Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 12
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Prisi,multumim pentru cafea!
Mamici multumesc pentru urarile de sanatate pentru Daria! Azi-noapte a facut din nou febra, dupa nurofen a transpirat mult,nu mai spun cit a plins cind i-am dat antibioticul.
In dimineata asta vad ca e un picut mai bine. Sper sa scapam repede!!!
Gabriela
multumesc pentru cuvintele frumoase. Daria e sufletul meu, o fetita tare dulce care ma surprinde in ficare zi. Nu spun ca nu e si obositor, uneori la sfirsitul zilei dupa ce vine tati imi iau jumatate de ora de odihna, singura cu o revista.
Intradevar e inalta dar e si slaba. Ieri la pediatru cintarul arata 12 kilograme fix cu tot cu haine si sandale
. A slabit un pic in ultimul timp...
Pediatru si asistenta au zis ca arata foarte bine dar doar eu stiu cit maninca si ce maninca. Cred ca la inaltimea ei se putea si mai bine...
Roxana,intradevar cam multe medicamente dar nu am incotro...
Am intrat la semnatura ta acum citeva minute si am vazut pozele din albumul Disney. Absolut minunate!!! Ce fericiti erau Alexandra si Andrei!!! Andrei are niste gropite adorabile! Imi place mult de amindoi si cres ca snt o mini-copie a fiacruia dintre voi mami si tati!!!
Am zarit-o si pe mami frumoasa si cu un par lunggg...
Mai asteptam ceva poze in album?
Am citit si aventurile cu bagajele si intirzierile. Stiu ca e neplacutdar uneori lucrurile astea fac vacantele mai memorabile.
Carpatina,tonica ca intotdeauna!Ce ne mai spui de Ioana?
Credca e si vint de vacante dar si lipsa "driveului" de a scrie. Uneori si eu ma confrunt cu asta...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Roxana_G spune:
Erina,
ai vazut pozele? Sunt f multe de la Disney, cred ca avem peste o mie, am selectat vreo 50 de incarcat, insa nu am apucat aseara ca am avut probleme cu conexiunea si apoi a clacat bateria la laptop si nu aveam chef sa ma mut in birou cu el. Sigur o sa mai fie multe poze, acelea sunt numai cateva de pe unul din aparate. Cum e Daria azi? De cate ori ii dai Ospamox? La 6 ore? La noi a fost prima noapte fara tuse (fara tusea lui, ca eu am tusit ca magarul si am sorbit juma de sticla de stodal), si dimineata doar a tusit de 2 ori. Maine mergem oricum la doctor, dar probabil pana atunci va fi bine.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Erina spune:
Da Roxana,mai intru poe la semnaturi. Prisi mai pune uneroi poze fara sa anunte. Ieri parca am vazut poze minunate de pe linkul de flicker cu veveritii la mare
.
Astept si restul pozelor cu nerabdare!!!
Uite ca o chestie draguta, aseara i-a luat si tati Dariei primul dvd cu Mickey-Suprizele cartii cu povesti. chiaracum se uita la el. Ea e fan Pooh dar vad caii place si acesta.
E mai bine azi, secretiile se mentin dar tusea s-a mai rarit. ii dau Ospamox 7,5la 8 ore. In cinci minute ii dau
.
Sanatate multa lui Andrei si tie. Sper ca Alex e complet bine!
bebeka spune:
Buna ziua!!
Noi am fost la tara la bunicii sotului de vineri pana ieri.
Acum iau o pauza mica intre smotru,facut mancare,intins rufe..
Multumim pt urarile adresate Rebecai si le intoarcem inzecit ,de asemenea uram si noi multi ani fericiti lui Mario-Alexandru si Iarinei-Andreea si mamicilor Aerperju ,Erina si Ancasilv!!!!

si noi ne-am intors de la tara cu mucii in brau,am inceput cu oscillo sa vedem azi cum se prezinta fata ca eu nu ma simt asa rau.
bebeka spune:
Haideti sa va zic cum ii dau eu Rebecai medicamentele.
Intr-una din seriile de febra cand la fel urla cum vedea culoarea de la antibiotic in seringa(caci la nurofen si panadol sta cu gura deschisa si ar mai vrea),in timp ce statea la masa i-am spus o poezie:
Ala ,bala ,portocala
1,2,3,vino sa ma iei
Cine nu e gata il iau cu lopata
E o prostie stiu dar i-a placut cum suna si a memorat-o imediat .ei,si pe moment i-am spus ca asa se iau medicamentele,ala-bala portocala ,adica repede.Probabil ca i-a placut asa de mult cum suna bala,bala,portocala(asa zice)incat acu le ia fara cracnire,inclusiv in somn deschide gura cand zic ala bala portocala.
Acuma va mai zic si altceva.nu cred ca e vreun copil din ai vostri
sa nu lesine dupa ceva bun dar la care nu are voie(un jeleu,o bucatica de napolitana sau o bucata de eugenie).Mai faci si troc din asta macar sa-ti deschida gura la medicament...Eu m-am scos cu ala bala..
Iar in ce priveste aspiratul mucilor si la noi era o lupta crancena ce se lasa cu urlete.Pana cand mi-am dat seama ca fata mea e mare,in nici un caz nu va sta pe spate ca eu sa o aspir,cu atat mai mult sa o mai tin si de maini.
Eu o tin la mine pe genunchi,fara sa o fortez in vreun fel si desi bazaie cat ii tin furtunul la nas ,sta pana termin.I-am explicat ca daca nu sta mergem la spital si facem injectie(desi nu stie nici ce e spital ,nici ce e injectie)si am apasat cu unghia pe fundulet si i-am zis ca injectia inseamna buba.A inteles si asta a fost..
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina dar doar eu stiu cit maninca si ce maninca. |
Cand te apuca tristetea rau de tot din cauza asta iti recomand sa te intalnesti cu Maruntescu si cu Puppi... ca sa vezi ca se poate si mai putin..
Care mai sunt planurile tale referitoare la serviciu? Ceva aranjamente pentru gradinta?
Sanatate multa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
bebeka, cum mai e cu gradinita? Ai reusit s-o lasi acolo si la somn?
sanatate si voua 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Buna din nou!
Daria foarteee mofturoasa!!! 
Emma,nu merge cartela de orange in telefon. Ne auzim pe messenger sau dupa ce recuperez incarcator. Multumim.
Bebeka, sanatate multa! O sa incercsi eu metoda cu mita. La aspirat a mers mai usor aseara, tot asa tinuta in fundulet si mai intii, dupa modelul Melania am facut exercitii pe oita Dolly.
Carpatina noutati si dezvaluiri dupa data de 2 septembrie. Sa ajungem sanatosi pina atrunci!
Stiu ca si Maruntika se conftunta cu nemincatul Yannisei. Sper sa isi revina fetele astea pentru ca,creierul,muschii, tot organismul in general au nevoie de nutrienti de calitate!