Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Aveti idee daca se gaseste in magazine dvd-ul cu Alba ca zapada - colectia Disney?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebeka

sa va mai destindeti

http://community.webshots.com/album/574193844JSiTzU

mda.. cred ca mamele de copii cu vocabular inca limitat (me included) sunt foaaaarrtteee destinse acum

Bravo Rebeca! Esti o scumpa!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Carpatina, coming from you...
imi face mare placere sa pun cite un link pentru voi in functie de starea mea.

Ca tot ziceam despre femei si mame iata articolul de astazi a lui Alice Nastase: http://www.coffeechat.ro/2009/08/de-ce-nu-ne-luam-concediu-de-maternitate/
Eu rezonez cu, comentarilul Alinei. Stiu ca s-a discutat mult despre asta dar cred ca s-a uitat un element esential: oamenii sunt diferiti si tocmai de asta atit de frumosi si interesanti. Nu imi place cind cineva judeca alegerile altcuiva...

Papanash imi pare rau sa aud ca vestile nu sunt bune de la bolnaviori!
Te-ai enervat pe buna dreptate pe misse, trebuiau sa te anunte in secunda 2!

Bebeka, multumesc ca ai impatit cu noi filmuletele cu Rebeca. E o frumoasa si o desteapta!!! Imi pare rotunjoara bine la fata iar despre strungareata ce sa mai spun...o ador, exact ca la Daria mea.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Aveti idee daca se gaseste in magazine dvd-ul cu Alba ca zapada - colectia Disney?

=====================

Pe dvd-urile Dariei fac reclama ca au versiunea refacuta compatibila si pe bluray. Imediat dau un search.

Mergi la inceput

Se pare ca la Media Galaxy nu il au.

http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?catalogId=7&categoryId=250¤tPage=1&itemsPerPage=10&sortOrder=priceAscending&brandId=153
Imi imaginez ca te intereseaza sa fie dublat in romana. Din pacate nu se gasesc toate filmele, sunt in schimb niste variante scurte, facute de alte case de animatie care nu au nici o legatura cu Disney.
http://www.toyfun.ro/video-carti-povesti/desene-animate/desene-animate-dvd-simsala-grimm-alba-ca-zapada-intermedia-publishing

Mergi la inceput

Erina, multumesc pentru efort.

Nu caut neaparat romaneste, caut insa musai Disney... preturile la care l-am gasit pe aici m-au cam naucit insa.. (min 50 euro)...

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Ca tot ziceam despre femei si mame iata articolul de astazi a lui Alice Nastase: http://www.coffeechat.ro/2009/08/de-ce-nu-ne-luam-concediu-de-maternitate/
Eu rezonez cu, comentarilul Alinei. Stiu ca s-a discutat mult despre asta dar cred ca s-a uitat un element esential: oamenii sunt diferiti si tocmai de asta atit de frumosi si interesanti. Nu imi place cind cineva judeca alegerile altcuiva...

Cu al Alinei? Mie Alina imi pare atinsa de categorisirea (nu tocmai inteleapta) facuta de Alice a mamelor ce au luat concediul (lung) de maternitate.
Si cu raspunsul dat copilul Alina atinge la randul ei "Cariera mea este de a pune bazele unor Caractere (nu unor reviste, joburi, bani)", uitand ca pentru ca ea sa poata face "strategii despre cum sa-i invat sa manance corect" trebui ca in primul rand acei copii sa aiba ce sa manance...

=====================

Mergi la inceput

Yaia, toate bune? Ca in general tacerile tale nu-s de bun augur..

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Cu al Alinei? Mie Alina imi pare atinsa de categorisirea (nu tocmai inteleapta) facuta de Alice a mamelor ce au luat concediul (lung) de maternitate.
Si cu raspunsul dat copilul Alina atinge la randul ei "Cariera mea este de a pune bazele unor Caractere (nu unor reviste, joburi, bani)", uitand ca pentru ca ea sa poata face "strategii despre cum sa-i invat sa manance corect" trebui ca in primul rand acei copii sa aiba ce sa manance...

=====================

Cel putin cu prima fraza in care nu intelegea demersul oarecum "taios" al Alice-ei

Eu cred ca absolut toate femeile se afla cu sufletul la jumatate intre aceste doua alegeri.

edit: ai dreptate in ceea ce spui dar in multecazuri (sa nu uitam motivatia ei) e vorba de conservarea unui pozitii si nu despre o problema strict pecuniara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Papanash, imi pare tare rau, din pacate nu am vazut cazatura, nu te pot ajuta cu prea multe informatii. Noi pe Andrei l-am dat la program mediu, asa ca am stat cu nasul in calculator cam pana spre pranz, plus ca ieri am iesit cu vreo ora si ceva mai devreme din casa ca sa mai fac niste cumparaturi, apoi am fugit la gradi.
Citind insa ce s-a intamplat cu puiul tau, am rugat-o pe Miss Florenta (este cea cu parul lung) sa aiba un pic grija in plus de Andrei ca al meu copil nu este chiar asa de descurcaret. Eu am stat tot dupa fundul lui, pana si in parcuri la joaca, ca sa aiba el curaj, ma cataram si eu cu el, ma dadeam pe topogan sau ma taram pe coate prin burlan. De ce-ati patit voi mi-este si mie frica si mi-a fost inca inainte de al da la gradi. Andrei s-a obisnuit cu mine si din cauza asta daca ramane singur nu stiu cat de atent e, el stie doar ca mama era mereu in umbra lui si-l prindea, indiferent de ce facea. Cert este ca Miss mi-a zis ceva de genul "evident" si s-a carat, a fost destul de rece, iar azi la pranz cand am fost sa-l iau de la gradi nu si-a facut timp nici sa-mi dea "buna ziua", mi l-a predat ingrijitoarea, cred ca era Mariana (?!) nu prea le stiu exact dupa nume. Din ce-am vazut eu pe camera azi, ea a stat mai mult de Andrei al meu. Miss Florenta nu prea l-a bagat in seama, nici nu prea a incercat sa-l antreneze in activitati. Asa o fi politica lor? (el este inca plangacios acum, ma gandesc ca poate il ignora voit ca sa-si revina, nu mai stiu ce sa mai zic).

Cu directorul ai vorbit? Gradinita nu are nici o raspundere cand se intampla astfel de accidente, totusi? Stiu ca nu te ajuta prea mult acum, dar sunt un pic socata de modul in care s-a intamplat totul si de faptul ca nu ai fost anuntata imediat.

Va doresc multa sanatate si putere si sa dea Domnul sa treaca cat mai repede toate problemele voastre.

Mergi la inceput