Aspirante optimiste >20 (417)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

va pup fetilii

de luni intru in concediu 2 sapt, in prima sapt nu voi avea foarte mult timp de accesat DC insa voi intra sa vad rezultatul ancai

26+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui onybony

neata fetelor..
am si eu aceeasi problema cu durerea de ovare. pe mine ma dor de 5 zile dar nu ca inainte de menstruatie. prima zi de rushii a fost in 4 luna asta si dupa calculele mele zilele fertile si ovulatia mi s-au terminat. sa fie doar autosugestia si dorinta de a avea bb?

voi ce parere aveti?
va pup pe toate

Scrie repede 10 mesaje ca sa-ti apara dupa aceea in timp real sa nu mai treaca pe la moderator si sa-ti apara cu efect intarziat
.

C.M. la ce perioada il ai ? Si mi-e mi-a venit in 4 august,dar eu il am la 31 de zile si conform testului de ovulatie facut aseara astazi trebuie sa ovulez si am la fel dureri de burta si de ovarul drept .

de Beatrice Stefania ( 02.06.2003) & Luisa Andreea ( 23.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Tanamera, la noi programul la laborator, pt bhcg e de la 07.00-10.00, de luni pana vineri, si rezultatul vine in 3 zile. Deci ar trebui sa-l fac luni si sa vina cam pe joi...Asa ca ma gandeam sa fac joi pe 27 august, testul surecheck (atunci voi avea 14 zile de la conceptie), ca pana la urma tot numai in data aia o sa am un rezultat, indiferent daca e bhcg sau test de urina...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

va pup fetilii

de luni intru in concediu 2 sapt, in prima sapt nu voi avea foarte mult timp de accesat DC insa voi intra sa vad rezultatul ancai

26+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Concediu placut si ai grija de tine si de bebic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Tanamera, la noi programul la laborator, pt bhcg e de la 07.00-10.00, de luni pana vineri, si rezultatul vine in 3 zile. Deci ar trebui sa-l fac luni si sa vina cam pe joi...Asa ca ma gandeam sa fac joi pe 27 august, testul surecheck (atunci voi avea 14 zile de la conceptie), ca pana la urma tot numai in data aia o sa am un rezultat, indiferent daca e bhcg sau test de urina...

Vad ca esti din Sibiu si eu sunt tot din Sibiu...

Nu te-am intrebat pentru ce afectiune faci tratament, caci daca esti insarcinata Tador-ul este contraindicat.Daca nu este grav cred ca poti sa iei ceva mai usor pana afli raspunsul exact. Si in loc de algocalmin ( nu este bun in sarcina si nici pentru inima ), mai bine ia paracetamol ca si el iti poate calma din dureri, nu ca algocalminul cei drept,sau no-spa , macar pana afli rezultatul testului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

beluistef, iau tratament pentru o nevralgie, de aproape 2 saptamani..Stiu ca Tadorul este contraindicat, de fapt toate medicamentele din reteta pt tratarea nevralgiei sunt contraindicate...Dar doare destul de rau si nu stiu ce sa fac.. Oricum de ieri n-am mai luat tratamentul, doar azi un algocalmin...Am citit pe net ca in primele 2 saptamani de la conceptie medicamentele nu sunt asa periculoase, pt ca bebe abia s-a fixat, sper sa fie adevarat! Acum caut pe net sa vad cam ce calmante pot lua, care sa nu afecteze o eventuala sarcina! Mersi pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Vai..uite ca acum vad ca sunteti o gramada din Sibiu aici
Io din Bucuresti...ma simt cam singurica ...glumesc, normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Madutza, iti zic eu ca in sarcina, singurul calmant care se poate lua e Nos-pa
Nu-i asa fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Asa stiu si eu Valentina,de fapt ar mai fi paracetamolul care se poate lua.

Mergi la inceput

Intr-adevar No-spa este indicat,dar merge mai mult in dureri de burta,crampe abdominale nu cred ca si in nevralgii...dar dupa cum am zis si mai sus paracetamolul se poate si in nevralgii.

Vali mai sunt si din Bucuresti pe aici nu esti singurica si suntem si noi , asa ca nu esti singurica

Mergi la inceput