Burtici fericite de septembrie-octombrie (150)
Raspunsuri - Pagina 12
santorini spune:
Ia ca mi-am schimbat si semnatura! Mersi Selensi da va tin in suspans, ca si eu sunt la fel
. Cat despre trimisul sotului la Ikea, nu stiu ce sa zic, ca s-a dus si al meu la Bucuresti singur luni si a trecut si pe la Ikea, dar pentru ca nu l-am trimis chiar la punct fix (adica produsul X culoarea Y) la telefon nu prea am inteles ce gasise si nu a mai luat nimic. Asa ca barbatii la cumparaturi

36+ cu 
nazdravanul meu
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Hai mai, ma faci sa bocesc in buna dimineata! ![]() ![]() ![]() Ce tare suna... mi-ai amintit cum m-am emotionat inainte sa ma marit cand am mancat un iaurt care expira in data nuntii mele 30+ ![]() |
daaaa, nemaipunand la socoteala ca "nu VOR mai fi 11 zile" analfabeta, fata lu' vanghelie ce sunt....
hai ca plec ca nu am nimic de mancare in casa, merg intai la icheia ca sa satur neatula din mine si dupa aia fac ocolul lumii...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 11 zile
alinus_25 spune:
Neatza, vad ca s-a spart rau gheatza la nasteri, din moment ce au incewput cele la termen.
Hai Iulika! Hai bb Bruce!
Alina
36+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
raluk16 spune:
sunt in urma cu cititul iarasi, dar m-am emotionat mancand aci, ca am vazut ca a intrat Iulika!!! 
Deci asteptam vesti!
30+ 
laura78nico spune:
Buna dimineata fetele!
Acum am ajuns de la doctor, noi suntem bine si nu mi-a mai dat de facut decat anticorpii de Rh.
Si intram in saptamana 30
Tb sa schimb semnatura!
Ce stiti de Iulika?
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 sunt in urma cu cititul iarasi, dar m-am emotionat mancand aci, ca am vazut ca a intrat Iulika!!! ![]() Deci asteptam vesti! ![]() 30+ ![]() |
Eu tocmai am balotat painica cu unt si cu dulceata de capsuni....cu cafea

Eu nu ii mai scriu Iulikai ca o stresez si sigur scrie Aidei....sa nu o punem sa scrie de 2 ori ......cine stie ce o fi pe ea

Cea mai fericita
36 + cu 
Roxxy80 spune:
Neata!
Mai intai: 

PENTRU IULIKA

PE URMA: 

LA MULTI ANI, MIMIKA!!! SA FII SANATOASA ALATURI DE PRINTISORII TAI, SA FITI FERICITI TOTI PATRU, SA AVETI NUMAI NOROC SI MOMENTE FRUMOASE IN VIATA 

Luto, eu imi doresc din tot sufletul sa nasc pe 8 septembrie, adica de Sf Maria. Atunci voi fi in 39 de saptamani (eu sunt la a doua cezariana si chiar nu cred ca sta pitika pana la 40 de saptamani).Si Matei s-ar fi nascut natural tot la 39 de sapt (mi s-a rupt apa inainte sa intru in operatie).
Mada, fa tot posibilul si regleaza-ti somnul. O sa vina piticul si iti va fi greu cu un program de genul asta.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 35+
AMR 3-4 SAPTAMANI
selen80 spune:
Bravo si Laura pt vesti! si mi-ai adus aminte sa schimb si eu semnatura, gata suntem si noi la termen!!
Lucia, tu ti-ai schimbat-o? 
37+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 3 SAPTAMANI! 
nunta
mimika spune:
Neatza!
Multumesc din suflet pentru urari si va poftesc la masa de sarbatoare

Apoi ma rog si eu pentru bebele Mariei
. Cat am stat la prematuri in Municipal am vazut si auzit multe cazuri fericite. Era un bebe acolo nascut la 28 de saptamani cu 980 de grame si recupera incredibil de bine. Asa ca trebuie sa avem credinta si sa gandim pozitiv pentru Maria.
Si sa scot niste agitate pentru iulika 

Am citit pe sarite, dar am vazut ca Monica sta cu bagajul la usa. Emotii mami?
Sper sa nu pierd momentul agitatelor.
Despre mimikosi (ce imi place cum le spuneti
) ca sa zic?Sunt cumintei, nu sunt urlaciosi. Uneori mananca mai mult, alteori mai putin. Aseara a venit dr. de familie sa ii vada, sa mai imi dea sfaturi...E destul de greu cu alaptatul, desi ii pun si simultan. Dar nu se satura intotdeauna in acelasi timp, unuia ii mai scapa sfarculetul si nu prea pot sa ma misc ca il scot si celuilalt...Le fac baita la chiuveta deocamdata, pana ii cade si lui Luca buricutul. Lui Matei i-a cazut deja. Sunt niste fragili, cand se uita cu ochii lor mari la mine si au gurita plina cu tziti imi vine sa mor de drag...
Ma duc sa fac un dus, ca e totusi ziua mea...
Doro76 spune:
Va pup fete dragi
MImika /sa-ti traiasca baieteii voinici si sa va bucurati de ei!

IULIKA-sigur esti cea mai curajoasa mamica din cate am vazut..Sa stai tu sa scrii in durerile alea...
Abia astept sa-l vad pe bebeb BRUCE.
Monica- la fel de curajoasa trebuie sa fi si tu, scumpa mea. Oricum, tu esti de admirat pentru felul in care ai reusit sa depasesti niste momente care pe multi ne-ar fi doborat!!!
Mai bine ca stai acasa, spitalul e deprimant
Pentru MariaIsi baietel/ numai bine si sa fie sanantos puiul de om care s-a grabit sa vina pe lume..Pe mine povestea m-a emotinonat pana la
..si va spun imediat de ce:
Am lipsit pentru ca n-am vrut sa va intristez...si abia acum cand lucrurile au revenit la normal m-am apucat de scris. Pe scurt: la eco 34 de saptam a reiesit ca bebelusa are o intarziere de crestere. Adica avea doar 1800 de g. Si da-i bocete si urlete. Dr decide ca daca pana pe 20 august nu mai creste, o scoate si o pune la incubator...
Din fericire,repet eco la 35 de sapt, acu 3 zile, si descoperim ca fata a recuperat super, ca are 2400 g si ca, de fapt , fetele mai au sincope din astea de crestere... Singura problema e cu placenta, usor mai imbatranita decat trebuie, dar inca mai tine...
Acum asteptam 20 august sa vedem cum a mai crescut fetita si ce decizie ia dr
Va pup
Doro
35+ cu
Sara Lucretia si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"