Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 14
carpatina spune:
Miaunico, harnica mai fusesi in prima zi de gradinita...
Cand incepi serviciul?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Ramonaiani, hai si mai povesteste despre minivacanta internationala.. ca de la Picea slabe sanse sa auzim curand..
Si mai povesteste de Eliza cea razboinica si de micul ei fratior. 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
miaunici spune:
Carpatina
Serviciul il incep (fortat) pe 1 septembrie. O mare porcarie va fi faptul ca va trebui sa plec (pe la mijlocul lunii septembrie) vreo 3 luni la un curs, la Pitesti, de care nu pot scapa. Nu conteaza ca am doctorat, ca am un teanc de diplome in dulap (poate doar pentru mama mea mai conteaza astea), sistemul vrea ca eu sa fac acest curs. Aveam de ales intre al incepe in septembrie sau ianuarie. Cum in septembrie o sa fiu impreuna cu o buna prietena si colega la curs, am optat pentru varianta asta. Dar am sufletul foarte trist si indoit. Stiu ca Andrei va fi bine ingrijit la gradi, apoi la parintii mei si seara de sot, dar... eu voi fi departe.
papanash spune:
hello.
rezumat ziua de azi:
dimineata dus la gradi apoi mers cu tati la o investigatie (colonoscopie) naspa, ca de ceva vreme se simte rau. e suspect de crohn si probabil maine dimi opereaza o fisura anala.
In timp ce asteptam sa iasa suna sora-mea, ca tata e ff rau si l-au trimis cu ambulanta la Ploiesti. Diagnostic- preinfarct.
la ora 3 suna missa ca Adi a cazut de pe topogan si nu mai foloseste o mana.mers urgent la spital, raze, echografii. Diagnostic-fractura.
Poate-mi descanta si mie cineva, ca prea-s multe pentru o singura zi
.
bandajat copilul si 3 saptamani o sa stea asa, cu toate ca deja trage de bandaje si f . agitat. mi se pare ca si piciorul drept il foloseste mai greu, o fi de la echilibru prost, ca-i bandajat dela gat pana la buric
.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Gabriela77 spune:
Vai, Papanash! Draga de tine! Multe, multe pe capul vostru! Sanatate multa si putere! De descantat nu ma pricep, dar o vorba buna acolo sus, promit!

Miaunici, fruntea sus, lasa ca va fi bine! CRed ca e tare dureros sa stai atat de mult departe de puiul mic!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 15+
miaunici spune:
Papanash imi pare sincer rau pentru ce ti se intampla. Multa putere (nu inteleg insa cum de a cazut Andrei de pe topogan, missele ce faceau?).
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Ramonaiani, hai si mai povesteste despre minivacanta internationala.. ca de la Picea slabe sanse sa auzim curand.. Si mai povesteste de Eliza cea razboinica si de micul ei fratior. ![]() |
Daa, minivacanta asta internationala a fost o reusita deplina. De la intanirea cu Papanasii nostrii, Eliza mea a inceput sa vorbeasca!
Aseara spre ex a luat o carioca in mana si i-a scos capacul. M-am uitat la ea si i-am zis nitel rastit: "cu aia ce mai faci?!?" - "Scrie!"
Sim si Luiza vor ajunge zilele astea acasa si or sa povesteasca si ele mai multe. Mie mi-a placut de Stefan 'sfarma pietre' cu care Eliza avea mereu ceva de impartit (imparteau si tricouri, si pufuleti, si pai de baut suc, si carucior, si impinsaturi
Ei doi erau Duracel, alergau toata ziua si tot nu oboseau. Se vedea insa ca Stefan avea in spate un an de socializare in comunitate, era foarte dezghetat.
Noi n-am reusit insa sa scapam de obiceiurile proaste. Ba intr-o noapte ma trezeste unul din copii pe la 3 jumate ca vrea lapte. Si nu era vorba de Daniel
...Maria era cuminte, ea o chinuia doar pe 'mica' (mamica), care trebuia sa o poarte in brate. E o vorbareata clasa intai, toate alea le stie si le zice. I-a placut de bebele meu pe care l-a botezat 'Dania -dene'. Mai greu cu mancarea - de, mofturoasa ca toate fetitele...
Cu Michael ne-am vazut cam prea putin timp, insa e un dulce care se zbenguie fericit cu mamica lui cu burtica
. Adora copiii, l-a mangaiat pe Daniel si numai langa el statea.Cat despre Eliza mea, incepe si ea sa arate ca il place pe Daniel- Ieri l-a pupat (i-a intins obrazul sa fie pupata) de Daniel, din proprie initiativa. Cand plange baiatul vino la scaun si il leagana, zicand 'Gata, gata' - exact cum il linistesc eu cand plange. Seara il leagana zicand "nani-nani" si mangaindu-l pe capsor.
Inainte de concediu, cand tati il tinea pe Daniel in brate, arata ca sa mi-l dea mie, ca vrea ea sa stea la tati in brate. Acum nu mai e asa autoritara, adica nu-l mai da pe Daniel la o parte, doar se catara si ea in brate la parintele care il tine pe baiat.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) si bondarel Daniel (27.06.09)
cecilia L spune:
'neata si o
pe toate gusturile......mai dulce azi ca mie asa imi place![]()
papanash, sanatate multa lui Ghighi si multa putere tie. Ghighi acum sta acasa sau il duci la gradi?
Erina multa sanatate si voua.....am pierdut discutia,v-ati mutat?
miaunici va doresc sa treceti cat mai repede si mai usor peste acomodarea la gradi.
Ramonaiani, greu cu trezirile nocturne, noi nu ne mai trezim , dar vorbim in somn tot ce facem ziua.
Si daca tot va spuneam de noi, acum suntem mai bine, mai facem cate un scaun mai moale, dar rar....insa mancarea la regim nu ne place, ieri mi-a cerut ''paste cu canita''
, azi voi presta asta, se pare ca devine mancarea preferata a lui Cristi.
De sambata se muta in patul lui/camera lui, adica aducem masinuta(patutul) si incepem acomodarea, la 1 septembrie incep munca si tb sa incep sa mai dorm si eu noaptea,o sa transform sufrageria in camera lui(partial).
Acomodarea cu tanti care o sa stea cu el merge bine, adevarul ca se cunosteau si acum stie ca el o sa ramana cu tanti cand pleaca mami si tati la didici....saptamana viitoare facem testul, adica ii las singuri......
gata pauza, o zi buna.
daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem