Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, asta e un dvd nou aparut? Noi avem mai multe cu Mickey, insa Andrei il vrea pe numai pe cel cu Clubul lui Mickey Mouse. Pe care l-am si pierdut pe undeva prin casa si tare mai plange dupa el. Am fost ieri la Diverta si nu il mai aveau, o sa incerc azi la alt magazin.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, nu sunt familiarizata cu seria Mickey dar pe acesta zice asa: Clubul lui Mickey Mouse-Surprizele Cartii cu povesti (Mickey Mouse Clubhouse-Storybook Surprises). Banuiesc ca sotul l-a cumparat din Media Galaxy.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Erina, nu imi dau seama daca asta e ceea ce are Andrei. Era ceva interactiv, vreo 3 episoade. Zau daca mai stiu cum se numea. Ia sa caut pe net. Multam fain.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Gata, l-am gasit. Asta e ceea ce aveam noi si am pierdut. Ma duc sa il iau diseara de la Media Galaxy.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, m-au fermecat copiii tai! Incredibil cat de dulce si fericit e Andrei!

Erina, of, saracutii de ei, asa mi-e de mila si mie cand o vad bolnava! Acum ma ingrijoreaza cu tusea ei, dar cum inca febra nu are si starea generala nu e rea, dr a zis sa mai stam, doar aerosoli si Stodal! Cu mancatul si Sara si-a stricat bunele obiceiuri, dupa enterocolita aia a slabit 1 kg,a cum suntem pe la 11,5, putin, dar ce sa fac...Asa ca te inteleg si in privinta asta! Sanatate Dariei!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Pupam si noi pe toata lumea si in primul rand vrem sa le dorim o viata senina si plina de bucurii noilor bebelusi si proaspetelor lor mamici.

Vroiam sa va zicem ca am inceput si noi gradinita, asa ca daca mai este putin loc pe coltul bancutei cu mamici inlacrimate ma asez si eu (vin cu servetele si optimism).
A inceput Andrei gradinita. Ieri, am avut o zi grea, din punct de vedere emotional. I-am explicat de o mie de ori inainte ce va urma sa se intample, stiti tot tacamul, mama si tata te iubesc, dar... i-am spus ce se intampla la gradi, cum o sa venim repede dupa el la pranz. Asa ca ieri a plecat de mana cu educatoarea fara sa se uite dupa noi (am simtit in momentul ala ca mi se inmoaie picioarele si chiar mi s-au umplut, fara sa vreau, ochii de lacrimi. Cand am ajuns acasa nu am avut stare, i-am aranjat tot dulapul cu hainute, i-am calcat absolut toate, dar toate, hainutele, am scos toate cartile din biblioteca si am sters totul de praf, le-am pus la loc, cu coada ochiului m-am uitat si pe net sa vad ce mai face. Am vazut cum la un moment dat si-a tras papucelul din picior si pana i l-a pus educatoarea a stat neincaltat vreo 5 minute. L-am vazut in curte cum statea singurel pe un calut balansoar si cum a vrut de vreo 2 ori sa plece pe poarta, dar l-au intors din drum Missele. Am ajuns la pranz, i-am auzit gura din strada, striga tare "mama", iar cand l-am vazut plangea.
Azi de dimineata, i-am explicat iar unde mergem, de ce mergem acolo, l-am intrebat daca vrea la gradi, a zis "da" si am plecat cu totii iar. L-a luat educatoarea in brate la poarta, dar cand i-am spus "la revedere", a tipat "mama, nuuuu", educatoarea a intrat cu el in clasa, noi afara il auzeam cum tipa "mama". Asa ca m-am simtit groaznic iar. Am asteptat cu infrigurare pranzul, plangea cand am ajuns acolo. Pe drum l-am intrebat daca mai mergem si maine la gradi, mi-a zis "da". Educatoarele spun ca mai plange uneori, dar ca nu foarte mult, de mancat insa nu vrea sa manance nimic, dar sa vedem poate este doar o etapa de acomodare. Azi l-am vazut si eu pe net cum s-a jucat singurel in curte la nisip, destul de mult, l-am vazut in clasa cum a stat la masa cu alti copii, cica au incercat sa deseneze ceva, ma rog, el a ros creionul.
Asta e, ma consolez si eu ca gata am inceput mergem inainte, este spre binele lui si asta este tot ce conteaza.
Noi tinem pumnii la toti papanasii si dulceturile care urmeaza sa mearga la gradi, sa treaca cat mai repede si cat mai usor peste perioada asta de acomodare. Desi nu scriem noi prea des, sa stiti ca nu va uitam si va citim destul de des.
Va pupam si imbratisam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit pe bancuta miaunico; iti dorim sa te ridici cat mai repede de pe dansa
Missele sunt acelasi Misse ca si in ecuatia lui Ghighi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Carpatina draga, mutumesc de primire si incurajari.
Cred ca missele sunt aceleasi, nu bag mana in foc. Daca papanash l-a dat pe ghighi la gradinita Ada, de langa Gradina Botanica sunt aceleasi misse. Stiu ca mai este un sediu, parca in Cotroceni.

Mergi la inceput

Roxana, cred ca aia de la serviciul tau te doresc doar pentru ei... Ca tocmai ce-am primit un mesaj de la postmasterul vostru ca pentru mesajul ce ti l-am trimis inainte de pranz Delivery is delayed

=====================

Mergi la inceput

Devylla, ai adus bebelina acasa?

=====================

Mergi la inceput