Burtici fericite de septembrie-octombrie (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Aida multumim! Cafeaua e facuta sa stii!
oooo , merci mult
pe mine ma o leneeeeee , iooi ce ma fac? fug sa mananc ceva poate imi revin

_

Techila a fost harnicuta ce a facut atatea cafele!Pe ea o pupam dulce!

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata fetele! Poftiti la o cafea cu laptic!
Monica iti urez multa sanatate si asteptarea ta sa fie cat mai placuta si incearca sa te odihnesti ca tu mai ai putin. Oricum doctorita este de apreciat dc s-a oferit sa te ia de acasa.
Mimika la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa cu bebelusii tai cel mai frumos cadou!
Iulika asteptam vesti bune! Esti o fata foarte curajoasa!

Camy imi pare rau cand aud de ingerasi care nu mai sunt intre noi. Nu am cuvinte..
Sper ca si bebele Mariei sa fie puternic sa treaca cu bine de aceasta perioada.
+ 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Pai Luto eu am vrut cezariana. Acum nu stiu daca cu vineri sau luni (adica 21 sau 24) a zis-o doar asa sa fiu eu pregatita, dar stiu ca cezariana se face de obicei mai repede la 38-39 de saptamani, iar eu sapt viitoare as intra in 38. La semnatura si in listuta sunt cu o saptamana in urma, asa cum a fost la primele eco. Dar acum nazdravanul a recuperat se pare si sunt cf. UM. Mai vedem totusi joi!

35+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Pai Luto eu am vrut cezariana. Acum nu stiu daca cu vineri sau luni (adica 21 sau 24) a zis-o doar asa sa fiu eu pregatita, dar stiu ca cezariana se face de obicei mai repede la 38-39 de saptamani, iar eu sapt viitoare as intra in 38. La semnatura si in listuta sunt cu o saptamana in urma, asa cum a fost la primele eco. Dar acum nazdravanul a recuperat se pare si sunt cf. UM. Mai vedem totusi joi!

35+ cu

nazdravanul meu

pai zi asa mai Ninja.....ca eu am vazut 35 la semnatura, am mai pus o sapt adica 36 si nu intelegeam de ce sa iti faca cezariana asa repede.....offfff....

Si totusi nu vrea nimeni in septembrie ?

Cea mai fericita 36 + cu

Mergi la inceput

Pe mine m-au obosit atatea emotii...ma duc sa mai bau un de vreo ora asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Haide Bruce! Haide Iulika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ma mangai pe burta....ma mai duc la ei in camera...ca sunt constienta ca niciodata nu va mai fi 11 zile pana vin pestii....ma uit in jur ca sa vad bine cum e fara ei...dupa aia visez cum va fi cu ei...

Hai mai, ma faci sa bocesc in buna dimineata!

Ce tare suna... mi-ai amintit cum m-am emotionat inainte sa ma marit cand am mancat un iaurt care expira in data nuntii mele

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui techila

ma mangai pe burta....ma mai duc la ei in camera...ca sunt constienta ca niciodata nu va mai fi 11 zile pana vin pestii....ma uit in jur ca sa vad bine cum e fara ei...dupa aia visez cum va fi cu ei...

Hai mai, ma faci sa bocesc in buna dimineata!

Ce tare suna... mi-ai amintit cum m-am emotionat inainte sa ma marit cand am mancat un iaurt care expira in data nuntii mele

30+

Mai!Imi trece somnul cu voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Santorini, sa-ti traiasca grasunelu! deci pana joi ne tii in suspans...

Raluk, asa i-am zis si eu sotzului, ca trebuie sa am niste semne inainte...eu vreau sa plece, ca vreau sa-l trimit si pe la ikea daca are timp, sa mai cumpere ce am fost noi tampiti si n-am luat de prima data apropos, ce-mi mai recomandati de pe acolo, util? ca el sigur se va invarti pe acolo si nu va sti ce sa mai ia....pana acum n-am pe lista decat lenjerii pt patul de o persoana, sac de dormit...si cam atat avem deja salteluta de infasat cu husele aferente, prosopelul cu colt, broscoiul pt jucarii si cam atat...

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna fetele

Sper sa ma primiti printre voi.Eu sunt la odiseea de noiembrie insa am intrat sa va intreb pe voi cele cu mai multa experienta daca e normal sa mai simt intepaturi in vagin cateodata.

Am acum 25 de saptamani. Va pup

24+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput