Aspirante optimiste >20 (417)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

Nadina si eu am cm ff nereg de aia nu stiu niciodata cand ovulez.
Pt eric, baietelul meu am folosit bete pt ovulatie.
Am reusit din a 3 a incercare.
Dar acum incerc pt fifitz....asa ca e mai greu pt ca nu stiu cand ovulez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Neatza fetelor

Se pare ca ne inmultim aici la aspirante, dar sa dea DD sa intram cu toate la odisee.
Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta .

Asa deci va ofer din belsug ceai, cafei si mult pentru care vrea.

Sa aveti o zi usoara si sa se termine cat mai repede ca sa vina week-end-ul odata.

-ici multi la toate

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

neata fetelor dragi
o cafeluta si de la mine penru voi, ca inca mai trag de timp sa plec spre serviciu
mie inca nu mi-au aparut uratii,sa dea DD sa nu mai vina, dar...mai e timp sa apara
nu inteleg insa de ce sanii nu sunt durerosi, deloc, cand asta era regula inainte de cm
daca pana duminica nu apa, fac test, ca abia asteapta doctorita endocrinolog sa ii spun ca e pozitiv si sa imi opreasca sioforul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadinas

Fetelor,ma dor ovarele...nu stiu de ce
Menstruatie am avut pe 7,luna asta...e prea devreme pt dureri premenstruale...uf,baremi,de s-ar fi prins ceva!!!Eu nici nu-mi calcula ovulatia deoarece cm e neregulat si am incercat cu calculele de pe net si propriile simptome.Nu-mi vine sa cred,parca am innebunit,nu pot sa fac nimic,ma obsedeaza gandul...
Of...
Spor la facut bb!!

Benjamin 8.02.2005 si Nadina

Incerca sa nu mai fii stresata si sa cauti simptome, ca sa nu fii dezamagita in caz ca iti vor venii ''rushii'.Poate acum esti la ovulatie, ca pe mine ma doare burta ca la CM in ziua premergatoare ovulatiei si intr-o luna un ovar si in alta celalalt ovar.

Sa dea DD sa fie bebic, dar incerca sa nu mai fii stresata ca nu-ti face bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

neata fetelor dragi
o cafeluta si de la mine penru voi, ca inca mai trag de timp sa plec spre serviciu
mie inca nu mi-au aparut uratii,sa dea DD sa nu mai vina, dar...mai e timp sa apara
nu inteleg insa de ce sanii nu sunt durerosi, deloc, cand asta era regula inainte de cm
daca pana duminica nu apa, fac test, ca abia asteapta doctorita endocrinolog sa ii spun ca e pozitiv si sa imi opreasca sioforul

cand trebuiau sa iti vina ?

Mergi la inceput

de cand fac tratament vin la 26-28 de zile, dar cu dureri mari inainte de aparitie....dureri de sani, de spate de burtica
Cam ieri trebuiau, dar bine, nu sunt inca in intarziere...si nici vorba de durere de sani
Burtica si spatele m-a durut putin ieri...dar..nesemnificativ fata de alta data
e autosugestie, nu???

Mergi la inceput

Vali incearca sa nu te mai gandesti la simptome si vorba ta asteapta pana luni si daca nu vine ( da Doamne) fa test.

Mergi la inceput

cum sa fac sa nu ma mai gandesc?
ce bine ar fi sa pot

Mergi la inceput

Vali stiu ca este foarte greu,mai ales daca incerci de mult timp.
Intotdeauna cand sunt suparata zic asa ''LASA CA O SA APARA SI SOARELE PE STRADA NOASTRA'' si este o vorba care se potriveste in orice situatie dificila. Asa ca lasa ca o sa vezi ca asa o sa fie si pentru tine.

Anca ti-au venit ? Ai simptome ca ti-ar veni ? Daca nu inseamna ca o sa scoatem agitatele cat de curand si mai este un pic pana la testare: 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele
Multam pentru galerie si sustinere,nu au venit nemernicii si nici semn ca si-ar face aparitia.Amr 3

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput