

Spre linistea noastra, a tuturor! (Sper ca nu am stricat nimanui somnul de amiaza).

DPN e pe 29 martie calculat, dar sa vedem ce zice si prima ecografie...candva pe la mijlocul lui septembrie.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Hai ca nu mai "rabd". (tineti cont ca nici soacra nu stie, asa sunt eu pina nu ma asigurca toate sunt bune...)
Yaia I don't wanna steal your shine dar suntem colege de odisee daca ar fi sa ne inscriem la una.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Felicitari Yaia..... sa fie intr-un ceas bun!!!
Si vin cu o mica relatare in capitolul urmator!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ref articolul cu pricina, inainte de a naste, eram convinsa ca mai mult de 4 luni nu o sa stau acasa cu copilul, nu-mi imaginam ca pot sta cu bebe si 2 ani, fara sa fiu 'pe baricadele' jobului, si nimeni nu m-a inteles apoi ( colegi, sefi, cunostinte) cum de m-am schimbat brusc asa de radical . Insa, daca legea nu dadea 2 ani concediu, daca financiar nu ne descurcam, reveneam pe baricade, cele vechi sau altele noi. O singura data dupa nastere am dat okii cu marele sef care m-a intrebat daca incep munca mai devreme de a da copilul la liceu , si i-am zis ca intai consult grila de salarizare, deci pot sa zic ca n-am avut bete in roate, dar nici aplauze....
mi-e dor sa incep serviciul, cu toate ca sunt multe schimbari acolo si nu stiu cat de repede ma voi reintegra. Dar, la fel ca Yaia, cand bate gongul de 5 jumate am iesit pe usa....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Beyyyyyyyyyyyy, Yaia si Erina

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

editez sa va zic ca m-a apucat boceala pentru bucuria voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Se pare ca incepem Capitol 325 cu vesti bune!
Sa o tinem tot asa. Poftiti!

Mergi la inceput