Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 21
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Confirm oficial! Spre linistea noastra, a tuturor! DPN e pe 29 martie calculat, dar sa vedem ce zice si prima ecografie...candva pe la mijlocul lui septembrie. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Hai ca nu mai "rabd".
Yaia I don't wanna steal your shine dar suntem colege de odisee daca ar fi sa ne inscriem la una.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Felicitari Yaia..... sa fie intr-un ceas bun!!!
Si vin cu o mica relatare in capitolul urmator!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
ref articolul cu pricina, inainte de a naste, eram convinsa ca mai mult de 4 luni nu o sa stau acasa cu copilul, nu-mi imaginam ca pot sta cu bebe si 2 ani, fara sa fiu 'pe baricadele' jobului, si nimeni nu m-a inteles apoi ( colegi, sefi, cunostinte) cum de m-am schimbat brusc asa de radical
. Insa, daca legea nu dadea 2 ani concediu, daca financiar nu ne descurcam, reveneam pe baricade, cele vechi sau altele noi. O singura data dupa nastere am dat okii cu marele sef care m-a intrebat daca incep munca mai devreme de a da copilul la liceu
, si i-am zis ca intai consult grila de salarizare, deci pot sa zic ca n-am avut bete in roate, dar nici aplauze....
mi-e dor sa incep serviciul, cu toate ca sunt multe schimbari acolo si nu stiu cat de repede ma voi reintegra. Dar, la fel ca Yaia, cand bate gongul de 5 jumate am iesit pe usa....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Beyyyyyyyyyyyy, Yaia si Erina 

............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
editez sa va zic ca m-a apucat boceala pentru bucuria voastra