Burtici fericite de septembrie-octombrie (150)
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
Uau, Aida multumim!!! 
Ce de emotii... sa traim asa in timp real! (si la noi nu este gaz din asta, dar putin vin n-avem voie? 
)
Hai Iulika!
Hai Bruce!

30+ 
tulibu spune:
neataaaa, tocmai recuperam ce ati scris de azi dimi, si ce vad, nastee iulika pe bune, mai are atat de putin, ca m-a apucat tremuratul....
Sper sa ii fie cat mai usor,....

Ioana
29+ 

bebe
Dana15 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pai zi asa mai Ninja.....ca eu am vazut 35 la semnatura, am mai pus o sapt adica 36 si nu intelegeam de ce sa iti faca cezariana asa repede.....offfff.... ![]() ![]() ![]() Si totusi nu vrea nimeni in septembrie ? ![]() ![]() |
Eu vreau in septembrie!! eu!!!

acum m-am trezit..am ratat si birth stories
..de fapt, m-a sunat barbatu' sa imi zic ca vine un prieten din Belgia si ca vrea sa ne vada in toata splendoarea noastra
..si mergem dupa masa la o taverna unde au halbe de bere la 1 litru
... sa le stea in gat!

Dana 32s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alinus_25 spune:
Mimika sa iti traiasca mimikosii
sa fiti cu totii sanatosi sa va puteti bucura de clipele minunate!
La multi ani!

Alina
36+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
selen80 spune:
Aida, multumim!
Doro, ma bucur ca sunteti mai bine acum si ca v-ati linistit
Raluk patutul il primisem deja de la nasi, asa ca n-am mai cumparat altul...am intrat si eu pe site-ul lor, sper sa fac o selectie, o sa-mi notez si ce ai zis tu, si sa se descurce...asa mi-as fi dorit sa merg si eu 
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI! 
nunta
Doro76 spune:
IULIKA E TERIBILA!!! acusica vine BRUCE
MONICUTZA- promit sa scriu ce se intampla, dar m-am gandit sa nu panichez pe cineva..
Tu cum esti acuma? Ti-au mai trecut emotiile?
LORADIN- jur ca am auzit si eu aceeasi poveste, cu capul mai mare cu 2 sapt. Monica are dreptate, depinde cum il prinde la masuratori. Am ajuns sa urasc ecografele 
, dupa ce am plans non stop o saptamana din cauza masuratorilor. Sunt convinsa ca bebele tau e bine si ca povestea asta cu intarzierile de crestere e ultima smecherie in materie de ginecologie.
Raluk 
Doro
35+ cu
Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
tulibu spune:
scuzati nesimtirea ce ma caracterizeaza azi... am uitat sa multumesc...

mercii Aida

Ioana
29+ 

bebe
Dana15 spune:
Bine ai revenit Doro! si ma bucur ca toltul este ok cu bb!
Roxaly are 25 s de sarcina si ne intreba daca este normal sa simtim intepaturi in vagin, uneori..nu stiu ce sa zic, ca nu am experimentat; dar, daca sunt suparatoare, dese eu zic sa suni medicul sa vezi ce zice..poate sunt niste intinderi ale ligamentelor uterine pe care tu le percepi in vagin..asta este normal;
Dana 32s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
aida: zice raluk16 ca la noi nu este gaz dinasta
aida: dar si putin vin ar merge
aidaciolac: 
iulika : sau poate niste rachiu haha
aida: da
aida: doar ca ala e periculos
aida: sa nu sufle pe dr
aida: si sa se imbete si ala
aida: 

iulika : da da asa 

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()