Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Neata. Aseara nu mi-a mers deloc netul.
Cecilia, succes cu acomodarea cu patutul nou.
Gabriela, 
Carpatina, zi cam plina ieri la munca, am primit tarziu mesajele tale si nu am apucat sa raspund. Iar aseara am fost la sport, a fost ziua lui tati de stat cu Andrei, eu am ajuns dupa 9 jumate.
Papanash,
imi pare rau de atatea probleme, multa sanatate tuturor baietilor tai. Despre Adi ce sa zic, refacere rapida si multa grija de acum. Doar am trecut si noi prin asta si stiu cum e. Nu te ingrijora cu echilibrul, dureaza ceva pana se obisnuiesc sa se echilibreze bine cu mana asa bandajata, Andrei al meu cadea in primele zile si se rostogolea ca un ou. Apoi s-a obisnuit. Eu de atunci am ramas paranoica, nu prea il mai las sa se catere si stau mereu dupa el, spre disperarea familiei care ma considera exagerata. Insa zau, perspectiva unei noi fracturi si o luna juma de imobilizare (cica asa e la a2a fractura) nu ma incanta deloc.
tare, sa se duca necazurile toate!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Buna dimineata!
Cecilia,multumim pentru cafea! Succes cu acomodarea lui Cristi in patut si cu dadaca. Sunt sigura ca va fi totul bine.
Ne-am mutat deja de o luna de zile. Multumim pentru interes.
Papanash, ce zi grea ai avut!
Multa sanatate tatalui si sotului. Refacere rapida lui Andrei. Asa imi e mila cind aud de accidentari din astea. Noi mari si suportam greu durerea apoi cei mici!
Multa putere si tie dar mai ales Doamne Ajutasa treaca toate problemele!
Ramonaiani tare frumos trebuie sa fi fost la intilnirea internationala. Ma bucur sa aud ca Eliza si-a dat drumul la vorba si ca il dragaleste pe Daniel.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Gabriella
.
Si pentru ca nu am mai facut-o de mult va las o dedicatie:
www.youtube.com/watch?v=ElNymJgqnD8&feature=related" target="_blank">Annie Lennox-I Saved the World Today.
Pentru voi toate, pentru ca in fiecare zi incearcati sa fiti cele mai bune mame si cele mai bune femei.
Erina spune:
Pentru ca din nou uitasem. Annisia am apucat sa vad pozele cu Yannis dulce!!! E asa mare si tot mai frumos pe zi ce trece! Mi-a placut mult poza in care il ridica tati deasupra capului la piscina.
Succes cu planul de bb2 sau cu orice planuri ai avea!!!

Erina spune:
Sa va zic despre Daria. La somnul de ieri dupa-amiaza a avut un acces urit de tuse. Cred ca se acumulasera secretiile in git. Ne-am si ciondanit un pic pentru ca a adormit extrem de tirziu, intinsa pe parchet. O fi de la boala de la medicamente...
Aseara cind a venit tati ne-am plimbat pina in Dorobanti. Era asa fericita sa iasa din casa!!! Cind a vazut un topogan a vrut poe el. Am asteptat sa plece un baietel si am lasat-o sa se dea o singura data.
Seara la fel nu a vrut sa adoarma si in cele din urma a adormit pe parchet.
Ieri am sters pe zos cu dezinfectant GNLD darparca tot nu imi place cind adoarme asa...Diseara incercam sa o culcam pe jos dar pe salteaua de la patutul ei. Nu stiu de ce nu ii place in pat...o fi urind si ea mirosul de casa inchiriata, la fel cum il urasc eu???
carpatina spune:
Lol, papanasho... 
Sanatate multa bolnavilor si un
pentru Ghighi!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Erina, oare ti-am multumit vreodata pentru dedicatii?
In oricare dintre cazuri os fac (si) acum.. multumesc de gandurile tale bune, esti o persoana speciala.. 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
of, e tare greu
!
asta mic e neastamparat in continuare, stau dupa fundul lui tot timpul ca se catara peste tot, sare, etc.
Il tin acasa, nu il mai duc acolo, din spital am iesit cu semnatura ca cica 24 ore era musai sa stam sub observatie, ca are si un hematon la cap.
Miaunici, e aceeasi gradinita, gradina botanica e in cotroceni . mai au acolo o scoala si cealalta gradinita e in alt cartier. Poate ai vazut tu ieri cazatura lui Adi, ca eu am calculatorul virusat si nu mai merg unele programe, nu pot sa sterg si sa reinstalez nimic. Andrei e tot in grupa mica, la miss MAriana, iar din septembrie o sa fie la missa aia cu parul lung (am uitat cum o cheama). Sunt constienta ca n-au cum sa stea cu ei in brate, sa-i fereasca de cazaturi sau altele, dar pe mine m=a deranjat mult ca nu m-au sunat imediat ce a cazut, nu avea voie sa fie miscata mana deloc (imbracat-dezbracat, etc), plus ca lovitura la cap nu se putea aprecia de ele cat e de grava
.
Multumesc pentru gandurile bune, din pacate nu am vesti bune de la niciunul dintre bolnavi ....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
bebeka spune:
Hello!!
Eu tot cu nasu'n pioneze,asta mica tuseste si se aude cum rupe -azi mergem la dr sa vedem ce avem de facut.
As da drumul la aer dar cred ca e ultimul lucru pe care ar tb s-l fac.
Papanash,ce zi ai avut!!Multa sanatate si sa treaca relele repede!!

Carpatina a mea nu are nicio treaba cu mersul la cresa,zici c-a mers dintotdeuna.atunci cand s-a bazait a fost din cauza asistentei sefa-nu-i place de ea..