Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
laviniablaga spune:
E adevarat ca in aceasta perioada, mai ales dupa al doilea trimestru, sarcina nu reprezinta tocmai cea mai placuta perioada, pentru ca ne-au crescut burticile, ne doare spatele din ce in ce mai tare, bebele loveste mai des, pentru ca vrea sa arate ca e si el acolo..., si ca sunt unele momente cand nu ne putem bucura asa tare de maternitate, insa cred ca pe majoritatea dintre noi ar trebui sa ne consoleze gandul ca vom aduce pe lume cele mai indragite fiinte si astfel vom trece mai usor. Mie cel mai greu imi e cu durerile de spate si cu arsurile stomacale, insa pana la urma vor trece si astea. Mai am 12 saptamani...daca va da Dumnezeu sa nasc la termen, si apoi imi voi putea strange copilul in brate. Ma gandesc ca de abia de atunci va incepe partea dificila. Cele 9 luni de viata intrauterina ne vor parea un vis frumos, daca stam sa ne gandim la ce va urma, insa satisfactia de a-l avea pe cel mic langa noi va fi incomparabila.
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+
Camera lui Rares
Poze
miany75 spune:
Lumi din punctul meu de vedere, pana acum a fost k...poate si pt ca nu am avut probleme mari...Am incercat sa ma bucur de ceea ce mi se intampla ,ca de cine stie daca ma mai intalnesc cu asa ceva.Dar cand imi dadeau "piticii" tarcoale era jale...Sper sa ramana o experienta placuta pana la capat...
miany
27+ DAVID ANDREI
A_driana spune:
Lumi, intr-adevar mai rar pe aici......eu doar de la servici intru, de acasa n-am chef sa deschid calculatorul.....si la servici ba nu am timp ba nu am chef sa scriu , dar citesc zilnic....
si de vreo 2 zile cu durerile astea cred ca am picat putin in depresie.....,,sarcina cea mai frumoasa perioada....'' bla bla .....intr-adevar inafara de miscarile bebelusului si de cum creste si evolueaza, nimic nu-mi place nici mie....si mai imi place sa ma laud cu burtica, sa mi-o expun, sa mi-o vada toata lumea........in rest nimiccccc
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
23+ David
strumfulet + poza strumfulet
roxyaly spune:
asa e fetelor trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa de sarcina.
e ceva special ca avem minuni in burtica.
24+ Matei Constantin
roxyaly
miany75 spune:
Dragutelor ...asta e realitatea si trebuie sa ne adaptam...Eu zic ca e mai bine sa stim ce te asteapta...mai usor treci peste...
Sa nu picati in butoi! ca va iau la bataie pe rand!Uite va trimit multide incurajare...
miany
27+ DAVID ANDREI
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Dragutelor ...asta e realitatea si trebuie sa ne adaptam...Eu zic ca e mai bine sa stim ce te asteapta...mai usor treci peste... Sa nu picati in butoi! ca va iau la bataie pe rand!Uite va trimit multide incurajare... miany 27+ DAVID ANDREI |
multumim miany!mare si la tine
by the way nu mai ploua si am fost si mi-am luat si cafea...si acum pot spune fericita ca nu imi mai e somnic deloc
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+
Camera lui Rares
Poze
miany75 spune:
Lavinia ai perfecta dreptate...probabil atunci ne vom aminti cu drag de aceasta perioada...
Mai e un aspect niciodata nu apreciem la adevarata valoare ceea ce avem la un moment dat ...mereu exista "factori" care sa te impiedice sa vezi esenta unui lucru..
miany
27+ DAVID ANDREI
roxyaly spune:
Miany multumim. nu avem voie in butoi e capacul pus asa ca...........
Deci sa nu ma panichez cu intepaturile?
24+ Matei Constantin
roxyaly
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui miany75 Lavinia ai perfecta dreptate...probabil atunci ne vom aminti cu drag de aceasta perioada... Mai e un aspect niciodata nu apreciem la adevarata valoare ceea ce avem la un moment dat ...mereu exista "factori" care sa te impiedice sa vezi esenta unui lucru.. miany 27+ DAVID ANDREI |
bineinteles ca orice sarcina e dificila, si daca totul ar fi usor nu am mai simti ca suntem posesoarele unui bebe in burtica, dar toata lumea stie ca orice lucru bun se obtine cu sacrificii si eforturi, asa ca ar trebui sa ne incurajeze gandul ca suntem atat de puternice si curajoase si avem forta sa aduce pe lume un printisor sau o printesa...si asa momentele dificile vor trece mai usor...si in plus mai avem si prietenele de pe DC care vor fi intotdeauna sa ne sprijine cu un gand bun si o vorba buna, si uite asa or sa treaca cele 9 luni...
Camera lui Rares
Poze
Andrecluj spune:
Aici ai perfecta dreptate. Pe mine stii ce ma supara mai tare? Ca stiu chestia asta si nu o aplic. Ca daca nu pricepi cat de prost esti construit, mereu vrei altceva si nu apreciezi ce ai, o treaba, ok, atata poti. Dar cand stii ca nu apreciezi, ca poate fi si mai greu, ca de fapt ti se intampla o minune, etc. si nu traiesti totusi momentul ... cum te numesti? Ca nu vreau sa folosesc cuvinte de alea.
citat din mesajul lui miany75 Lavinia ai perfecta dreptate...probabil atunci ne vom aminti cu drag de aceasta perioada...Mai e un aspect niciodata nu apreciem la adevarata valoare ceea ce avem la un moment dat ...mereu exista "factori" care sa te impiedice sa vezi esenta unui lucru..miany27+ DAVID ANDREI |