Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello si de la noi.
Yaia, asa e ? Sa va fie de bine, de-aia ?

Erina, melodia de ieri e una dintre preferatele mele, asa ca am cantat-o cu spor, ca yuotube nu merge la mine. Tre/sa-mi mai cumpar memorie externa pt filme si poze apoi sa curat calculatorul, apoi o sa pot vedea si pozele minunate si filme si tot.dar numai de asta n-am avut timp zilele astea.

Maria, excelente vesti ne dai, bravos. Petrecere frumoasa !
Rox, nu vad poze inca, dar nu o sa le ratez cu prima ocazie.
pe mine ma bate gandul sa caut alta gradi, sunt din ce in ce mai afectata de intamplarea lui Adi. Daca hematomul de la cap era grav ? Nu-mi place ca m-au anuntat cu mare intarziere. Directorul cica sa-l duc acolo de saptamana viitoare, ca va avea o ingrijitoare personala . Nici nu ma gandesc sa-l duc. Nici nu i-am zis lu tati de propunere, ca el oricum s-a atacat foarte tare, a zis sa nu-l mai duc deloc la gradi, ca ce mi-a trebuit sa-l duc asa devreme, ca-i vina mea morala, etc. Are circumstante atenuante ca era dupa efectul anesteziei...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Miaunici, la grupa lor sunt 2 ingrijitoare, una e miss eugenia, care e tunsa scurt si e cea mai de treaba cu copiii, se joaca cu ei tot timpul, si mai e miss elena, mai slabuta si cu parul tuns mediu. Mariana e educatoarea de la grupa mica, de-aia nu cred ca s-a implicat miss florenta in conversatie, fiindca ea inca are grupa pregatitoare pt scoala, din septembrie va fi la grupa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Daca hematomul de la cap era grav ?

Acum ca te-ai mai linistit.. pot sa te intreb de ce ai ales sa pleci din spital daca doctorii recomandau sa ramai? Urmeaza intrebarea citata...

Cred si eu ca directorul ii va aloca ingrijitoare personala.. probabil ca-i tatatie fundul deja...

Acum, hai sa vorbim ca 2 femei cu experienta de viata ...
Daca ar fi fost cu tine si ar fi cazut de pe tobogan...ai fi mers direct la spital cu el? N-ai fi asteptat un timp sa vezi daca "trece"?
Sa nu intelegi ca zic ca missele au procedat bine... sunt la fel de revoltata ca si tine .. insa nu cred ca in alta parte ai certitudinea ca va fi altfel.. Poti doar spera ca va fi asa.. asa cum poti spera ca si aici au fost trase niste invataminte...
Basca ca poti acum sa le terorizezi pe misse

Anestezie sau nu, eu ti-am trimis 2 tigai!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Carpatino, am plecat fiindca in afara de sectia de urgente, in spitalul ala e naspa de stat ( Grigore alexandrescu), pleci mult mai bolnav. Deci pentru binele copilului am plecat, si vezi bine ca n-am gresit.
In leg cu schimbarea gradinitei ai dreptate, am mai zis asta, si cu mine langa el putea cadea. Insa eu mergeam imedit la spital, o singura data a fost cazul cand i-am prins un degetut la carucior, chiar daca era numai o mica rana la deget (de s-au mirat asistentele ca pt asta ma venit la spital). Insa, mai am nemultumiri, de ex. nu au camere in sala de mese, iar eu sunt complet confuza in legatura cu cat mananca fiindca zilnic el are de acasa inca 3 portii de lapte( 180 ml) si cand il iau acasa e flamand .Cu toate ca ele zic ca mananca aproape mereu si felul 1 si 2. Dar stiu ca nu mananca sandvich cu branza, cu unt, tartine, etc. deci daca l-as vedea mancand, m-as convinge si as crede ca am acasa un mare mancacios.
in alta parte poate fi mult mai rau, n-am de unde sa stiu , in afara de ce povestesc mamicile pe forum....Si mai sunt cateva chestii, dar ma soliccita urgent sa cautam un iepure verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Insa, mai am nemultumiri, de ex. nu au camere in sala de mese, iar eu sunt complet confuza in legatura cu cat mananca fiindca zilnic el are de acasa inca 3 portii de lapte( 180 ml) si cand il iau acasa e flamand .Cu toate ca ele zic ca mananca aproape mereu si felul 1 si 2. Dar stiu ca nu mananca sandvich cu branza, cu unt, tartine, etc. deci daca l-as vedea mancand, m-as convinge si as crede ca am acasa un mare mancacios.

draga mea... incearca sa te detasezi de aceasta nevoie de a controla tot... Cum o sa faci cand te intorci la serviciu?

Mai pot sa zic o data "vai de curu' lu' nora-ta?"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

de vreo luna a plecat ingrijitoarea preferata a lui Adi, initial a fost in concediu si apoi a anuntat ca nu mai vine. cam de atunci di se trezeste de 2-3 ori/noapte si cere lapte, sau plange si zice ' vine bau-bau', clar de acolo stie de bau-bau ca eu nu l-am speriat cu asa ceva vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Si unde mai pui ca in pauza asta de facut plozi am reusit sa particip la un proiect unde am fost si mai sunt inca manager, desi la ora 4 plec sa-mi iau copilul de la gradi si daca se darama firma.

Edit: ideea mea era ca fiecare facem alegeri si depinde de noi sa cantarim bine si sa alegem drept. Si se poate face si cariera si cu timp dedicat familiei, trebuie doar vointa si echilibrarea situatiei. Iar ea, daca a ales sa se intoarca la serviciu la 10 zile dupa nastere, e decizia ei, nu ne priveste pe noi. Dar sa inceapa sa judece alte femei pentru alegerile lor si sa le catalogheze astfel...nu e frumos deloc! Cum am mai spus, nu am simtit decat rautate nascuta din sentimentul ei de vinovatie si incercarea disperata de a se justifica.

Uiti ca "pauza de facut plozi" in Romania e incomparabil de mult mai lunga decat cele din tarile unde traim noi...

Cat despre alegeri.... cand spui "asta a fost alegerea mea" gandesc ca ai avut variante, si dintre toate ai oprit-o pe cea ce ti s-a potrivit cea mai bine.. ca atunci cand mergi la cabina de proba cu 10 rochii cand vrei doar una sa cumperi.
Necunoscand-o pe femeia ce a scris acele randuri cum poti stii care a fost motivatia ei? Poate ca ea chiar n-a avut de ales.. Poate in magazinul ei nu era decat o rochie.

In articol zice clar ca a primit "propunerea unui nou proiect care o atragea" si a ales sa accepte. E clar ca si ea a avut de ales.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

vad ca am monopolizat subiectul, mai ziceti si voi ceva!
Yaia, dai vestea ?
Rox, cel mai greu e cu spalatul, il spal in lighean, el sta in picioare . deja bandajul e jegos, ca nu il pot imbraca decat cu maieu, pe care-l tine ridicat in fata ca sa-si foloseasca si degetele de la mana bandajata...si se incapataneaza sa manance singur, cu mana stanga, asa ca jumatate e pe el...

devylla, asteptam vesti si poze cu familia intregita, cred ca esti in al 9-lea cer...

Mergi la inceput

Confirm oficial!

Spre linistea noastra, a tuturor! (Sper ca nu am stricat nimanui somnul de amiaza).

DPN e pe 29 martie calculat, dar sa vedem ce zice si prima ecografie...candva pe la mijlocul lui septembrie.

Poze

Mergi la inceput

Hai sa luam o pauza, sa fac si capitol nou! Si sa ma trec singura pe listuta.

Poze

Mergi la inceput