Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 17
greyeras spune:
Buna fetelor!
Zilele astea mai mult pe drumuri, cand la munte, cand iar o mini vacanta pe la mare, apoi mai mult pe la tara unde Adelinei ii place foarte mult, iar acasa suntem ocupate cu tusi cumnata mea care a stat la noi o perioada, dar saptamana viitoare va pleca inapoi in Spania.
Noi suntem bine si Adelina este un pic mucioasa, dar doar atat. In rest nebunii, avem probleme cu rasfatul prea mare, se tranteste pe jos, isi da cu pumnii pe unde apuca daca nu i se face ce vrea ea, vorbeste orice si mai nou canta unele versuri din cantecele.
Am facut si ceva progrese la renuntarea la pempers, ziua nu mai tinem doar cand iesim afara, in rest ii pun chiloteii si face mai nou la wc, se sterge singurica si trage apa, olita a ramas pe plan secund. Am renuntat de vreo 2 saptamani definitiv si la biberon, bea lapte doar din canita, doar ca de atunci a redus cantitatea de lapte baut.
Papanash multa sanatate celor trei, imi pare rau de Andrei.
Erina multa sanatate si Dariei.
Sincer nu prea am mai intrat pe net de foarte mult timp, mai nou tot aman ziua cand sa ma duc la serviciu sa le dau vestea ca mai stau un an acasa cu pitica, eu oricum vreau sa-mi caut in alta parte in perioada asta.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka sa va mai destindeti http://community.webshots.com/album/574193844JSiTzU Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007) |
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Aveti idee daca se gaseste in magazine dvd-ul cu Alba ca zapada - colectia Disney? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Eu nu l-am vazut. Daca nu conteaza limba am unul pirat in engleza. Sper sa mai mearga ca la noi se strica pe capete.
In seara asta am constatat ca Andrei a stricat si playerul. Ne mananca tati pe amandoi.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Erina, eu sunt mare fan Alice Nastase, mi-a placut mult link-ul.
Papanash, vai ce rau imi pare de Andrei. Mi-ai bagat si mie un cui cu gradi, ma gandesc cu groaza ce o sa ma fac cu al meu nazdravan, ca stiu ca acolo nu ii supravegheaza cum facem noi. Si Alex a cazut rau in primele luni la gradi, tot de pe topogan. Nu si-a rupt nimic, dar era vanata rau pe maini si picioare.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Eu am avut mult de munca azi la birou, de aceea am chiulit. Pana una alta, am scapat de datoria legata de pozele de la Disney, le-am pus in album. Recunosc ca am cam exagerat cu atatea poze cu Mickey (toata pagina 2), insa prea se vedea ce fericit era Andrei. Dar daca vrei sa vedeti cat s-au distrat, pagina asta e relevanta.
In alta ordine de idei, aventura bagajelor pierdute continua. Ieri seara a ajuns o valiza, cu chiu cu vai. Deschisa, lacat rupt, dar nu lipsea nimic. De unde si cealalta fusese raportata pe Roma, brusc nu mai dadea nimeni de ea si ne-au anuntat azi ca e pierduta. Cica e posibil sa nu aiba eticheta pe ea si nu o mai gasesc. Ia si descrie continutul, cica aveau multe genti neidentificate pe Roma. Pana la urma cica au gasit-o si o trimit in seara asta. Pana la 8 cand au zis ei nu a ajuns. Am emotii daca e geanta noastra sau nu. Azi cazusem de tot cand am auzit ca nu o mai primim, aveam atatea haine in ea.
Cam asta. Va pupic. Ma retrag la nani, poate maine recuperez si cu pozele din Sardinia.
Rox , mamica
devylla spune:
Peste o ora plecam sa aducem bebelina acasa!
Nu va spun ce emotii ma incearca![]()
Roxana am vazut si eu copiii in Disney.Ne gandeam si noi sa dam o fuga pana in Disney din Tokyo,dar ma gandesc ca pentru Erika este inca prea devreme.Ca nu se poate bucura din plin de toate activitatile oferite si nici nu cred ca intelege.Andrei cum a fost?Banuiesc ca Alex s-a distrat din plin.
Papanash aveti grija de voi.Au venit toate in lant
Adi pe unde esti?Sper ca doar super ocupata si nu cu probleme.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
Erina spune:
Buna dimineata! Cafea pe gustul fiecaruia!!!
Greyerash,ma bucur sa aud numai vesti bune.Adelina e o plimbareata exact ca Daria!!!
Sa va fie de bine vara aceasta de relaxare!
Ce bine ca s-a obisnuit complet cu kk la reductor!!! Chiar ca e fetita mare si intelgatoare.

Si cu lapticul din cana cred ca deja e virsta potrivita. Ma gindesc si eu sa incerc cu Daria dupa ce trece raceala asta. Am doar o teama ca nu va mai bea deloc (ea bea foarte mult acum) darcredca doar se vor reduce cxantitatile de lapte poate chiar in beneficiul cresterii celor de mincare solida!
Roxana, am admirat pozele de la Disney! Andrei la Mickey Cafe fericit exact asa cum ni l-ai descris, super fericit si mi-a placut si bucuria Alexandrei la bucuria lui!!!
Ce aventura cu bagajele. Sper sa ajunga intacta a doua valiza. E absolut frustrant cind se intimpla asa ceva!!!
SabinaY. Ora Romaniei e 8.34. Cred ca deja ati ajuns acasa.
Acum fericirea voastra va fi completa!!!
Felicitari mamica tinara si frumoasa!!! Printesa mincacioasa, necolicioasa, cuminte si mereu norocoasa!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Daria nu a mai facut febra in schimb a transpirat destul de mult azinoapte!
In rest starea ei e buna, aseara tirziu am facut chiar o tura prin Herastrau. O domnisoara poza pe role linga o tufa si Daria s-a dus si ea si s-a asezat exact la fel. La un moment dat mergea de mina cu cele doua tinere...Uneori mi se pare prea sociabila...
Pentru ca are tati ceva treaba dar mai ales ca am ajuns la limita maxima de suportabilitate-3 saptamini Bucuresti-si alea "rupte" de mare si iesire de week-end ne gindim sa plecam miine la PN.
Sper sa fie Daria bine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
bebeka spune:
Buna dimi!!
Am dus fata la cresa,bineinteles ca a intrat in clasa nici nu s-a mai uitat la mine,am insistat eu sa-i spun pa ca ea uitase deja de existenta mea.
Devylla cred ca acum ca a venit si printesa mica acsa te simti un pic mai usurata..
Roxana,tare imi mai plac concediile tale!!
Papanash,cum sunteti?
Erina si a mea la unele persoane le da mana sa mearga cu ele si nici nu se uita la fata lor.
In alta ordine de idei abia astept sa vina decembrie sa trimit fata cu sorcova vesela pe care o zice aproape perfect-asa mai facem si noi un ban...

bebeka spune:
Ia ziceti-mi si mie,ca sa trec mareata alocatie de 40 lei pe card tb sa-mi deplasez faptura pana in Hambarului cu extrasul acela ?sau exista o alta posibilitate?

REBECA-MARIA(15.09.2007)