Aspirante optimiste >20 (417)
Raspunsuri - Pagina 15
beluistef spune:
Supeeeerrrr Anca mai este putin pana luni. Imi vine deja sa te felicit 
, dar asteptam rezultatul.
-ici
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
onybony spune:
neata fetelor..
am si eu aceeasi problema cu durerea de ovare. pe mine ma dor de 5 zile dar nu ca inainte de menstruatie. prima zi de rushii a fost in 4 luna asta si dupa calculele mele zilele fertile si ovulatia mi s-au terminat. sa fie doar autosugestia si dorinta de a avea bb?
voi ce parere aveti?
va pup pe toate
beluistef spune:
Fetelor ce ziceti, mi-am luat un test de ovulatie si l-am facut aseara (caci am vrut sa vad daca simptomele pe care le am lunar in jurul acestei date sunt datorate ovulatiei)si a iesit pozitiv,dar dupa cum v-am spus sotul meu a plecat de ieri de la 14.00 in Draganesti Olt si vine numai maine,maine seara daca mai prestez mai am vreo sansa sa prin ovulul 'intreg' sau deja este tarziu ?
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005) 
Madutza_21 spune:
Salut fetelor!Eu sunt Madutza, am 21 de ani si vreau sa va rog sa ma primiti si pe mine la aspirante! Noi inncercam de vreo juamte de an, dar pana acum bebe s-a lasat asteptat...Pana in luna martie, Cm a venit destul de regulat 30-34 de zile, dar dupa aceea am avut dereglari mari(Cm de peste 70 de zile), fara sa stiu care este cauza. Prima zi (de menstruatie) a ciclului a fost in 25 iulie. La un Cm de 34 de zile, luna asta, mi-am calculat ovulatie prin 13-14 aug.,si in 13 am avut si niste intepaturi specifice la ovarul drept.Tot in 13 am avut si contact sexual, dar temperatura a fost tot variabila, nici vorba sa creasca in perioada aceea. Prin 18 aug, am avut o secretie maronie, timp de 3 zile, pe care nu o observam decat pe hartia igienica, iar acum iau tratament cu Antinevralgic, Tador, Bcomplex, etc. Mi-e frica sa nu fie sarcina, si sa o pierd din cauza medicamentelor!
. Cred ca asa am patit luna trecuta din cauza ibuprofenului, pentru ca am avut toate simptomele, dar testele au fost doar slab pozitive, timp de 1-2 sapt, si apoi a venit menstruatia... Credeti ca secretia maronie pe care am avut-o zilele trecute, poate fi de la nodatie?
p.s. Tin sa precizez ca am uter dublu (2 utere, 2 coluri si vagin septat) dar nu am avut probleme cu CM pana acum(si am aflat doar de cateva luni). Astept niste pareri de la voi, fetelor..Multumesc!
Madutza_21 spune:
Va rog sa-mi scuzati greselile de ortografie, dar m-am grabit cand am scris, si nu am observat decat dupa ce am postat...![]()
Valentina_D spune:
cum de altfel ti-am mai spus, eu cred ca sunt sanse mari sa fie nidatie
de ce nu iti faci un test? asa vei stii care este situatia si vei intrerupe medicamentele
raluci_b spune:
pup fetele, happy unde esti mamica ?
25+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
ancadragoman spune:
fetelor haideti sa il ajutam pe Alex,mai sunt f putini bani de strans dar f multi pentru parintii lui http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140720
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2