Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ca tot suntem la capitolul "complaints" sa stiti ca nici la mine nu e totul roz...azi-noapte am dormit destul de prost...m-am trezit de doua ori sa ies la baie, nu mi s-a mai intamplat asta de pe la inceputul sarcinii....aaaa...si m-am trezit cu senzatie de amorteala in piciorul stang (dorm pe stanga),probabil se asezase pe "nervii " mei bebicul..

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna,Monis chiar ma intrebam pe unde bantui...ca noi de cand ne savuram coffee

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

MONI iti multumesc din suflet pt ajutor. Te-ai implicat ca si acum ar fi problema ta. Multumesc pt PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

MONI iti multumesc din suflet pt ajutor. Te-ai implicat ca si acum ar fi problema ta. Multumesc pt PM.

Lidia

Lidia, cu placere, pentru putin. Sa ne tii la curent cu ce afli la telefon.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Miany,intru si eu in detalii... indigestie,greturi,dureri de stomac...m-am intors de pe o parte pe alta pret de vreo ora, am reusit sa adorm...pisulica de 4 ori,ca in fiecare noapte, inca un CUTREMUR pe la 3:30, dupa care ba imi era prea cald, ba prea frig....dupa ce m-am "linistit", a trebuit sa ma trezesc!

Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Fetele, va las...e timpul pentru o plimbarica...pe mai tarziu! poopici

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salut fetele si de la mine,
m-am trezit si eu de dimi...am lenevit in pat, am facut o baie cu apa calduta si am incercat sa mai defrisez cate ceva cu lama asa pe pipaite si acuma iara leneveala.
parca azi mi-e lene sa si vorbesc, d-apoi sa mai si tastez...asa ca ma multumesc sa va citesc.
O zi placuta fara nici un fel de durere la toate burticutele!

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua burtici!!
Azi am o groaza de treaba , in special la bucatarie, dar o sa intru (cat se fierb toate cele)
Am intrat acum repede ca am ajuns la un mesaj care m-a facut sa rad de ma doare burta:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Nu mai stiu cine vorbea de proastele obiceiuri ale personalului medical de la noi....Mai fetelor, daca o "matracuca" de aia indrazneste sa-mi spuna ca mi-a placut "maciuca" sau cum naiba vorbesc ele, pai matur cu ea pe jos! Si chem si televiziunea, ca tot e la moda!

Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Lumi ai fost fenomenala

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SHTEPHY multumesc pt gandurile bune. Sa dea DD sa fie asa.

LUMIRICHARD te pupic.

MIANY ai PM.

CAMY spor la treaba. Ai grija de voi.

ANDRECLUJ ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Buna dimineata, burtici.

Miany, o cafea accept cu draga inima, da' se poate una de aia adevarata? Scurta, tare, dulce? Pasarea malai viseaza

23 + Chiara Ada

Mai fetele da chiar ma faceti sa ma simt cea mai denaturata
Voi nici macar cafea nu beti?????.Mie chiar doc mi-a zis sa beau o cafea/zi (nu ajung eu la o cafea ca nu-i moartea mea, da e musai la prima ora +...)
Cred ca la tot ce s-a discutat pana acum (mancare , bauturi,vicii), voi ati spus "mi-e pofta da ma abtin" si eu am zis "consum zilnic"....clar sunt oaia neagra!!

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput