Burtici fericite de septembrie-octombrie (150)
Raspunsuri - Pagina 15
alinus_25 spune:

Iulika!!!

bb Bruce

Alina
36+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
selen80 spune:
ma duc si eu sa mai bag un somnic, ca daca e la dilatatie 6, mai e putin timp...cred...sper sa nu pierd exact momentul culminant ![]()
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI! 
nunta
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac aida: zice raluk16 ca la noi nu este gaz dinasta aida: dar si putin vin ar merge aidaciolac: ![]() iulika : sau poate niste rachiu haha aida: da aida: doar ca ala e periculos aida: sa nu sufle pe dr aida: si sa se imbete si ala aida: ![]() ![]() iulika : da da asa ![]() ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
a zis de aburi de rachiu si mi-a venit in minte cat imi plac deserturile care au rom
chiar daca n-am baut niciodata rom singur, dar aburii aia 

30+
alex25 spune:
Buna si de la noi!!!
Nu sunteti intregi la minte, in 3 zile ati scris 8 capitole, de aseara de la 6 de cand am ajuns acasa alerg dupa voi
, voi nu stiti ca nu e bine sa puneti gravidele sa faca efort?
Bine macar ca am terminat de citit, nici nu am mancat, imi pica ochii in gura de somn si fac pp, dar nu m-am dezlipit de aici, am stat cu sulfetul la gura!
Nu o sa pot raspunde chiar ordonat, dar macar evenimentele majore sper sa le acopar, dar sa stiti ca am citit, tot tot!![]()
----------------------------------------------
Alexandra
32+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
raluk16 spune:
Selen sa-i scrii si codul, nu numai denumirea ![]()
Alinus uau! Multumim mult de sfaturi

Sper sa fii pe aici si in perioada aia sa ne mai incurajezi, ca-mi place mult atitudinea 
30+ 
alex25 spune:

IULIKA

BRUCE

Mai e asa de putin, mi-au dat lacrimile, ce emotii am!
Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Dana15 spune:
Hai Iulika!!!

Cum se gandeste ea draguta la Lucia..sa ia masca de gas 
Dilatatie 6..inca putin..citisem eu pe undeva ca acum sunt contractiile cele mai naspa..Doamne ajuta! ca fata noastra-i curajoasa! sa stiti ca si eu m-am gandit ca nu vrea sa apara bb Bruce pe data de 13..
Multumim aida!
Dana 32s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Buna si de la noi!!! ![]() Nu sunteti intregi la minte, in 3 zile ati scris 8 capitole, de aseara de la 6 de cand am ajuns acasa alerg dupa voi ![]() , voi nu stiti ca nu e bine sa puneti gravidele sa faca efort? Bine macar ca am terminat de citit, nici nu am mancat, imi pica ochii in gura de somn si fac pp, dar nu m-am dezlipit de aici, am stat cu sulfetul la gura!![]() Nu o sa pot raspunde chiar ordonat, dar macar evenimentele majore sper sa le acopar, dar sa stiti ca am citit, tot tot! ---------------------------------------------- Alexandra 32+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Ce simpatica esti!
Mai fetelor, dar de mangulici nu mai stie nimeni nimic? Intrase miercuri seara, nu a stat asa mult ca de obicei si de atunci nu a mai intrat... sefii cei rai or fi de vina?
30+
alex25 spune:

Maria, sa dea DD ca bb sa fie bine si multa putere iti doresc din tot sufletul!

MIMIKA
, sa fii sanatoasa alaturi de bbelusii cei minunati si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Monica, fii barbata, bb va veni pe lume atunci cand trebuie, mai ales ca dr ta stie ce face si are mare grija de tine. Eu iti tin pumnii si ma rog la DD sa fie bine!
Camy, trebuie sa iti fie foarte greu si te imbratisez cu drag, mai mult nu stiu ce as putea face!
Ma mai gandesc ce vroiam sa zic si revin, ca dupa 8 capitole recuperate in fac ochii in cap ca la melc!
Alexandra
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
aidaciolac spune:
aida: au montat epidurala?
iulika : inca nu
aida: oooof
aida: si o doare?
iulika : doctorul e la alta pacienta asa ca asteptam
aida: bruce e ok?
iulika : da totul a decurs bine pana acum
aida: super
aida: auzi , pai pana vine dr de la cealalta pacienta poate se dilata si deja naste ![]()
iulika : da ce i s-o ridicat burta!!! 
aida: ha?serios?
aida: pai de ce?
iulika : sau poate asa vad eu de aici de pe scaun
aida: da , cine stie
aida: sau poate cum se angajeaza
aida: sa iasa
iulika : cum spuneam e prima data cand vad asa ceva hehe
iulika : da poate
aida: nici eu nu am vazut pana acum
si am nascut o data
iulika : hehe
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()