Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
krelia spune:
Bonjurica fetele!
Azi ma declar zombie-sefa.....de la 4.30 sunt treaza.....cred ca am putut sa dorm si eu vreo ora maxim, pe la 6 si ceva pana pe la 8 fara 20, cand m-am trezit sa plec la analize....si acum, simt ca ma ia incet-incet..somnul. Noroc ca mi-am luat o zi de contzed..parca am prevazut....
am si visat aiurea rau de tot....si acum numai asta ma obsedeaza...Doamne fereste de asa vis...
va pup, ma duc in patutz, poate reusesc sa trag un puiuc de somnel
ps. camy, betty - trimit si eu cele mai bune ganduri ale mele, catre voi! Si sprijin moral neconditionat!
krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai
raluci_b spune:
feteliii aseara am reusit am stins luminiile si am sarit pe sot , incest nincest nu a avut ce face
25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Andrecluj spune:
Roxyaly, nu te panica, intepaturile sunt normale. Uite, vezi ca ti-au raspuns si la sept oct ca sunt normale. Si pe mine ma inteapa, chiar am avut la un moment dat senzatia ca ii cresc unghiutele si ma zgarie, dar medicul a zis ca nu se poate si ca e de la ligamente. 23 + Chiara Ada
tinonino81 spune:
Roxyali,nu te panica,asa patesc si eu,nu are rost sa mai transmitem stresul nostru si lui bebe.Ieri,eram si suparata si nici bebe nu prea misca,va dati seama ce panicata eram.Azi m-am trezit fara durerile alea mari,eram mai relaxata,si bebe se simtea la fel,ca mi-a aratat.
Astazi ma scoate sotul la plimbare,daca sunt cuminte
: 28+
Lumi_Richard spune:
Simonette,felicitari pt luna a sasea!
Raluci b,felicitari si tie pt inca o saptamana fara problemute!
Fetelor, deci de acum incepe greul....cred ca fiecare s-a plans pana acum de cel putin o durere pe undeva...
Este extraordinar sa porti in tine o noua viata, rodul iubirii tale... astea sunt chestiile in care cred si eu....dar ca perioada sarcinii este frumoasa....voi spune asa ceva cand voi fi masochista!!!
Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
roxyaly spune:
Andre, Tinonino va multumesc gagici ca ma linistiti.
Of ce sa fac si eu cu neuronul meu singuratic ma panichez.Da gata ca totul va fi bine.
24+ Matei Constantin
roxyaly
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b feteliii aseara am reusit am stins luminiile si am sarit pe sot , incest nincest nu a avut ce face 25+ Remus Andrei http://www.popasmusic.com www.inimacopiilor.ro |
ma bucur ca esti asha fericita...in plus descarcarea asta de hormoni face bine si la organism si la psihic....
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
mihamora spune:
Fetelor, despre sarcina, data trecuta am stat de la 2 luni, o luna jumate in spital si apoi acasa doar in pat, numai dush si wc... in rest
nimic, am avut o sarcina destul de grea, toata lumea ma intreba cum am rezistat,si cum am putut sa fac asta, sa am atata vointa...
iar dupa 6 luni- un an, imi doream cu disperare inca un bebe mic...si din nou senzatia din burtica...
Asa ca , oricat de greu ar fi si oricate dureri am avea , uiti totul cand iti vezi minunea, si stai ore intregi sa contempli chipul minunat caruia i-ai dat viata....
Roxyaly - nu tr sa te ingrijorezi pt intepaturi, si eu am.
Betty - Multa sanatate! Sigur o sa functioneze tratamentul.Pupici lui Mario
Michelle 24+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE
Lumi_Richard spune:
Mihamora,sunt sigura ca atunci cand ne vedem comoara, uitam prin ce am trecut...si prea putin mai conteaza prin ce am trecut! Dupa cum spuneam,asta imi place : cum o simt in burtica, cum stiu cum creste....si,da, imi place si sa-mi scot burtica in public, sa o vada toata lumea cat e de mare si rotunjoara!
Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
monis5 spune:
Neata, prezent si io, dar mai incet asa, ca asta noapte cred ca ma striga Krelia si m-am trezit la 4.45 si n-am mai putu dormi... so ... ...
Primul mesaj catre Lidia, il pun pe PM ca sa nu va plictisesc dar am vesti bune pentru ea despre sp. Coltei cu analizele alea...
Revin
monis 28
acum si cu poze