Burtici fericite de septembrie-octombrie (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uau, Aida multumim!!!

Ce de emotii... sa traim asa in timp real! (si la noi nu este gaz din asta, dar putin vin n-avem voie? )

Hai Iulika!

Hai Bruce!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Hai Iulika! Mai ai un pic!

36+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

neataaaa, tocmai recuperam ce ati scris de azi dimi, si ce vad, nastee iulika pe bune, mai are atat de putin, ca m-a apucat tremuratul....
Sper sa ii fie cat mai usor,....

Ioana 29+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Pai Luto eu am vrut cezariana. Acum nu stiu daca cu vineri sau luni (adica 21 sau 24) a zis-o doar asa sa fiu eu pregatita, dar stiu ca cezariana se face de obicei mai repede la 38-39 de saptamani, iar eu sapt viitoare as intra in 38. La semnatura si in listuta sunt cu o saptamana in urma, asa cum a fost la primele eco. Dar acum nazdravanul a recuperat se pare si sunt cf. UM. Mai vedem totusi joi!

pai zi asa mai Ninja.....ca eu am vazut 35 la semnatura, am mai pus o sapt adica 36 si nu intelegeam de ce sa iti faca cezariana asa repede.....offfff....

Si totusi nu vrea nimeni in septembrie ?

Eu vreau in septembrie!! eu!!!

acum m-am trezit..am ratat si birth stories..de fapt, m-a sunat barbatu' sa imi zic ca vine un prieten din Belgia si ca vrea sa ne vada in toata splendoarea noastra..si mergem dupa masa la o taverna unde au halbe de bere la 1 litru... sa le stea in gat!

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Mimika sa iti traiasca mimikosii
sa fiti cu totii sanatosi sa va puteti bucura de clipele minunate!
La multi ani!

Alina 36+ Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aida, multumim!

Doro, ma bucur ca sunteti mai bine acum si ca v-ati linistit

Raluk patutul il primisem deja de la nasi, asa ca n-am mai cumparat altul...am intrat si eu pe site-ul lor, sper sa fac o selectie, o sa-mi notez si ce ai zis tu, si sa se descurce...asa mi-as fi dorit sa merg si eu

37+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

IULIKA E TERIBILA!!! acusica vine BRUCE

MONICUTZA- promit sa scriu ce se intampla, dar m-am gandit sa nu panichez pe cineva..Tu cum esti acuma? Ti-au mai trecut emotiile?

LORADIN- jur ca am auzit si eu aceeasi poveste, cu capul mai mare cu 2 sapt. Monica are dreptate, depinde cum il prinde la masuratori. Am ajuns sa urasc ecografele , dupa ce am plans non stop o saptamana din cauza masuratorilor. Sunt convinsa ca bebele tau e bine si ca povestea asta cu intarzierile de crestere e ultima smecherie in materie de ginecologie.

Raluk

Doro 35+ cu Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

scuzati nesimtirea ce ma caracterizeaza azi... am uitat sa multumesc...
mercii Aida

Ioana 29+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Bine ai revenit Doro! si ma bucur ca toltul este ok cu bb!

Roxaly are 25 s de sarcina si ne intreba daca este normal sa simtim intepaturi in vagin, uneori..nu stiu ce sa zic, ca nu am experimentat; dar, daca sunt suparatoare, dese eu zic sa suni medicul sa vezi ce zice..poate sunt niste intinderi ale ligamentelor uterine pe care tu le percepi in vagin..asta este normal;

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aida: zice raluk16 ca la noi nu este gaz dinasta
aida: dar si putin vin ar merge
aidaciolac:
iulika : sau poate niste rachiu haha
aida: da
aida: doar ca ala e periculos
aida: sa nu sufle pe dr
aida: si sa se imbete si ala
aida:
iulika : da da asa

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput