Aspirante optimiste >20 (417)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Salut fetelor!Eu sunt Madutza, am 21 de ani si vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine la aspirante! Noi inncercam de vreo juamte de an, dar pana acum bebe s-a lasat asteptat...Pana in luna martie, Cm a venit destul de regulat 30-34 de zile, dar dupa aceea am avut dereglari mari(Cm de peste 70 de zile), fara sa stiu care este cauza. Prima zi (de menstruatie) a ciclului a fost in 25 iulie. La un Cm de 34 de zile, luna asta, mi-am calculat ovulatie prin 13-14 aug.,si in 13 am avut si niste intepaturi specifice la ovarul drept.Tot in 13 am avut si contact sexual, dar temperatura a fost tot variabila, nici vorba sa creasca in perioada aceea. Prin 18 aug, am avut o secretie maronie, timp de 3 zile, pe care nu o observam decat pe hartia igienica, iar acum iau tratament cu Antinevralgic, Tador, Bcomplex, etc. Mi-e frica sa nu fie sarcina, si sa o pierd din cauza medicamentelor!. Cred ca asa am patit luna trecuta din cauza ibuprofenului, pentru ca am avut toate simptomele, dar testele au fost doar slab pozitive, timp de 1-2 sapt, si apoi a venit menstruatia... Credeti ca secretia maronie pe care am avut-o zilele trecute, poate fi de la nodatie?
p.s. Tin sa precizez ca am uter dublu (2 utere, 2 coluri si vagin septat) dar nu am avut probleme cu CM pana acum(si am aflat doar de cateva luni). Astept niste pareri de la voi, fetelor..Multumesc!

Bine ai venit printre noi

Este posibil ca acea sangerare maronie sa fie de la nidatie, pune manutza si fa un test ca sa stii daca continui tratam. sau il intrerupi.
Ai grija de tine si tinem pumnii sa fie bebic.

Hai fetelor cu liniutele , dupa cum spuneam ca presimt ca o sa ne mutam cat de curand la odisee.

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!
Wow ce s-a marit gasca la aspirante,bine ati venit.

Mergi la inceput

Tanamera ti-a venit sotul ?
Ce zici ca esti mai experta in de-ale ovulatiei,daca am facut si eu un test aseara si era pozitiv, sambata seara mai am sanse sa se prinda ceva ?

Mergi la inceput

Beluistef sotul meu vine abia duminica noaptea.In legatura cu testul de ovulatie eu stiu ca dupa ce ai un test pozitiv in 24 sau 36 de ore are loc ovulatia,asa ca ai sanse.Poti eventual sa iti iei temperatura,care sa iti confirme ovulatia.

Mergi la inceput

Mercic Tanamera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Fetelor e prea devreme sa fac test...Au trecut doar 8 zile de la eventuala conceptie si abia 4, de la eventuala nidatie! Si eu sper sa fie bebe...Am cam intrerupt tratamentul, dar mai iau cate un algocalmin sa-mi potolesc durerea, ca altfel nu rezist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Madutza, intr-adevar, e un pic cam devreme, insa daca e sarcina e posibil sa iasa pozitiv s atunci stii macar ce ai de facut
Pai daca stai in stresul asta....si daca e bb ...nu ii faci bine

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

nu stiu ce sa fac fetelor...ma gandesc mereu ca nici luna asta nu vine bb, si nu mai am rabdare pana in 31 cand ar trebui sa imi vina rushi...sanii ma dor groaznic....si sunt tare demoralizata ca nu raman... doctorul zice sa am rabdare ca nu am nimic, ca va veni el bb, dar sincer imi vine cateodata sa , de ce eu nu si altele cunostinte si prietene cand si-au planificat atunci au si ramas?
imi pun tot felul de intrebari....dar mie cand mi se intampla?

va pup si va iasa doua liniute

Mergi la inceput

Madutza poti sa iti faci o analiza a sangelui bhcg,si in cateva ore ai rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Valentina, chiar daca e sarcina, daca testul e facut prea devreme, va iesi negativ si n-am rezolvat nimic! Sure check-ul trebuie facut la minim 14 zile de la conceptie, iar eu am doar opt, deci e clar ca va iesi negativ acum...Cred ca trebuie sa mai astept cateva zile, sau sa fac Barza(care se pozitiveaza un pic mai repede), in care nu prea am incredere...
Am vrut sa va mai intreb ceva...E posibil sa fie sarcina chiar daca temperatura bazala n-a suferit nici o modificare?

Mergi la inceput