Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 18
bebeka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Roxana_G
Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Mai Roxana ,da' ce dantura frumoasa ai!!
cecilia L spune:
Roxana, am vazut doi copii super fericiti si un al treilea aici langa mine care comenta tot,....mai ales intreba de ce nu vine Mickey si la el, ii explicam eu ce si cum si imi spune hai sa mergem si noi.....in final cica mai vrea si el poze cu Andreea si Mickey....acum deja sta si se uita la un DVD cu Mickey....asa ca azi avem treaba...inca m-ai spune ca Andreea( Andrei) e cu tata lui.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Ca tot ziceam despre femei si mame iata articolul de astazi a lui Alice Nastase: http://www.coffeechat.ro/2009/08/de-ce-nu-ne-luam-concediu-de-maternitate/ Eu rezonez cu, comentarilul Alinei. Stiu ca s-a discutat mult despre asta dar cred ca s-a uitat un element esential: oamenii sunt diferiti si tocmai de asta atit de frumosi si interesanti. Nu imi place cind cineva judeca alegerile altcuiva... |
Habar nu am cine e Alice Nastase. Insa unele afirmatii sunt nu numai rautacioase, dar si eronate. Asta ca sa nu mai spunem de sentimentul de vinovatie si incercarea ei disperata de a justifica alegerea facuta care razbate din articol. Mi-e mila de ea.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, toate bune? Ca in general tacerile tale nu-s de bun augur.. |
Bune, bune! Mersi de grija. M-am dat ranita si am lenevit 2 zile acasa, ca nu mai puteam de oboseala. Cred ca mi se trage de la statul pe bancuta...dar lucrurile merg spre bine. Mai plange dimineata, dar nu mult si zilele lui sunt incomparabil mai bune.
Multumim!

Poze
Erina spune:
citat din mesajul lui Yaia
Habar nu am cine e Alice Nastase. Insa unele afirmatii sunt nu numai rautacioase, dar si eronate. Asta ca sa nu mai spunem de sentimentul de vinovatie si incercarea ei disperata de a justifica alegerea facuta care razbate din articol. Mi-e mila de ea. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaia, imi pare bine sa vad ca ai remarcat si tu asta! Mai ales ca vine din partea unei femei care merge la job si poate nu s-ar fi regasit in toate etichetarile acelea destul de...meschine.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
Foarte lenese ati fost aceste doua zile, putin ati scris! Poate ati lenevit si voi ca si mine.
Hai sa va dau motiv de scris: Bernixa primeste premiul juriului "Mama Omida". Sau daca suna mai bine, asa cum am vazut ca se spune acum la aceasta nobila meserie (am dat din greseala pe B1TV), "Madam LeNoir, parapsiholog".![]()
![]()
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Erina
Yaia, imi pare bine sa vad ca ai remarcat si tu asta! Mai ales ca vine din partea unei femei care merge la job si poate nu s-ar fi regasit in toate etichetarile acelea destul de...meschine. |
Asta ca sa nu mai spunem ca aveam dinainte ceva bani pusi deoparte, deci puteam sa mai stau acasa pana la 2 ani, sotul meu nu e atat de bogat incat sa ma rasfete tinandu-ma acasa, slujba mea e una super ok, cu colegi interesanti si sefi care imi respecta drepturile si imi stiu de frica.
Acum lasand gluma la o parte, tipa zice ca isi castiga existenta din scris ori daca nici sa scrii de acasa nu se mai poate...
Edit: ideea mea era ca fiecare facem alegeri si depinde de noi sa cantarim bine si sa alegem drept. Si se poate face si cariera si cu timp dedicat familiei, trebuie doar vointa si echilibrarea situatiei. Iar ea, daca a ales sa se intoarca la serviciu la 10 zile dupa nastere, e decizia ei, nu ne priveste pe noi. Dar sa inceapa sa judece alte femei pentru alegerile lor si sa le catalogheze astfel...nu e frumos deloc! Cum am mai spus, nu am simtit decat rautate nascuta din sentimentul ei de vinovatie si incercarea disperata de a se justifica.
Poze
bebeka spune:
| citat din mesajul lui Yaia Foarte lenese ati fost aceste doua zile, putin ati scris! Poate ati lenevit si voi ca si mine. Hai sa va dau motiv de scris: Bernixa primeste premiul juriului "Mama Omida". Sau daca suna mai bine, asa cum am vazut ca se spune acum la aceasta nobila meserie (am dat din greseala pe B1TV), "Madam LeNoir, parapsiholog". ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
E cu ochi,zici?Bravo!!!

bikmaria spune:
ies si eu putin de dupa canapea ![]()
inainte de a pleca in concediu mi-am facut timp sa beau cu voi o cafeluta ,suntem pe ultima suta de metri cu pregatitul bagajelor ,in seara asta plecam in delta (fara copii),iar luni la mare (cu copii),am plasat copii,cel mare la tara ,iar Teo la cumnata mea ,trebuie sa ajung vreo 4 ore si la servici ,iar apoi libera ca pasarea cerului
,abia astept astea trei zile sa pot sa ma odihnesc ,sa stau asa fara sa misc un pai![]()
Teo este bine ,vorbeste toata ziulica ,singura problema este cu olita ,nu vrea in ruptul capului sa stea pe olita
,cum o vede zice "nu eau,nu eau",din septembrie va merge si ea la cresa,asa ca daca mai este un locsor pe bancuta ...
Alex,de Alex ce sa va spun ,nu mai este indragostit ,i-a trecut ,a luat pauza aceea ,stiti voi cand nu mai"mergea ceva"
,iar dupa vreo saptamana "fosta"
se plimba prin parc cu un alt baiat ,a suferit el un picut ,dar i-a trecut ,deh asa e dragostea asta ...
noi doi ,cei mari, suntem bine ,se pare ca totul a intrat pe fagasul normal,sunt din nou alintata,respectata ,ma simt din nou iubita
,eu mai cad din cand in cand in extrema cealalta ,ma mai intreb de ce a trebuit sa trec eu prin asta ,dar imi revun repede ,am iertat ,am mai acordat o sansa casniciei noastre ,familiei noastre ,lui ,sper sa nu ma mai dezamageasca niciodata ,doar sper ,sigura nu pot sa fiu deocamdata ,stiti voi cine se frige cu ciorba ,sufla si'n iaurt..
Hai ca m-am intins cat o placinta..
Vreau sa va multumesc tuturor pt urarile de LMA,va pup si urez si eu La multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor din ultima vreme 

Erina spune:
citat din mesajul lui bebeka
E cu ochi,zici?Bravo!!! ![]() ![]() Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007) |
Asa e Yaia???
Asteptam confirmarea oficiala!!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)

REBECA-MARIA(15.09.2007)