Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Roxana – Tudor face un cucui pe saptaman…ne intrece cineva? |
Noi nu si sper sa le reducem si pe cele de acum.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G si mai complicat fara incarcatoarele de telefon. |
Parafrazand-o pe Erina... "note to self" incarcatorul de telefon face parte din bagajul de mana.
Nota e catre selful tau Roxana .. ca selful meu stie deja
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Roxana, bine ai revenit. Sanatate multa lui Andrei.
Erina, sanatate multa si Dariei.
Si daca tot au inceput probleme, eu sunt ingrijorata ca azi Cristi a facut kk apos de vreo 3 ori, i-am dat ceva... sa vad cum se trezeste, de papat papa bine, insa nu prea i-am dat eu mancare gatita azi, l-am trecut pe regim, abia acum cand se trezeste are in meniu orez cu morcov si putina carnita fiarta, sa vad ce rezultat am.
Roxana, uitam sa-l felicit pe vorbaret, chiar daca poceste cuvinte este un pas important, acum trebuie sa te chinui sa intelegi ce spune...sa nu mai plangi ca baiatul tau nu vorbeste ![]()

daca vreti sa ne vedeti si sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank"> aici-cec1
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Roxana_G spune:
Carpatina, stiu ca incarcatorul ar trebui sa stea la bagaj de mana, ceea ce am si facut de fiecare data. Numai ca de data asta nu stiu ce mi-a venit. Basca am pus incarcatorul cu hainele, eu de obicei le pun in geanta mai mica, respectiv cea care a ajuns totusi in Sardinia. Asta e. Oricum se pare ca o valiza a ajuns azi, cealalta ori la noapte ori maine.
Cecilia, multa sanatate lui Cristi, e bine sa il tii pe regim. Cat despre vorbaretul meu, eu sunt oricum multumita de el si asa pocit cum vorbeste, pentru el e un progres uimitor si s-a vazut evident in perioada asta de concedii.
Rox , mamica
danuta36 spune:
Seara buna!
Roxana bine ai revenit..am vizionat pozele voastre de la munte,tare faine,cred ca v-ati relaxat frumos.Astept pozele din Sardinia..
Gabriela tare dulce Sara,am admirat-o si in pozele de la mare...faina camera i-ati facut.. 
Erina insanatosire grabnica Dariei,scumpa de ea 
Cecilia sanatate lui Cristi,sper ca nu e nimic grav
Valentina multa sanatate puilor!
Miru abia acum isi revine incet-incet,doua saptamani am tras cu enterocolita asta..spurcata boala si greu cu regimul
cred ca o fi scapat si de lamblii cu atata kkceala ![]()
aeperju spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ceamica
Anemari . Multumesc,vin cu placere !!!! ,, Cape'' cum zice fimiu la incape Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Perfect!
Multumesc frumos!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Gabriela77 spune:
Danuta,
asa e, pacatoasa rau enterocolita! 2 saptamani am tras si noi si a slabit 1 kg! Of! Pupici Mirunicii dragi!
Erina, imi pare rau de raceala Dariei, chiar ca e asa de rau cand sunt bolnavi! Multi
si sa treaca repede-repede!Ce frumoase poze am vazut cu voi! Daria s-a schimbat mult, e inaltuta si bine, si atat de fina si eleganta! Ca si parintii ei
Roxana, bine ati revenit! Ca de obicei, edificatoare povestirile tale! Felicitari si lui Andrei pt progresele vorbite!
Cecilia, sanatate lui Cristi!
Vale, sanatate multa si putere sa treci peste toate! Tare incercati mai sunteti!
O seara frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 15+
prisi spune:
'neata, azi am onoarea sa va servesc cu
sa aveti o zi cat mai buna
multa sanatate piticilor bolnaviori 
Rox ce bine suna descrierile tale din vacanta, ma bucur ca a fost frumos si ca ai venit relaxata 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
Merci de cafea Prisi, tocmai ce-mi lipsea! 
Ce vant de concedii bate pe aici...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Neata. La mine bate vant de munca, ala de concedii a trecut.
Rox , mamica