Aspirante optimiste >20 (417)
Raspunsuri - Pagina 13
alysa26 spune:
trebe s apunem mana pe burtica lui miha..asa se zice..miha intindem mana ......telepatic
alysa26 spune:
pe mine de 2 zile ma doare burtica jos..cam in zona ovarelor.
cu baiatul nu am stiut ca sunt gravi numai cand am facut testul
dar acum ma simt tare ciudat...obosita..
poate doar autosugestia!!!!hihi![]()
alysa26 spune:
anca tia-i dori baiat?
ca vad ca ai fata...poate facem schimb..eu am baiat si asa vrea fata...
Valentina_D spune:
unde sunteti fetelor?
eu am ajuns acasa si ma simt groaznic.
Azi asteptam uratii, nu au venit...insa sunt atat de balonata incat simt ca explodez. Nu e sigur de la mancare pentru ca am mancat un gratarel facut de mine in casa...deci...dar nici sperante ca ar fi de la bb. Mi-e frica sa sper, sincer, chiar daca sanii nu ma dor ca inainte de cm, si nici starea asta de balonare nu o am de regula
pupici
nadinas spune:
Ziua buna la aspirante si sa fie bb la toata lumea!!!
Eu m-am pus pe treaba pt bb2.Dar am incercat doar o luna si m-am bosumflat,intrucat la primul copil a iesit din prima...Acum am prestat si eu in perioada in care cred ca avut loc ovulatia.Problema e ca am dureri de ovare si ma gandesc,daca nu cumva,acum e ovulatia....
Sunt cam la mijlocul perioadei si sper...
Acum vreau sa va intreb daca sanii mariti sunt simptome obligatorii la inceputul sarcinii???
Deocamdata nu sunt mariti,dar in schimb simt niste chestii in burta,nu stiu cum sa le explic...parca imi circula ceva prin burta...ori m-oi fi tampit eu...
Pana una,alta ziua buna si mai intru eu sa va dau de stire...
D-ne ajuta la toate fetele sa vina
nadinas spune:
Fetelor,ma dor ovarele...nu stiu de ce
Menstruatie am avut pe 7,luna asta...e prea devreme pt dureri premenstruale...uf,baremi,de s-ar fi prins ceva!!!Eu nici nu-mi calcula ovulatia deoarece cm e neregulat si am incercat cu calculele de pe net si propriile simptome.Nu-mi vine sa cred,parca am innebunit,nu pot sa fac nimic,ma obsedeaza gandul...
Of...
Spor la facut bb!!
Cris_25 spune:
Waaaaw ... ce de lume pe aici de cand n-am intrat ![]()
Vali, oana, alysa, nadina ... bine ati venit la noi ... Doamne da se mergeti (mergem) la odisee cat mai repede ... 
Eu am inceput munca de luni ... si nu-mi vad capul ... abia am reusit sa intru sa citesc cate 2-3 postari ... M-am hotarat fete dragi sa nu mai repet HSG ... mi-am dat seama ca am fff mare incredere in medicul meu gine ... asha ca intentionez sa ma programez in sept pt laparo ... sper sa ma poata primi dr ... ca vreau sa scap ...
Anca ... eu nu ma pot abtine
... 

Pupici fetelor ... spor la
... si da Doamne sa apara ||