Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (324)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce-ati patit? V-am speriat si ati fugit cu toatele?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Bun ai revenit, Rox! Mi-era dor de tine!

La multi ani, Iarina Andreea!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Sa va zic si de Sardinia? Ca risc sa termin capitolul de una singura.

Deci:

- mare perfecta, curata si limpede, chiar ca de smarald. Plaji insa mai micute, multe stancoase. Plaja privata de la hotel super, la fel si pontoanele. Aveau acolo si piscina cu apa de mare si o zona superba la umbra cu sezlonguri si hamace. Plajile publice, renumite, care apar prin prezentarile insulei sunt frumoase dar aglomerate, nicicum pustii ca in poze.
- hotelul a fost minunat, foarte linistit si sic, ireprosabil ca servicii. Masa foarte buna, nimic de plans.
- insula frumoasa, dar nimic de dat pe spate. Foarte pietroasa si arida, o caldura infernala si umiditate la fel. Porturile sunt frumoase, unele mai elegante si elitiste gen Porto Cervo, altele mai animate si po****re gen Palau, fiecare cu pitorescul lui. Multe pietre, formatiuni superbe de granit sculptate de vant. La inceput eram in extaz, apoi am vazut o piatra le-am vazut pe toate si zau nu mai vreau sa vad pietre o vreme buna.

Am vizitat multe localitati, am inchriat cu chiu cu vai o masina (nu credeam sa fie atat de greu, aproape imposibil, sa gasesti o masina de inchiriat pe insula) si am facut un mic tur in partea de nord. Castelsardo a fost frumos si diferit cumva, o citadela cu vedere la mare.

Superb pot spune ca a fost in Corsica, unde am facut o excursie de o zi cu ferry (satul Bonifacio). Tot asa oras la intaltime, strazi inguste, pitoresti, suveniruri, restaurante. Coasta Sardiniei in apropiere de Bonifacio este superba, credeam ca nu voi vedea vreodata ceva mai frumos decat Santorini, dar iata, Corsica este acel ceva.

Am facut si o croaziera in arhipelagul La Maddalena, frumos si pitoresc si acolo. O baie relaxanta in apa ca smaraldul a fost bine venita.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Carpatina, abia astept un mail de la tine sa vad ce mai faceti. L-as fi scris eu dar tot muncesc la arivare.

Bine ai revenit!
Ai fi scris tu mailul despre ce mai fac membrii familiei de trandafiri? Ai ramas setata pe italiana...mananci litere in oricare dintre limbi, oricum... Asa-i ca ti-a fost dor de mine?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna tuturor!

Papanash multumesc mult pentru urare!!! Esti o scumpa!!! Sper ca ai moralul sus acum!!!

Roxana,multumesc mult!

Carpatina multumesc mult!!!

Bine ai revenit Roxana! Eu una abia astept pozele cu peisaje. Am notata deja Corsica, cine stie poate...one day...

Prisi Miruna vorbareata!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am fost cu Daria la medic de dimineata. A trebuit sa mergem pina in clinica din Cotroceni dar macar am vazut cum stam.

Are gitul foarte rosu si inflamat, secretiile astea care nu se mai opresc si tusea. Am primit Ospamox, Paxeladine, Nurofen si Panadol alternativ pentru febra, ceva Hidrasec si Vibrocil pentru nas. La plamini e ok dar mai are si o ureche usor inflamata.
A plins mult la consult pentru ca nu ii plac halatele albe si nici sa o consulte cineva...

Administrarea medicamentelor e o intreaga lupta. La aspirat nici nu m-am bagat,il astept pe tati.

Dimineta i-am luat si un exudat pentru ca tot am mers intii linga noi. Astept rezultatul pe joi.

Offf tare e greu cind sunt bolnavi, sper sa scapam repede pentru ca nu maninca si imi este mila cind o vad asa toropita, cu ochii lacrimosi...
Avem recomandare de stat in casa pentru ca imunitatea e jos acum si se poate pricopsi si cu altele.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa tuturor bolnavilor, sper sa-si revina toti in cel mai scurt timp posibil!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Yaia, se cheama ca sunt relaxata. Mult prea...

Erina, sanatate multa Dariei. Cam multe medicamente. Nici eu nu mai suport tusea lui Andrei, o sa il duc miercuri din nou la doctor. Insa tare pacatoasa a fost viroza asta. Am luat si eu si inca mai tusesc.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Mai intai de toate un calduros La multi ani piticului roscovan Mario!

Erina da chiar e frumos la Insieme. Multa sanatate Dariei.. Pb cu aspiratul vad ca devine grava la toti copii la varsta asta. Cand erau mai mici erau mai cooperanti.Eu ii aspir secretiile lui Riciu, de plus care sta cuminte si apoi si lui Tudor..si asa alternativ reusesc- nu mereu- sa-I curat nasu fara plansete si izbiri in bat. Cat despre medicamente…ma trec fiorii cand ma gandesc sa ii dau lui T siropel…nici nu ma tem de boala cat ma tem de siropele.
Gabriela 77- frumoasa camera piticei.
Valentina – bafta cu baiatul poate trece repede. Tb sa-ti revi din pasa proasta . te inteleg..si eu am patit asa ceva…cred ca cel mai bine e sa faci o pauza de la cele mai multe lucruri de rutina..pe cat poti evident.Oricum sunt sigura ca de fapt te-a dat peste cap faptul ca au fost copii bolnavi.
Prisi - chiar ca daca nu mai ai credite ai scapat de un mare stres. Lasa sa fie fata sanatoasa ca daca e vorbareata va socializa ea oricum…plus ca astia mici au o capacitate de adaptare fantastica
Roxana – Tudor face un cucui pe saptaman…ne intrece cineva?

Mergi la inceput

Ca sa va povestesc si aventurile, pe langa croaziere anulate si cautari disperate de masina, am avut placerea sa nu ne ajunga bagajele nici la dus si nici la intors. Tranzitul a fost pe Roma, insa din pacate nu la aceeasi companie aeriana. Pe langa galopul din aeroport pentru imbarcare, ne-am ales cu incurcaturi cu bagajele. La dus a ajuns numai o geanta, cealalta nu. Nici gentile unei treimi din pasageri. Se cheama overload. Asa ca am facut frumos reclamatie si am asteptat cuminti 2 zile valiza cu haine. Aveam doar sandale, papuci si cosmetice. In prima seara ne-am cumparat ceva usor de imbracat, eu rochita si costum de baie cu care am petrecut timpul pana a2a zi seara. Tare complicat fara haine, si mai complicat fara incarcatoarele de telefon. In cea de-a 2 zi nu mai aveam baterie la nici unul din telefoane, si tot ce am gasit in orasul din apropiere era un incarcator de masina.

Buuun, la intors si mai complicat, cursa de acolo a avut intarziere, noi am alergat mai ceva ca la 50 metri garduri sa ajungem la imbarcare si am reusit la marele fix. Ceea ce nu se poate spune si despre valizele noastre pe care inca le mai asteptam.

Cam asta. Ma duc sa mai muncesc si eu ceva. Va pup.

Rox , mamica

Mergi la inceput